Buffalo – Philadelphia 4:2 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:4 (kon.)
Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 1:3 (kon.) | Arizona – Vegas 7:4 (kon.)
Pittsburgh – Tampa Bay 5:4 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:2 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
7:4 (0:0, 1:4, 6:0)
Vegas Golden Knights
cz Sobota 06.04.2024, 04:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Logan COOLEY - 7:4
     
    57:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    LOGAN COOLEY vypálil z vlastní modré čáry, trefil prázdnou bránu a přidává sedmý gól na konto Coyotes. Asistence: Lawson Crouse, Dylan Guenther.
    55:48 Josh BROWN - 6:4
     
    55:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tohle se po druhé třetině vůbec nečekalo. Pátý gól Arizony ve třetí třetině! JOSH BROWN vypálil od modré čáry a Thompsonovi propadl puk za záda. Domácí vedou 6:4. Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.
    54:47 Michael CARCONE - 5:4
     
    54:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tomu se říká dokonalý obrat ve skóre! Čtvrtý gól Arizony ve třetí třetině. MICHAEL CARCONE měl nyní i obrovské štěstí, když jeho střelu tečoval bránící Whitecloud, od něhož se puk odrazil pod horní tyč. Thompson se snažil reflexivně zareagovat, ale nedokázal to. Asistence: Alex Kerfoot, Travis Dermott.
    49:26 Michael CARCONE - 4:4
     
    49:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže oddechový čas není Vegas nic platné! Po deseti sekundách od vhazování ve středovém kruhu se trefil z ostrého úhlu na levém křídle MICHAEL CARCONE! A je vyrovnáno! Asistence: Liam O'Brien.
    49:16 Nick BJUGSTAD - 3:4
     
    49:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    A o necelou minutu později se domácím daří vsítit také kontaktní gól! Znovu přitom šlo o rychlý přechod středního pásma, který tentokrát skončil nahrávkou do mezikruží, odkud NICK BJUGSTAD trefil pravý horní růžek! Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.
    48:19 Josh DOAN - 2:4
     
    48:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Usazení v útoku ovšem domácí nepotřebují. Předvedli velmi povedený přechod středního pásma a jejich akce končí gólem! JOSH DOAN úspěšně dorazil puk do sítě po předchozím zákroku Thompsona proti McBainovi. Asistence: Jack McBain, Matias Maccelli.
    38:08 Chandler STEPHENSON - 1:4
     
    38:08
    Vegas právě vstřelilo branku!
    CHANDLER STEPHENSON ve středním pásmu nabral rychlost, povedlo se mu obejít bránícího protihráče a skrz pravý kruh se natlačil před branku, přičemž bekhendovou střelou do protipohybu trefil Vejmelku do boku, od něhož se puk odrazil do sítě. Asistence: Paul Cotter, Zach Whitecloud.
    34:37 Anthony MANTHA - 1:3
     
    34:37
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok hostů končí dalším gólem! ANTHONY MANTHA si narazil s Williamem Karlssonem a z pravého kruhu překonal přesouvajícího se Vejmelku. Asistence: William Karlsson, Pavel Dorofejev.
    31:08 William KARLSSON - 1:2
     
    31:08
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrátili do útočného pásma a WILLIAMOVI KARLSSONOVI se povedlo z mezikruží vypálit k pravé tyči. Vejmelka podruhé v utkání kapituluje a Vegas otáčí skóre zápasu. Asistence: Brendan Brisson, Shea Theodore.
    27:39 Jack EICHEL - 1:1
     
    27:39
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Příliš dlouho se ovšem Arizona z vedení neradovala. JACK EICHEL zaujal postavení před brankovištěm a úspěšně dorazil McNabbovu střelu za záda Vejmelky. Asistence: Brayden McNabb, Shea Theodore.
    26:17 Alexander KERFOOT - 1:0
     
    26:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kesselring nahodil puk do útočného pásma a Thompson trochu podcenil situaci. ALEX KERFOOT se totiž dostal u levého mantinelu ke kotouči a okamžitou střelou překvapil brankáře Vegas. Asistence: Michael Kesselring.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 27. Kerfoot (Kesselring), 49. Doan (McBain, Maccelli), 50. Bjugstad (Keller, Schmaltz), 50. Carcone (O'Brien), 55. Carcone (Kerfoot, Dermott), 56. J. Brown (Keller, Schmaltz), 58. L. Cooley (Crouse, Guenther) – 28. Eichel (McNabb, Theodore), 32. W. Karlsson (Brisson, Theodore), 35. Mantha (W. Karlsson, Dorofejev), 39. Stephenson (Cotter, Whitecloud)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Durzi, Välimäki, Kesselring, Dermott, J. Brown – Keller (A), Bjugstad, Schmaltz (A) – Crouse (A), L. Cooley, Guenther – O'Brien, Kerfoot, Carcone – Maccelli, McBain, Doan.
    Tréner: André Tourigny

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Patera) – Hanifin, Hague, McNabb, Theodore, Martinez (A), Whitecloud – Barbašev, Eichel (A), Marchessault – Cotter, Stephenson, Amadio – Dorofejev, W. Karlsson (A), Mantha – Brisson, Howden, Kolesar.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Rozhodca: Dunning, Furlatt – Suchánek, Mahon

    Diváci: 4600