Buffalo – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 5:3 (kon.) | NJ Devils – Pittsburgh 3:6 (kon.)
NY Islanders – Chicago 2:1 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:3 (kon.)
Calgary – Anaheim 3:5 (kon.) | Vegas – Vancouver 6:3 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Ottawa Senators
cz Streda 03.04.2024, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:03 Vinni LETTIERI - 3:2
     
    53:03
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí znovu vedou. VINNI LETTIERI předvedl krásnou individuální akci, kterou zakončil přesnou střelou z předbrankového prostoru a prostřelil Korpisala. Bez asistence.
    42:41 Jakob CHYCHRUN - 2:2
     
    42:41
    Ottawa právě vstřelila branku! Na začátku třetí části je srovnáno! Ottawa předvedla další hezkou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci byl JAKOB CHYCHRUN, jenž střelou z pravého kruhu prostřelil Fleuryho. Asistence: Drake Batherson a Tim Stützle.
    27:43 Drake BATHERSON - 2:1
     
    27:43
    Ottawa právě vstřelila branku! Hosté využívají přesilovku a snižují. Po krásné kombinaci v přesilovce se puk dostal do levého kruhu na hůl DRAKEA BATHERSONA, jehož rána se zastavila až v síti. Asistence: Brady Tkachuk a Jakob Chychrun.
    20:49 Matthew BOLDY - 2:0
     
    20:49
    Minnesota právě vstřelila branku! Na začátku druhé části odskakují domácí do dvoubrankového náskoku. Kaprizov našel v mezikruží přesnou nahrávkou MATTA BOLDYHO, který se rychlou ranou nemýlil. Asistence: Kirill Kaprizov a Zach Bogosian.
    12:32 Mason SHAW - 1:0
     
    12:32
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí se nakonec jako první dostávají do vedení. Bogosian krásnou křižnou nahrávkou z pravé strany našel na levém kruhu zcela volného MASONA SHAWA, který rychlou ranou dostal puk za záda Korpisala. Asistence: Zach Bogosian a Jacob Lucchini.

    Mateo

    Góly a asistencie: 13. M. Shaw (Bogosian, Lucchini), 21. Boldy (Kaprizov, Bogosian), 54. Lettieri – 28. Batherson (B. Tkachuk, Chychrun), 43. Chychrun (Batherson, Stützle)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Faber, Middleton, Bogosian, Brodin (A), Chisholm, Merrill – Boldy, Eriksson Ek (A), Kaprizov (A) – Zuccarello, Rossi, M. Johansson – F. Gaudreau, Chusnutdinov, Beckman – Lettieri, Lucchini, M. Shaw.
    Tréner: John Hynes

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Zub, Chychrun, Bernard-Docker, Kleven, Brännström – B. Tkachuk (C), Pinto, Batherson – M. Joseph, Stützle (A), Giroux (A) – Crookshank, Greig, Kubalík – Katchouk, Kastelic, Kelly.
    Tréner: Jacques Martin

    Rozhodca: O´Rourke, South – Mills, McNamara

    Diváci: 18 056