Nashville – Detroit 1:0 (kon.) | NJ Devils – Ottawa 2:5 (kon.) | Toronto – Edmonton 6:3 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | LA Kings – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
San Jose – Chicago 4:5 (po pr.) | Vegas – Columbus 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 3:0 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | NY Islanders – NJ Devils 0:4 (kon.) | Carolina – Toronto 2:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 5:3 (kon.) | Philadelphia – Florida 1:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 24.03.2024, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:15 Drake BATHERSON - 2:5
     
    50:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Devils mají svým způsobem po zápase. DRAKE BATHERSON se dostal s pukem skrz levý kruh až k brankovišti, vypálil z bekhendu a Allen popáté v utkání kapituluje. Asistence: Brady Tkachuk.
    29:01 Thomas CHABOT - 2:4
     
    29:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A tohle je pro Devils velký problém. Náhle totiž prohrávají o dvě branky. Ottawa při přechodu do útoku předvedla rychlý ťukec se třemi velmi rychlými přihrávkami, z čehož pak z levého kruhu těžil střelou z první THOMAS CHABOT. Asistence: Brady Tkachuk, Erik Brannstrom.
    26:02 Angus CROOKSHANK - 2:3
     
    26:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se vrací do vedení! Ránou z první se z pravého kruhu prosadil ANGUS CROOKSHANK, jemuž se povedlo prostřelit přesouvajícího se Allena. Asistence: Thomas Chabot, Tim Stützle.
    24:06 Ridly GREIG - 2:2
     
    24:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrana Devils nechala zcela nepokrytého RIDLYHO GREIGA, jehož našel pasem od modré Joseph. Greig si před brankovištěm položil Allena a obhodil jeho položený beton. Asistence: Mathieu Joseph.
    20:59 Tomáš NOSEK - 2:1
     
    20:59
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká obrat! Devils vybojovali puk ve středním pásmu a vyrazili zpět před branku Ottawy. Palát se dokázal v souboji s protihráčem v pravém kruhu zorientovat a naservírovat TOMÁŠOVI NOSKOVI přihrávku do levé strany. Český defenzivní útočník prostřelil Korpisala a dává svůj druhý gól v sezoně. Asistence: Ondřej Palát, Dawson Mercer.
    20:23 Jesper BRATT - 1:1
     
    20:23
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ještě než se z trestné lavice vrátil Marino, vyrazil do útoku JESPER BRATT, jenž se dostal za obranu Ottawy a v samostatném nájezdu se mu povedlo poslat puk mezi Korpisalovy betony! Bez asistence.
    04:56 Mathieu JOSEPH - 0:1
     
    04:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To nejhorší, co se Devils mohlo stát. Ottawa se prosazuje v oslabení. Puku se zmocnil MATHIEU JOSEPH, který se dostal až před brankoviště a podstřelil Allenovi ruku s vyrážečkou. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 21. Bratt, 21. Nosek (Palát, Mercer) – 5. M. Joseph, 25. Greig (M. Joseph), 27. Crookshank (Chabot, Stützle), 30. Chabot (B. Tkachuk, Brännström), 51. Batherson (B. Tkachuk)


    New Jersey Devils: Allen (Kähkönen) – Bahl, Marino, L. Hughes, DeSimone, B. Smith, Nemec – Meier, Hischier (C), Bratt – J. Hughes (A), Haula, Holtz – Palát (A), Nosek, Mercer – MacDermid, Tierney, Lazar.
    Tréner: Travis Green

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Zub, Chabot (A), Brännström, Chychrun, Bernard-Docker – B. Tkachuk (C), Pinto, Batherson – Crookshank, Stützle, Giroux (A) – Kubalík, Greig, M. Joseph – Katchouk, Kastelic, Kelly.
    Tréner: Jacques Martin

    Rozhodca: Lambert, Kozari – Suchánek, MacPherson

    Diváci: 16514