Winnipeg – Anaheim 6:0 (kon.) | Chicago – LA Kings 0:5 (kon.) | Detroit – Buffalo 4:1 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:7 (kon.) | Arizona – NJ Devils 4:1 (kon.)
Florida – Tampa Bay 3:5 (kon.)
koniec
Florida Panthers
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Tampa Bay Lightning
cz Sobota 16.03.2024, 23:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Nikita KUČEROV - 3:5
     
    58:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Obrovská herní převaha Floridě dnes k bodům stačit nebude. Tampa se dostala ze svého pásma a NIKITA KUČEROV dává gól do prázdné brány. Tampa vede 5:3. Asistence: Brandon Hagel, Steven Stamkos.
    56:08 Sam REINHART - 3:4
     
    56:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Neskutečně podceněná situace ze strany Vasilevského! Byl za brankou a sledoval, jak jeho spoluhráč prohrál souboj o puk. Než se stihl vrátit do brankoviště, poslal SAM REINHART puk před brankoviště a trefil nohu Glendeninga, od které se jeho pas odrazil do odkryté klece. Bez asistence.
    31:54 Sam REINHART - 2:4
     
    31:54
    Florida právě vstřelila branku!
    SAM REINHART se po střele Tkachuka zorientoval před brankovištěm jako první. Povedlo se mu zachytit vyražený puk, přehodit si ho na pravou stranu a využít toho, že Vasilevskij byl po zákroku mírně povyjetý. Kotouč tak úspěšně zasunul do zčásti odkryté branky a využívá přesilovku. Asistence: Sam Bennett, Matthew Tkachuk.
    28:23 Matthew TKACHUK - 1:4
     
    28:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vyrazili v oslabení ve třech proti jednomu! Celou akci řídil MATTHEW TKACHUK, jemuž se nabízeli dva spoluhráči, ale Tkachuk místo toho z pravého kruhu vypálil na vzdálenější tyč kolem vyrážečky Vasilevského a potěšil domácí publikum. Asistence: Josh Mahura.
    26:59 Steven STAMKOS - 0:4
     
    26:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají dvojnásobnou přesilovku! STEVEN STAMKOS vypálil z první z levého kruhu do pravého horního růžku. Tampa vede už 4:0! Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
    23:02 Darren RADDYSH - 0:3
     
    23:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Florida se začíná dostávat do problémů! Už na 3:0 pro Tampu zvyšuje DARREN RADDYSH, který vyslal z pravého kruhu krásnou střelou do vzdálenějšího horního růžku! Asistence: Anthony Duclair, Steven Stamkos.
    13:21 Michael EYSSIMONT - 0:2
     
    13:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    MICHAEL EYSSIMONT se dostal za obranu Floridy a před brankovištěm se mu povedlo nadvakrát procpat puk mezi betony Bobrovského, který první střelu zasáhl betonem, ale dorážka mu už propadla. Asistence: Nick Paul, Nick Perbix.
    00:20 Steven STAMKOS - 0:1
     
    00:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre po pouhých dvaceti sekundách! Tampa se řítila do přečíslení a přihrávku STEVENA STAMKOSE zastavil svou položenou nohou bránící Montour, jenž ale nešťastně při svém manévru poslal kotouč na vlastní branku. Ten se o levou tyč odrazil do sítě za záda Bobrovského. Asistence: Erik Černák.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 29. M. Tkachuk (Mahura), 32. Reinhart (Bennett, M. Tkachuk), 57. Reinhart – 1. Stamkos (Černák), 14. Eyssimont (Paul, Perbix), 24. D. Raddysh (Duclair, Stamkos), 27. Stamkos (Hedman, Kučerov), 59. Kučerov (Hagel, Stamkos)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Cormier) – Forsling, Ekman-Larsson, Mikkola, Montour, Mahura, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Reinhart – Verhaeghe, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, Rodrigues – Cousins, Stenlund, Lomberg.
    Tréner: Paul Maurice

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – Hedman (A), D. Raddysh, Perbix, Černák, de Haan, Dumba – Duclair, Point, Kučerov (A) – Hagel, Cirelli, Stamkos (C) – Eyssimont, Paul, Sheary – Motte, Glendening, Chaffee.
    Tréner: Jon Cooper

    Rozhodca: L'Ecuyer, Furlatt – McNamara, Murray

    Diváci: 19 396