Buffalo – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 5:3 (kon.) | NJ Devils – Pittsburgh 3:6 (kon.)
NY Islanders – Chicago 2:1 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:3 (kon.)
Calgary – Anaheim 3:5 (kon.) | Vegas – Vancouver 6:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Anaheim Ducks
cz Streda 03.04.2024, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:03
    Zellweger z okraje pravého kruhu překonal Markstroma, avšak gól přesto nedává! Puk totiž trefil horní tyč a vyletěl do ochranné sítě. Komerční brejk.
    53:14 Alex KILLORN - 3:5
     
    53:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další útok hostů však už končí pro Calgary nejhorším možným způsobem. ALEX KILLORN totiž střelou z mezikruží zvyšuje na 5:3 pro hosty. Anaheim je na nejlepší cestě za vítězstvím. Asistence: Jackson LaCombe, Troy Terry.
    49:34 Andrej KUZMENKO - 3:4
     
    49:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Martin Pospíšil dostal křižný pas do pravého kruhu a svou střílenou přihrávkou trefil brusli ANDREJE KUZMENKA, od něhož se puk odráží za záda brankáře Dostála! Asistence: Martin Pospíšil, MacKenzie Weegar.
    45:09 Alex KILLORN - 2:4
     
    45:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A tohle už je pro Calgary velký problém! Z okraje levého kruhu vystřelil ALEX KILLORN do zadního horního růžku kolem ramene Markstroma, jenž se sice snažil ramenem trefit letící puk, ale neuspěl. Anaheim vede 4:2! Asistence: Troy Terry.
    41:52 Cam FOWLER - 2:3
     
    41:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    CAM FOWLER dostal přihrávku před levý kruh, udělal pár kroků k jemu okraje a střelou na vzdálenější tyč posílá Anaheim do vedení! Asistence: Trevor Zegras, Olen Zellweger.
    33:36 Troy TERRY - 2:2
     
    33:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nakonec hosté přeci jen přesilovku využívají! Carlsson schytal ránu od Zellwegera do nohy a puk se odrazil na pravou stranu k TROYOVI TERRYMU, jenž využil toho, že Markstrom byl v rozkleku a nestíhal přesun brankovištěm. Asistence: Leo Carlsson, Olen Zellweger.
     
    31:45
    Anaheim si zahraje přesilovou hru. Pachal se dopustil nedovoleného bránění proti Silfverbergovi.
    30:26 Andrej KUZMENKO - 2:1
     
    30:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli rychlý přechod středního pásma a ANDREJ KUZMENKO střelou z pravého kruhu posílá Calgary do vedení! Asistence: Nazem Kadri, Martin Pospíšil.
    22:30 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:1
     
    22:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pouhých pět sekund se hrála tato přesilovka! Kadriho střelu zpoza levého kruhu protečoval JEGOR ŠARANGOVIČ! Dostál nemohl na zcela změněnou trajektorii puku zareagovat. Asistence: Nazem Kadri, MacKenzie Weegar.
     
    22:25
    Meyers jde odpykat chybu Anaheimu, který měl šest hráčů v poli.
     
    15:02
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Jakob Silfverberg – 2 min., držení.
    14:01 Mason MCTAVISH - 0:1
     
    14:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! MASON MCTAVISH mezi kruhy protečoval střelu Zellwegera a posílá Anaheim do vedení! Asistence: Olen Zellweger, Brett Leason.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 23. Šarangovič (Kadri, Weegar), 31. Kuzmenko (Kadri, Pospíšil), 50. Kuzmenko (Pospíšil, Weegar) – 15. McTavish (Zellweger, Leason), 34. Terry (Carlsson, Zellweger), 42. Fowler (Zegras, Zellweger), 46. Killorn (Terry), 54. Killorn (LaCombe, Terry)


    Calgary Flames: Markström (Wolf) – Weegar (A), Miromanov, Hanley, R. Andersson, Kylington, Pachal – Huberdeau, Backlund (C), Coleman – Pospíšil, Kadri (A), Kuzmenko – Zary, Šarangovič, Coronato – Greer, Rooney, Dr. Hunt.
    Tréner: Ryan Huska

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler (A), Zellweger, LaCombe, Lindström, Vaakanainen, Lagesson – Killorn (A), Carlsson, Terry – Zegras, McTavish, R. Strome – Vatrano, Lundeström, Silfverberg (A) – R. Johnston, Meyers, Leason.
    Tréner: Greg Cronin

    Rozhodca: Lee, Kea – Knorr, Toomey

    Diváci: 16698