Bohemians – Vítkovice 9:4 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:10 (kon.) | Česká Lípa – Tatran 2:6 (kon.)
Sparta – Chodov 8:7 (4:3 po s.n.)
koniec
FBC Liberec
5:10 (1:2, 3:3, 1:5) Stav série: 0:4
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 17.03.2024, 15:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze čtvrtého utkání čtvrtfinále Liivesport Superligy. Dnes se proti sobě postaví týmy FBC Liberec a Předvýběr.CZ Florbal MB. Utkání začíná v 15:00.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a ve finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů.
     
    Cesty týmů do play-off

    FBC Liberec

    Liberec byl na začátku sezóny ve skvělé formě a vypadalo to, že postoupí rovnou mezi šest nejlepších do čtvrtfinále a nebudou muset podstupovat osmifinále, ale najednou začali ztrácet body a propadli se až na sedmou pozici, kde zůstali po základní části a čekalo je osmifinále s Královskými Vinohrady. První zápas byl více méně v režii Liberce, který si dokázal pohlídat zápas a vyhrát 5:2, druhý zápas na Vinohradech byl trochu jiný, týmy se přetahovaly o vedení, ale nakonec dokázali domácí vyhrát těsně 5:4 a prodloužili sérii na třetí zápas, ve kterém se rozhodovalo kdo postoupí. V něm začali lépe hráči domácí hráči a poté si jen drželi náskok, nakonec zápas skončil 7:3 a Liberec postoupil do čtvrtfinále.

    Předvýběr.CZ Florbal MB

    To Mladá Boleslav měla mnohem lehčí postup do nejlepší osmičky týmů! Celou základní část se držela v závěsu za Tatranem Střešovice a vypadalo to, že vyhrají základní část, ale těsně jim to uteklo. Tím, že skončili druzí v základní části při výběru soupeřů si zvolili Liberec což se dalo očekávat a zatím s ním hrají v sérii velmi dobře, protože oba domácí zápasy dokázali vyhrát.
     
    Nejproduktivnější hráči v základní části

    Za Liberec se nejlépe umístil na prvním místě Vojtěch Wiener s 57 kanadskými body a o druhou příčku se s 42 body dělí Jakub Faksa a Jakub Kopecký.

    Mladá Boleslav je velmi útočný tým a to se projevilo i ve statistikách! Nejproduktivnějším hráčem se stal Adam Delong se 71 kanadskými body, na druhé místě skončil Milan Tomašík s 58 kanadskými body a s 57 body se umístil na třetím místě Michal Sládek.
     
    Probíhající série

    První zápas se odehrál v Mladé Boleslavi a asi nikdo nečekal jak tento zápas bude jednoznačný. Mladá Boleslav jasně byla lepší a vysloužila si vysokou výhru 10:1

    Druhý zápas už byl mnohem napínavější, týmy se přetahovaly o vedení, ale nakonec dokázali domácí opět vyhrát těsně 9:8.

    Včera se odehrál zápas v Liberci a opět to bylo velmi těsné, Mladá Boleslav dokázala vyhrát po velmi napínavé bitvě 5:4 a už dnes může rozhodnout o svém postupu do semifinále.
     
    Rozhodčí dnešního utkání jsou Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
     
    Úvodní sestavy

    Liberec: Chlad (V. Dufek) – Kárník, Bitman, Fišera, Dolejš, Ferdan, Šoltys, Pařízek, Janeček – Jak. Kopecký, B. Smolka, Mádlo, Rozkovec, Stýblo, Korych, Smutný, Wiener (C), F. Kučera, Faksa.
    Trenér: Petr Kološ

    Mladá Boleslav: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Besta, Gruber, Zakonov, Feigl, Punčochář – Tomašík (C), D. Šebek, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Duben, Bergman, Sládek, Zoufalý, Delong, Gašparík.
    Trenér: Joonas Naava

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na čtvrtý zápas mezi Libercem, který si zvolil černé dresy a Mladou Boleslaví, která přijela v bílých dresech a už dnes může rozhodnout o svém postupu do semifinále Livesport Superligy. Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:32
    Byla tu hned první šance Jakuba Kopeckého, který šel sám na Lukáše Bauera, dobře si ho obhodil, ale nakonec míček těsně minul hostující branku!
     
    0:55
    Zatím se hraje ve vysokém tempu na obou stranách, na druhé straně dokázal skvěle zasáhnout nohama Petr Chlad a i on ukazuje, že dnes jen tak něco nepustí za svá záda a drží svůj tým!
     
    1:23
    Nyní se Mladá Boleslav usadila na své polovině a kombinuje, je jasné, že hosté dnes budou chtít rozhodnout sérii a mít více času na regeneraci.
     
    1:53
    Liberec nyní šel dopředu, vystřelil z levé strany Jakub Faksa, ale střela mu nesedla a zamířila přesně do výstroje Lukáše Bauera, který si připisuje zákrok.
     
    2:24
    Milan Tomašík vystřelil dobře ke vzdálenější tyči a těsně minul branku Petra Chlada, který nemusel zasahovat a mohl si oddychnout!
     
    2:59
    Zatím se hraje velmi atraktivní florbal z obou stran, rozhodčí nyní zatím pouštějí hru, to samozřejmě napomáhá rychlým akcím a protiútokům.
     
    3:34
    Adam Delong zavezl míček až do rohu hřiště, kde byl mantinel shozen na zem a malí pomocníci budou muset rychle všechny mantinely narovnat.
     
    3:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení! Lukáš Dolejš dokázal skvěle najít krosovou přihrávkou v protiútoku volného VOJTĚCHA WIENERA, který dostal míček do ideální pozice a bez problému se trefil do branky Lukáše Bauera! Asistence: Lukáš Dolejš.
     
    4:18
    Začátek zápasu opět vyšel lépe domácím, kteří vstřelili první branku a to by je mohlo nakopnout do dalšího průběhu zápasu.
     
    4:55
    Lukáš Punčochář drží míček na své polovině, na pomoc mu přispěchal Adam Delong, který se snaží uklidnit hru.
     
    5:32
    Adam Delong zachyboval a Filip Kučera se dostal ke střele ze středu hřiště, ale nakonec jeho střela byla zablokovaná mimo branku Lukáše Bauera.
     
    5:58
    Prokop Ferdan výborně přispěchal před brankoviště Mladé Boleslavi a dělal tam velké problémy Bauerovi, který vše nakonec zvládl.
     
    6:41
    Stále sledujeme velmi dobrý florbal z obou stran, Liberec pokud by odskočil do dvoubrankového vedení, tak by to pro celý mančaft dost znamenalo.
     
    7:16
    Přijde mi, že hosté zatím nejsou moc v zápase a neukazují svou kvalitu, kterou mají, vzápětí se dostal ke střele ze středu hřiště Jakub Kopecký, ale nakonec jeho pokus na branku neprošel.
     
    7:49
    Tomašík se pokusil dostat do střely ze středu hřiště, což se mu povedlo, ale ihned první blokující hráč Liberce ho zastavil a vzal si míček pod svou kontrolu.
     
    8:22
    Dobrá střela Jiřího Besty, ale domácí opět výborně zablokovali střelu, poté se ještě ke střele dostal Adam Delong, který zamířil přesně do brankáře Petra Chlada!
     
    8:55
    Delong je stále velmi aktivní, vzápětí se dostali k míčku domácí a ti za stavu 1:0 vracejí míček na svou polovinu a uklidňují hru.
     
    9:14
    Jakub Faksa se dostal ke střele z velkého úhlu, ale nakonec nedokázal přesně zamířit a Lukáš Bauer tak nemusel nic složitého řešit ve svém brankovišti.
     
    9:45
    Nedovolené vrážení od Kopeckého za brankou Lukáše Bauera, domácí se budou muset stáhnout na svou polovinu a soustředit se na bránění.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:26
    Liberec se dostal do další velké šance! Jakub Faksa mohl zvýšit vedení svého týmu, ale míček mu přeskočil čepel, tak se snažil rychle otočit a vystřelit, jenže promáchl míček a Bauer se už dokázal vrátit do své pozice!
     
    10:58
    Kopeckého střela z velké dálky našla pouze lýtko prvního blokujícího hráče Mladé Boleslavi, zatím je rozhodně na hřišti lepší Liberec!
     
    11:26
    Ostrý souboj za brankou Petra Chlada, vzápětí se přerušuje hra a k míčku se dostanou zpět domácí hráči, faul v dobré vzdálenosti a Liberec bude moct odskočit!
     
    11:54
    Ale byl to Michal Sládek, který šel sám na Petra Chlada, kterého sice překonal, ale nakonec trefil pouze spojnici domácí branky! Tohle je velká smůla pro Mladou Boleslav!
     
    12:25
    Hosté nyní uklidňují hru a už bylo na čase, velmi vysoké tempo by nevydržel ani jeden z týmů, především ke konci zápasů, kde nějaká výdrž bude rozhodně potřeba.
     
    12:59
    Pařízek mohl střílet z levé strany, ale nakonec si vše rozmyslel, domácí jsou na míčku před brankou Lukáše Bauera a chtějí odskočit.
     
    13:11
    Janeček byl faulovaný, ale rozhodčí nakonec nic neviděli, Mladá Boleslav po dlouhém souboji o míček u mantinelu dokázali hosté vyhrát.
     
    13:48
    Lukáš Punčochář drží míček na své polovině, předává ho Delongovi, ten ho opět vrací zpět a domácí celek se stáhl na svou polovinu.
     
    14:27
    Patrik Rozkovec na středu hřiště mohl vyhodit míček alespoň na polovinu soupeře, ale to se nepovedlo, domácí jsou pod velkým tlakem.
     
    14:56
    Zoufalý střílel ze středu hřiště na branku Petra Chlada, ale ten nemusel zasahovat, protože soupeř těsně minul levou tyč jeho branky!
     
    15:23
    Pomalu se nám blíží konec první třetiny a dost se divím, že stále padl v zápase jen jeden gól, když vidím poměr střel na branky.
     
    15:59
    Domácí celek se už dobré dvě minuty pouze brání a čeká co vymyslí jejich soupeř, který rozhodně bude chtít srovnat zápas ještě v první třetině.
     
    16:35
    Tomašík byl nyní příliš důrazný v souboji a je mu odpískán faul, Liberec nyní bude moct uklidnit hru, což také dělá.
     
    17:03
    Adam Delong se dostal do skvělé pozice u pravé tyče domácí branky, ale trestuhodně minul branku Petra Chlada, který měl nyní velké štěstí!
     
    17:32
    Liberec se skvěle vymanil ze sevření a mohl jít do útoku, nakonec ztratil míček na polovině hřiště a Zoufalý uklidňuje hru za brankou Lukáše Bauera.
     
    17:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Jakub Bína přesně nahrál na polovinu hřiště, kde byl volný RONALD GAŠPARÍK ten měl dost času na to, aby zamířil a dostal míček přesně do levého horního rohu branky Petra Chlada! Asistence: Jakub Bína.
     
    18:15
    Domácí jsou opět pod velkým tlakem, Mladá Boleslav by ráda šla do vedení ještě před koncem první třetiny!
     
    18:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to tak! Milan Tomašík přesně narýsoval přihrávku před branku na úplně volného MARTINA TOKOŠE, který už pouze bez větších problémů dokázal uklidit míček do odkryté branky Petra Chlada! Asistence: Milan Tomašík.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:32
    Domácí se snaží napadat Mladou Boleslav, která stojí za svou brankou a vypadá to, že hostí už budou chtít míček pouze podržet na svých holích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, ve které padly tři branky! Liberec začal velmi dobře a už po 4 minutách vedl 1:0 zásluhou Wienera, ale Mladá Boleslav dokázala dvěma rychlými góly otočit celý vývoj zápasu a vede po první třetině 1:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:39.
     
    Střely po první třetin: 9:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    20:34
    Liberec bude chtít co nejdříve srovnat zápas na 2:2, což by jim výrazně pomohlo do dalšího průběhu zápasu, Mladá Boleslav by si měla dát pozor opět na začátek třetiny.
     
    20:58
    Sledujeme velmi ostré souboje na hřišti, rozhodčí většinu z nich pouští a to je v tuto chvíli ta nejlepší možnost co sudí dnešního zápasu mohou udělat.
     
    21:29
    Adam Delong ztratil balónek a domácí šli do přečíslení 2 na 1, ale nakonec Patrik Rozkovec vše pokazil a stav zůstává stále stejný 1:2!
     
    22:03
    Hosté nyní měli dost velké štěstí a jdou velmi rychle střídat, což samozřejmě kopírují i domácí hráči, kteří toho mají dost.
     
    22:36
    Petr Chlad zatím nic nemusel v této třetině řešit, Lukáš Bauer ten je na tom podobně, jen si musel hlídat přečíslení, což zvládl.
     
    23:10
    Domácí celek je dlouho na své polovině a čeká, samozřejmě pokud by domácí inkasovali další branku, bylo by to pro ně o to náročnější se pokusit vyrovnat.
     
    23:47
    Dlouho se hraje bez přerušení, vidíme kombinaci Mladé Boleslavi, která stále hledá nějakou skulinku v obraně Liberce, ten si je zatím velmi jistý v zádu.
     
    24:31
    Lukáš Punčochář se dostal ke střele ze středu hřiště a byla to velmi dobrá pozice, ale nakonec boleslavský bek napálil jen připraveného Filipa Kučeru!
     
    25:05
    Patrik Rozkovec se sám zapletl v souboji s míčkem a hosté se opět dostávají k míčku, začátek druhé třetiny zatím jasně patří hostů.
     
    25:39
    Liberecká hala píská na florbalisty hostů, kteří dlouho přetahují kombinaci s balónkem, ale zatím žádné pravidlo neporušují a o zdržování hry se nejedná.
     
    26:07
    Domácí celek se nyní dostal na polovinu soupeře, kde střílel kapitán Liberce a ještě navíc Faksa, ale ani jeden z hráčů nedokázal dostat míček do branky!
     
    26:51
    Jakub Kopecký to vzal na sebe a trefil bohužel pro jeho tým levou tyč domácí branky! Poté tam ještě přibíhal jeho spoluhráč, ale boleslavská obrana mezitím míček dokázala odpravit do bezpečí!
     
    27:27
    Domácí celek se dostává už na útočnou polovinu a hraje se jim rozhodně mnohem lépe, nyní ale přišel faul od Kopeckého a rozehrávat bude hostující celek.
     
    27:59
    Liberecká hala se ozývá, že chce srovnání stavu na 2:2, ale to se zatím neděje a spíše to vypadá, že Mladá Boleslav odskočí na rozdíl dvou branek.
     
    28:35
    Druhé třetina se hraje téměř bez přerušení, což samozřejmě vyhovuje spíše hostům, kteří stále vedou o jednu branku a čím rychleji čas ubíhá, tím pro ně lépe.
     
    29:02
    Jakub Kopecký se dostal až před branku Lukáše Bauera a vystřelil, jenže trestuhodně nedokázal ani zamířit mezi tři tyče hostující branky! To je velká škoda pro domácí!
     
    29:41
    Domácí se stále snaží rychle vyrovnat, ale Lukáš Bauer zatím musel řešit pouze jednu střelu v této třetině od domácího celku, což je samozřejmě málo.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu!
     
    30:35
    Domácí celek se nyní dlouho drží na balónku, ale pouze na své polovině, odkud se góly dávají velmi těžko, vzápětí musel řešit těžkou střelu Bauer!
     
    31:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dávají velmi důležitou branku! Jakub Vařecha dokázal nahrát přesně na nabíhajícího DOMINIKA BENEŠE, který se dostal přes obránce Liberce, sice celou situaci přehrál, ale dokázal nakonec dostat míček do branky! Asistence: Jakub Vařecha.
     
    31:38
    Domácí celek se nyní dostal k brance Lukáše Bauera, ale ten drží svůj tým dalším pohotovým zákrokem.
     
    31:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale nyní už to Bauer nezvládl! JAKUB FAKSA se dokázal uvolnit od mantinelu, vzápětí se dokázal dostat do střelecké pozice z poloviny hřiště a dokázal nachytat Lukáše Bauera v brance hostujícího celku! Asistence: Jakub Kopecký.
     
    32:31
    Blíží se nám pomalu konec druhé třetiny a nyní je jasně lepší Liberec, který se snaží opět velmi rychle srovnat stav utkání a nechce si nechat opět utéct soupeře.
     
    33:14
    Domácí celek se nyní musí držet na své polovině a čekat jakmile Mladá Boleslav ztratí balónek nebi zkazí přihrávku.
     
    34:02
    Mádlo dokázal velmi šikovně dostat míček před branku Lukáše Bauera, ale právě hostující gólman dokázal míček vzít do své moci a rozehrává na své spoluhráče.
     
    34:42
    Stále se hraje bez přerušení, rozhodčí stále nikoho v zápase nevylučovali a to je samozřejmě dobře pro Liberec.
     
    34:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec srovnává stav utkání! VOJTĚCH WIENER se dokázal skvěle opřít do střely z rozehrávky od pravého mantinelu a zamířil přesně pod horní tyč hostující branky! Asistence: Jakub Kárník.
     
    34:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je otočka! JAKUB KOPECKÝ se ihned po buly dokázal dostat ke střele od levého mantinelu a zamířil přesně ke vzdálenější tyči Lukáše Bauera, který si nyní vyhrál dost slabou chvilku! Bez asistence.
     
    34:56
    Oddechový čas pro tým Předvýběr.CZ Florbal MB.
     
    35:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav skvěle odpovídá! Adam Delong dokázal přesně nahrát na střed hřiště, kde se ocitl sám LUKÁŠ PUNČOCHÁŘ, který dokázal míček dostat pod horní tyč Chladovy branky! Asistence: Adam Delong.
     
    36:08
    Zbývá něco málo pod 4 minuty z druhé třetiny, nyní sledujeme spíše opatrnější pasáž, vzápětí musel krýt střelu z levé strany Lukáš Bauer, kterému se podařilo dostat míček mimo svou branku.
     
    36:54
    Nyní se dostal do střely Jakub Kárník, který minul trestuhodně branku a hostující brankář se velmi zlobí, proč nikdo tuto střelu neblokoval!
     
    37:31
    Rozhodčí Laštovička nyní pustil zákrok na Prokopa Ferdana, což se samozřejmě nelíbilo domácím fanouškům na sedačkách.
     
    38:02
    Kopecký končí na mantinelech, rozehrávat bude tedy po faulu domácí celek, začíná se nám na hřišti přisotřovat.
     
    38:31
    Dobrý blok od Vařechy, který dokázal zablokovat střelu Filipa Smutného z pravé strany. Lukáš Bauer nemusel zasahovat.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Stále se hraje ve vysokém tempu na obou stranách, bude zajímavé sledovat, jestli se týmům podaří tuto aktivitu přenést i do závěrečné třetiny dnešního zápasu.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Marek Korych – 2 min., Sekání.
     
    39:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav využívá přesilovou hru! Adam Delong dokázal přesně nahrát na druhou stranu hřiště na MILANA TOMAŠÍKA, který dokázal dostat míček nepovedenou střelou do branky Petra Chlada! Asistence: Adam Delong.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která byla pořádně divoká, padalo hodně branek, více sice byli aktivnější hosté, ale do vedení 4:3 se dostali domácí, Mladá Boleslav, ale rychle srovnala a poté vteřinu před koncem třetiny jít do vedení 4:5!
     
    Další třetina začne přibližně v 16:22.
     
    Střely ve druhé části: 6:8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    40:35
    Stále sledujeme velmi vyrovnaný florbal, stále mají menší výhodu jedné branky Mladá Boleslav, která si může zajistit postup do semifinále.
     
    40:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme to o dvě branky! Martin Tokoš přihrál přesně na PATRIKA SUCHÁNKA, který dokázal obehrát soupeře a následně zakončit svou střelou přesně pod horní tyč Chladovy branky! Asistence: Martin Tokoš.
     
    41:12
    Domácí celek ztrácí najednou dvě branky a bude muset trochu více aktivněji napadat, což se bude hodit Mladé Boleslavi.
     
    42:03
    Stále sledujeme dlouhou kombinaci hostujícího celku, který nebude chtít svému soupeři půjčit balónek ani na jednu vteřinu, což samozřejmě ve florbale není skoro možné.
     
    42:47
    A pozor! Bude se poprvé vylučovat na straně Mladé Boleslavi! Potrestaný bude hráč s číslem 12 Patrik Suchánek!
     
    42:55
    Vyloučení v týmu Předvýběr.CZ Florbal MB:
    Patrik Suchánek – 2 min., Bránění ve hře.
     
    43:26
    Dlouhá kombinace, na jejímž konci byl Jakub Kopecký, ale Jiří Besta dokázal skvěle jeho střelu zablokovat mimo branku Lukáše Bauera!
     
    43:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá také přesilovou hru! Filip Smutný přesně a rychle nahrál na vrchol přesilové hry, kde stál připravený JAKUB FAKSA, který vystřelil svou dělovku a ta skončila v pravém dolním rohu branky! Asistence: Filip Smutný.
     
    44:26
    Domácí jsou stále aktivní a pomohlo by jim, kdyby srovnali co nejdříve na 6:6 a poté by trochu mohli uklidnit hru.
     
    45:05
    Máme za sebou 5 minut třetí třetiny, stále sledujeme velmi atraktivní utkání a spoustu šancí, Liberec nyní kombinuje před brankou Lukáše Bauera.
     
    45:38
    Gašparík drží míček na své polovině a rozhodně nikam spěchat nebude, vypadá to, že si vyzkouší nějaký signál.
     
    46:13
    V posledních vteřinách se spíše hraje na polovině hřiště a čeká se co vymyslí s míčkem tým, který ho vlastní, nyní to jsou hráči Liberce.
     
    46:54
    Oba týmy střídají, je jasné, že čím blíže bude konec zápasu, tím méně se budou hosté z Mladé Boleslavi hnát dopředu za vstřelením branky.
     
    47:24
    Vojtěch Wiener se dokázal nebezpečně dostat před Lukáše Bauera, ale nakonec se nedokázal dostat k dorážce po střele z levé strany!
     
    47:49
    Hra je přerušena, diváci v hale stále podporují své hráče na hrací ploše, uvidíme, jestli budou domácí schopní srovnat stav utkání.
     
    48:26
    Jakub Kopecký seknul Lukáše Bauera jeho čepelí, když se snažil dorážet míček, ale ihned se šel omluvit a to se ve sportu cení!
     
    48:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velmi důležitá branka pro Mladou Boleslav a jsme zpět na rozdílu dvou branek! Daniel Šebek dokázal z poza branky přesně nahrát na FILIPA ZAKONOVA, který si sběhl před branku a dokázal prostřelit Petra Chlada! Asistence: Daniel Šebek.
     
    49:02
    Výborná střela Janečka z velké dálky, která sice vypadla hostujícímu brankáři, ale nakonec dokázal vše zvládnout!
     
    49:23
    Liberec stále ztrácí jen dvě branky a všichni víme, že ve florbale to rozhodně nic neznamená, o tom jsme se přesvědčili i dnes za stavu 1:3 pro Mladou Boleslav.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:29
    Začíná se nám výrazně přiostřovat, ale rozhodčí nechtějí ovlivňovat průběh zápasu velmi zbytečnými fauly, které by mohly jeden z týmů poslat do kolen.
     
    50:55
    Domácí celek nyní musí bránit Tokoše, který se málem dostal ke střele, ale nakonec domácí obrana dokázala vše zvládnout.
     
    51:20
    Další velmi dobrá pasáž hostů, kteří drží míček na své polovině a stále Liberci velmi rychle utíká čas, který jim zbývá do naplnění 60 minut.
     
    51:57
    Velmi nepřesná přihrávka, která končí na florbalkách Liberce, ale Adam Delong dokázal dostat míček na polovinu soupeře, vzápětí vystřelil pouze do Petra Chlada!
     
    52:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro Mladou Boleslav velmi dobře! ADAM DELONG se dostal po chybě domácích ocelku k míčku na levé straně hřiště, poté dokázal zamířit do branky Petra Chlada! Bez asistence.
     
    53:08
    Hosté opět kombinují na polovině soupeře, což se samozřejmě nelíbí Liberci, který bude muset co nejrychleji svému soupeři míček odebrat.
     
    53:36
    Liberec se už usadil na balónku a Petr Chlad mizí na střídačku Liberce, který bude muset stahovat ztrátu Mladé Boleslavi!
     
    54:16
    Nyní střílel Filip Smutný, ale nakonec minul branku, poté se dostal na druhou stranu Tokoš, ale zahrál před brankou vysokou holí a Liberec bude na míčku!
     
    55:00
    Dnešní utkání sleduje 430 diváků.
     
    55:32
    Mladá Boleslav se dostala na balónek po delší době a Petr Chlad se vrátil velmi pohotově zpět do branky Liberce.
     
    55:58
    Filip Smutný už v šesti hráčích vystřelil na branku Lukáše Bauera, ale nakonec těsně minula branku! Velká škoda pro Liberec!
     
    56:34
    Čas se velmi rychle krátí, nechci domácí podceňovat, ale dle mého už je dnes rozhodnuto a Mladá Boleslav si odveze semifinále domů.
     
    57:02
    Petr Chlad pendluje mezi brankou a střídačkou a musí to být velmi náročné, zatím to zvládá bez větších obtíží.
     
    57:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je hotovo! MARTIN TOKOŠ se dokázal dostat k balónku a přes půlku hřiště zamířil s míčkem do branky Liberce, ve které chyběl Petr Chlad.
     
    58:03
    Liberec to opět zkouší v šesti a nemá co ztratit, vzápětí Filip Smutný vystřelil těsně vedle branky hostujícího celku!
     
    58:36
    Ponechaná výhoda pro Liberec, který se ještě sympaticky snaží srovnat stav utkání! nyní Sládek nedokázal trefit z velké dálky balónek!
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Desátá branka bude asi konečná! Michal Sládek dokázal ze středu hřiště nahrál balónek na RONALDA GAŠPARÍKA, který dokázal dostat míček do odkryté branky! Asistence: Michal Sládek.
     
    Konec zápasu.
     
    FBC Liberec – Předvýběr.CZ Florbal MB 5:10
    Branky a nahrávky: 4. Wiener (Dolejš), 32. Jak. Kopecký (Jak. Kopecký), 35. Wiener (Kárník), 35. Jak. Kopecký, 44. Faksa (Smutný) – 18. Gašparík (J. Bína), 19. Tokoš (Tomašík), 32. D. Beneš (Vařecha), 36. Punčochář (Delong), 40. Tomašík (Delong), 41. Suchánek (Tokoš), 49. Zakonov (D. Šebek), 53. Delong, 58. Tokoš, 60. Gašparík (Sládek). Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:1. Diváci: 430. Zásahy brankářů: 14:18. Po třetinách: 1:2, 3:3, 1:5.
     
    Je konec! Mladá Boleslav dokázala vyhrát všechny první čtyři utkání a budou moct zregenerovat před dalším průběhem sezóny! Pro Liberec dnešním zápasem sezóna končí!
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (16:55:52)

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 4. Wiener (Dolejš), 32. Jak. Kopecký (Jak. Kopecký), 35. Wiener (Kárník), 35. Jak. Kopecký, 44. Faksa (Smutný) – 18. Gašparík (J. Bína), 19. Tokoš (Tomašík), 32. D. Beneš (Vařecha), 36. Punčochář (Delong), 40. Tomašík (Delong), 41. Suchánek (Tokoš), 49. Zakonov (D. Šebek), 53. Delong, 58. Tokoš, 60. Gašparík (Sládek)


    Využitie: 1:1. Zásahy brankárov: 14:18.
    FBC Liberec: V. Dufek (Chlad) – Kárník, Bitman, Fišera, Dolejš, Ferdan, Šoltys, Pařízek, Janeček – Jak. Kopecký, B. Smolka, Mádlo, Rozkovec, Stýblo, Korych, Smutný, Wiener (C), F. Kučera, Faksa.
    Tréner: Petr Kološ

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Besta, Gruber, Zakonov, Feigl, Punčochář – Tomašík (C), D. Šebek, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Duben, Bergman, Sládek, Zoufalý, Delong, Gašparík.
    Tréner: Joonas Naava

    Rozhodca: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 430
    Liberec 0 4 Mladá Boleslav
    #1 Utorok 12.03.2024 • 18:30
    Mladá Boleslav - Liberec 10:1
    #2 Streda 13.03.2024 • 18:00
    Mladá Boleslav - Liberec 9:8
    #3 Sobota 16.03.2024 • 19:30
    Liberec - Mladá Boleslav 4:5
    #4 Nedeľa 17.03.2024 • 15:00
    Liberec - Mladá Boleslav 5:10