Buffalo – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 5:3 (kon.) | NJ Devils – Pittsburgh 3:6 (kon.)
NY Islanders – Chicago 2:1 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:3 (kon.)
Calgary – Anaheim 3:5 (kon.) | Vegas – Vancouver 6:3 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
Florida Panthers
cz Streda 03.04.2024, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Sam BENNETT - 5:3
     
    58:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Že by ještě vykřesání naděje pro Floridu? Spíš ne, času už moc není. Nicméně SAM BENNETT objel po pravé straně branku, vyjel si až do levého kruhu a prostřelil Montembeaulta. Asistence: Dmitrij Kulikov, Anton Lundell.
    44:34 Jake EVANS - 5:2
     
    44:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Florida má pravděpodobně po nadějích na zvrat. JAKE EVANS vyrazil v oslabení do rychlého protiútoku z hrany pravého kruhu a mezikruží prostřelil Stolarze, který dnes příliš nepotvrzuje, že patří k nejlepším dvojkám této sezony. Bez asistence.
    40:33 Cole CAUFIELD - 4:2
     
    40:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parádní vstup domácích do třetí třetiny a velký problém pro Floridu! COLE CAUFIELD se po křídle dostal za branku, objel ji a zakončil k tyči. Stolarz tam nedokázal nacpat špičku betonu včas. Asistence: Juraj Slafkovský, Kaiden Guhle.
    32:24 Nick SUZUKI - 3:2
     
    32:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dalo by se říct, že Mathesonova střela od modré čáry šla vysoko, ale přišla úspěšná teč NICKA SUZUKIHO, jenž stoupající trajektorii puku pozměnil a usměrnil puk pod horní tyč Stolarzovy klece! Asistence: Mike Matheson, Alex Newhook.
    25:58 Nick SUZUKI - 2:2
     
    25:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Mikkola sice se spoluhráči zastavil protiútok Montrealu, ale pak hrubě chyboval a doslova nahrál NICKOVI SUZUKIMU mezi kruhy, jenž nabídnutou příležitost využil a prostřelil Stolarze. Bez asistence.
    13:13 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    13:13
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV dostal krásný křižný pas od pravého mantinelu z hole Tarasenka a několika rychlými kroky se z levého kruhu dostal před brankoviště, kde po kličce do bekhendu obhodil Montembeaulta. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    10:11 Joel ARMIA - 1:1
     
    10:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    A nakonec tento nápor hosté neubránili! Stolarz sice úspěšně vyrazil střelu Pezzetty, ale před brankovištěm zůstal nepokrytý JOEL ARMIA, jenž puk dorazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Michael Pezzetta, Alex Newhook.
    09:16 Anton LUNDELL - 0:1
     
    09:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! ANTON LUNDELL sebral odražený puk před levým kruhem, objel po straně svého obránce a dostal se před brankoviště, kde naznačil pohyb do pravé strany, ale prakticky okamžitě vystřelil k levé tyči do protipohybu Montembeaulta. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 11. Armia (Pezzetta, Newhook), 26. Suzuki, 33. Suzuki (Matheson, Newhook), 41. Caufield (Slafkovský, Guhle), 45. J. Evans – 10. Lundell, 14. Barkov (Tarasenko), 59. Bennett (Kulikov, Lundell)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Matheson (A), Guhle, Struble, Harris, Xhekaj, Savard – Caufield, Suzuki (C), Slafkovský – Gallagher (A), Newhook, Armia – Jos. Anderson, J. Evans, Ylönen – Pezzetta, White, Harvey-Pinard.
    Tréner: Martin St. Louis

    Florida Panthers: Stolarz (Bobrovskij) – Forsling, Ekblad (A), Mikkola, Montour, Ekman-Larsson, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Reinhart – Cousins, Bennett, Okposo – Luostarinen, Lundell, Rodrigues – Lorentz, Stenlund, Lomberg.
    Tréner: Paul Maurice

    Rozhodca: L'Ecuyer, Furlatt – Daisy, Murray

    Diváci: 21105