Vítkovice – Bohemians 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 10:1 (kon.) | Chodov – Sparta 8:4 (kon.)
Tatran – Česká Lípa 11:4 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
1:3 (1:1, 0:1, 0:1) Stav série: 0:1
FbŠ Bohemians
cz Utorok 12.03.2024, 17:30 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z prvního zápasu čtvrtfinále mezi týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice a FbŠ Bohemians. Utkání začíná v 17:30.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
     
    Týmy a jejich postup do čtvrtfinále

    1. SC TEMPISH Vítkovice

    Vítkovice potvrdily v základní části roli favorita a zaslouženě skončily na třetím místě se ziskem 60 bodů, před nimi už skončila pouze druhá Mladá Boleslav a Tatran Střešovice, který vyhrál celou základní část. Svěřenci trenéra Daniela Fojty minulý rok došli až do finále, které se již tradičně konalo v O2 Aréně! Postavili se proti Tatranu Střešovice a mohli jsme sledovat velmi vyrovnaný florbal, ovšem nakonec se přiklonilo štěstí k pražskému týmu, který nad hlavu zvedl pohár pro vítěze Livesport Superligy. Vítkovice se tento rok dostaly tedy do čtvrtfinále přímým postupem a nemuseli podstupovat předkolo.

    FbŠ Bohemians

    Bohemias se dostali stejnou cestou do čtvrtfinále Livesport Superligy. Po základní části se umístili svěřenci trenéra Michala Jedličky na šestém místě se ziskem 50 bodů, které jako poslední zaručuje čtvrtfinále, ve kterém se postaví Vítkovicím. Minulý rok Bohemka došla do semifinále, kde právě vypadla s Vítkovicemi, uvidíme, jestli se jim povede postoupit jako minulý rok jednoznačně 4:0 na zápasy proti Chodovu.
     
    Kdo je favorit ?

    O favoritovi je zde v této sérii jasno, ale Bohemka je velmi nepředvídatelná a trenér Jedlička vždy vytáhne nějaké eso z rukávu, je známy, že už 10 minut před koncem zápasu pokud jeho tým prohrává jde do šesti, pouští se do diskuze s rozhodčími a snaží se jakýmkoli způsobem ovlivnit to, co se děje na hřišti. Pokud Vítkovice budou předvádět výkony jako v základní části nic jiného než postup je nemine, jen je otázkou kolik celá série skončí.
     
    Nejproduktivnější hráči v základní části

    Z týmu Vítkovic nejvíce bodoval Martin Gattnar, který si připsal 42 kanadských bodů, za ním se umístil Lukáš Fukala s 37 kanadskými body a na třetím místě skončil Adam Zubek s 35 kanadskými body.

    Z týmu Bohemians máme více produktivní hráče, protože Bohemka hraje hlavně útočný florbal. Na prvním místě se umístil Jaroslav Petrák s 63 kanadskými body. Za ním je slovenský útočník Tomáš Kvasnica s 55 kanadskými body a na třetí místě Jakub Buršík s 47 kanadskými body.
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou Pavel Kačer a Ondřej Vašíček.
     
    Úvodní sestavy

    Vítkovice: Souček (Jasiok) – Šebesta (C), Pažák, Hatala, Jankovský, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, A. Šmíd, Šindler, L. Hájek, Palčinský, Zubek, Galia, Matejčík.
    Trenér: Daniel Fojta

    Bohemians: Mück (Hyršl) – Zezulka, Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), Krebner, K. Petrák, Bílek, Buršík, Řehoř, Grézl, Gajdoš, Kyselka, Brynda, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na první duel čtvrtfinále mezi týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice, ti si zvolili dnes modré dresy, a FbŠ Bohemians, kteří přijeli překvapit v zelených dresech. Přeji všem příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:29
    Vítkovice zatím kombinují na své polovině, ze začátku zápasu očekávejme spíše opatrné kombinace z obou stran.
     
    0:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Omlouvám se, protože tu máme hned první branku utkání! Rostislav Gattnar skvěle z voleje nahrál před branku na volného ONDŘEJE SIDUNOVA, který bez problému trefil míček a posílá svůj tým velmi rychle do vedení! Asistence: Rostislav Gattnar.
    0:33 Ondřej SIDUNOV - 1:0
     
    1:19
    Domácí se stále snaží aktivně napadat své soupeře, kteří si budou muset rychleji dávat míčky, aby se nedostávali pod tlak.
     
    1:46
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Filip Brynda se šikovně dostal od mantinelu až na střed hřiště posunul míček před branku na VOJTĚCHA BÍLKA, který s velkým štěstím tečoval míček do branky Lukáše Součka! Asistence: Filip Brynda.
    1:46 Vojtěch BÍLEK - 1:1
     
    2:22
    Tak ofenzivní úvod na začátek rozhodně prospěl oba týmy hrají velmi agresivně a chtějí vyhrávat v soubojích.
     
    2:53
    Vítkovice jsou napadány Buršíkem, ten je opět velmi aktivní a rád by si vzal míček pod svou kontrolu, to se zatím nedaří.
     
    3:24
    Bohemians se dostali poprvé v zápase více na balónek, sice přišla rychlá ztráta, ale Daniel Mück vše napravil a rozehrává na své beky.
     
    4:03
    V posledních vteřinách se spíše hraje ve středu hřiště, jde o to, kdo získá míček a dostane se dříve do rychlého protiútoku.
     
    4:36
    Gajdoš se výborně dostal až za branku, poté předal míček na Jana Řehoře, který mířil sice pod horní tyč, ale Lukáš Souček dokázal výborně zasáhnout!
     
    5:00
    Jaroslav Petrák dostal naloženo a chvíli ležel na zemi, ale po chvilce se opět zvedá na nohy a vypadá to, že bude v pořádku a bude moct pokračovat dál.
     
    5:38
    Oba týmy zatím nedělají zbytečné chyby, vzápětí sice Palčinský udělal menší chybičku, ta ovšem nic neznamenala.
     
    5:59
    Adam Zubek vystřelil ze středu hřiště ze zátahu a střela mířila do podobného místa jako střela Jana Řehoře, ale opět jsme viděli skvělý zákrok brankáře!
     
    6:34
    Domácí opět drží míček na svých holích, Bohemka zatím hraje na dvě formace, což uvidíme, jestli jí nebudou chybět síly ve zbytku zápasu.
     
    7:06
    Hosté stále velmi trpělivě brání, je to spíše celek co útočí, ale proti Vítkovicím se bude musel přizpůsobit, aby mohl uspět.
     
    7:32
    Rozhodčí Kačer a Vašíček zatím řídí dobře dnešní utkání, moc do něho nezasahují a tím přispívají k rychlejší hře.
     
    8:03
    Opět aktivní Buršík téměř na brankovišti Lukáše Součka, poté přišla nepřesná přihrávka Palčinského, který se svému spoluhráči ihned omlouvá.
     
    8:39
    Nepříjemný zákrok, možná do obličeje Dobisíka, který křičel hned jakmile dostal od soupeře, doufejme, že bude v pořádku a bude moct pokračovat v dnešním zápase.
     
    9:07
    Tomáš Kvasnica se ocitl na středu hřiště osamocen a zkusil vystřelit, jenže Lukáš Souček byl dobře postavený a míček ho zasáhl přesně do jeho výstroje.
     
    9:40
    Stále jsou Vítkovice na balónku, nechce se jim moc útočit, což není moc obvyklé u tohoto týmu.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:27
    Dlouhé vyčkávání na polovině hřišti, po začátku zápasu, kde padly dvě rychlé branky, tak se nám hra uklidnila.
     
    10:55
    Lukáš Fukala s Hubálke, kombinují na své polovině, vzápětí sice posunuli míček až za branku Mücka, ovšem ten nemusel zasahovat.
     
    11:26
    Martin Gattnar se dostal ze středu hřiště do střelecké pozice, ale trefil pouze posledního blokujícího hráče před sebou!
     
    11:38
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice:
    Marek Matejčík – 2 min., Nedovolené vrážení.
     
    11:59
    Hosté zatím kombinují kole branky Lukáše Součka, ten se zatím pouze přesouvá ze strany na stranu a v oslabení čeká na první zákrok.
     
    12:22
    Sidunov zkušeně vyvezl míček až na polovinu soupeře a šetří čas z trestu Marka Matejčíka.
     
    12:54
    Patrik Šebek byl zatažený a dostal výhodu, která byla nakonec odpískána, rozehrávat bude Bohemka v útočném rohu hřiště za brankou Součka.
     
    13:11
    Vítkovice vybojovaly míček na polovině hřiště a nyní opět skvěle šetří kombinací vteřinky z trestu, který už bude za pár vteřin u konce.
     
    13:38
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    13:57
    Hatala dokázal vytěsnit svého soupeře z nebezpečného prostoru a ten pouze nahrál až na svou polovinu.
     
    14:19
    Nebezpečná skrumáž před domácí brankou, ale poté Hatala vše zkušeně vyřešil a dopravil míček do částečného bezpečí.
     
    14:41
    Nedovolené bránění před Mückovou brankou, rozehrávat budou hosté z Prahy.
     
    15:18
    Domácí dlouho byli pod tlakem, ale nyní měli dobrou šanci na vedoucí branku, ale Rostislav Gattnar byl zablokován protihráčem na poslední chvíli.
     
    15:49
    Blíží se nám konec první třetiny, po rychlých dvou gólech čekáme na ten třetí, který bude znamenat vedení jednoho z týmů.
     
    16:21
    Adam Šmíd byl faulován u mantinelu, rozhodčí ihned pískají a domácí tak budou moct v klidu rozehrávat.
     
    16:45
    Tomáš Kvasnica dostal přihrávku od Jaroslva Petráka do běhu a mohl poslat svůj tým do vedení, ale střela mu nesedla a skončila pouze u Lukáše Součka!
     
    17:09
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice:
    Marek Matejčík – 2 min., nadzvedání hokejky.
     
    17:28
    Souček musel krýt střelu Jaroslava Petráka z úhlu, to se mu povedlo bez problémů a domácí budou moct vyhodit.
     
    18:03
    Vítkovice skvěle drží balónek na svých holích, Bohemka se je překvapivě nesnaží ani moc napadat.
     
    18:46
    Martin Gattnar se dostal do samostatného úniku, ale nedokázal dostat míček do branky po zákroku Buršíka! Rozhodčí vše ale budou zkoumat ještě na videu!
     
    18:46
    Ondřej Vašíček si vše prohlédl a oznámil celé hale, že k nedovolenému zákroku nedošlo, tím pádem se bude hrát dál!
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:09
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    19:36
    Bohemians drží míček, chtějí si ještě rozhodně zkusit nějakou akci před tím, než se odeberou do šaten na 10 minut.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla dvě branky, oba týmy vlétly velmi dobře do utkání, nejdříve se prosadili domácí po 33 vteřinách, Klokani za minutu dokázali srovnat na 1:1 díky šťastné teči Vojtěcha Bílka. Stav je tedy po první třetině 1:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:11.
     
    Střely v první části: 7:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    20:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení poprvé v zápase! Jakub Buršík skvěle předal míček na volného ONDŘEJE KAWULOKA, který měl ve středu hřiště dostatek prostoru a poslal míček přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Buršík.
    20:32 Ondřej KAWULOK - 1:2
     
    21:13
    Nyní se otevřel prostor před Janem Řehořem a Lukáš Souček předvedl velmi dobrý a pohotový zákrok.
     
    21:45
    Vítkovice jsou trochu zaskočené a Hatala udělal velkou chybu, kterou Jaroslav Petrák ze středu hřiště nedokázal využít!
     
    22:18
    Vítkovice mají už nějaký pohyb na střídačce, připravuje se Vítovec a společně s ním i Pažák, uvidíme za jak dlouho se dostanou do hry.
     
    22:44
    Nedovolené bránění na Hájka a domácí budou mít z dobré pozice rozehrávku, ale nakonec z ní vzápětí nic nebylo.
     
    23:16
    Virga skvěle svým pohybem zmátl soupeře, poté předal na svého spoluhráče, ale ten bohužel pro něj minul branku Lukáše Součka.
     
    23:49
    Vítkovice se stále nikam neženou, ví, že mají dostatek času na jednu branku, za to Bohemka se snaží odskočit do dvoubrankového náskoku.
     
    24:07
    Nyní Brynda rozehrál z útočného rohu hřiště, ale Petrák nedokázal zakončit přesně, vzápětí se bude vylučovat na straně Bohemians!
     
    24:48
    Domácí hrají ve výhodě, kombinují sice kolem branky Daniela Mücka, ten si ve druhé třetině zatím nesáhl možná ani na balónek.
     
    25:01
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Tomáš Kvasnica – 2 min., Sekání.
     
    25:26
    Domácí se až nyní usadily na polovině soupeře, Bohemka bez větších problémů se zatím brání a nepouští k ničemu soupeře.
     
    26:08
    Stále přetrvává dlouhá kombinace kolem branky Daniela Mücka, tato přesilovka nejspíše využitá nebude.
     
    26:39
    Matejčík dokázal poslat nebezpečnou přihrávku na malé brankoviště, ale Martin Gattnar nedokázal zakončit!
     
    27:01
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    27:32
    Hájek dobře napadá rozehrávku soupeře, hosté mají velké problémy se udržet na polovině hřiště, vzápětí se vše řeší dlouhým nahozením.
     
    27:48
    Palčinský výborně zastavil pas na Jakuba Buršíka, ten by mohl jít sám na brankáře, ale nestalo se!
     
    28:21
    Domácí fanoušci stále podporují hráče Vítkovic, kteří stále mají na kontě jen jednu branku a to rozhodně není moc, blížíme se do poloviny zápasu.
     
    28:53
    Bohemians trpělivě drží balónek na své polovině, rozhodčí zatím v klidu kontrolují hru a ve druhé třetině zatím odvádí skvělou práci.
     
    29:31
    Šmíd s Matejčíkem čekají co provede jejich soupeř, ten sice nyní nahodil míček na Součka, ale míček těsně minul branku.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu.
     
    30:35
    Spousta nepřesností na obou stranách a hraje se nahoru dolu, vzápětí Matejčík střílel na bližší tyč, ale Daniel Mück skvěle zasáhl a drží svůj tým ve vedení!
     
    30:59
    Jednou rukou se Palčinský pokusil poslat míček do ohně, ale pouze hostující obrana si vzala míček a uklidňuje hru.
     
    31:38
    Druhá třetina se hraje spíše ve středu hřiště, stále čekáme na druhou branku v této třetině, doufejme, že se oba týmy více rozstřílejí, každopádně ocenění si zaslouží brankáři v tuto chvíli.
     
    32:04
    Nedovolený zákrok na polovině domácího celku, rozehrávat bude z rohu hřiště tým z Prahy, tedy Bohemians.
     
    32:31
    Lukáš Souček se svírá v bolestech po Maličově dohrání, za to se klidně dvě minuty udělit mohly, ale rozhodčí nechtějí do zápasů zasahovat takovým vyloučením, které by mohlo ovlivnit celý zápas.
     
    32:58
    Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny, Vítkovice by měly začít více střílet pokud chtějí ještě do přestávky srovnat.
     
    33:26
    Daniel Mück se nyní poradil se střelou ze středu hřiště, navíc poté Malič zabránil jasnému gólu skvělým blokem!
     
    34:03
    Hosté drží míček na své polovině, Vítkovice si drží své postavení a budou čekat na chybu soupeře, která může přijít velmi rychle.
     
    34:34
    Hosté šli do rychlého protiútoku a vystřelili z levé strany, ale Lukáš Hájek dokázal svou hůl nastavit tak, aby Součkovi práci zlehčil.
     
    35:10
    Rozhodčí výrazně pouštějí hru, zároveň se hraje celkem čistě a nemají potřebu pískat každý malý drobný faul.
     
    35:42
    Ondřej Kawulok vystřelil ze středu hřiště, ale nakonec se mu nedokázalo povést dostat míček mezi tři tyče a Souček nemusel zasahovat.
     
    36:13
    Velmi opatrná hra, která nám asi vydrží až do konce druhé třetiny, Bohemka může být spokojená s tímto výsledkem, ale je to pouze o jednu branku.
     
    37:00
    Zbývají tři minuty do naplnění druhé třetiny, Souček nyní musel po Gajdošově tyči rychle reagovat, což se mu povedlo!
     
    37:34
    Ostrý zákrok na Tomáše Kvasnicu, který byl zahákován soupeřovou holí, hosté budou mít k dispozici rozehrávku od vítkovické střídačky.
     
    37:58
    Palčinský dostal výhodu, vzápětí se faul odpískal, Vítkovice chtějí do konce druhé třetiny srovnat a je to poměrně dost vidět na její aktivitě.
     
    38:24
    Bohemka drží míček, už se jim asi nikam chtít nebude a dohraje si třetinu v klidu na své půlce hřiště.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:29
    Obrovská šance pro Bohemku! Asi tři dorážky dokázali vyprodukovat hosté, ale Lukáš Souček vždy dokázal míček udržet před brankovou čárou!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla pouze jednu branku! Tu dokázal vstřelit hned z kraje třetiny hostující Ondřej Kawulok, domácí se nedokázali prosadit a budou muset vše dohánět v poslední třetině. Stav je po druhé třetině 1:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Střely ve druhé části: 6:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hostující hráči.
     
    40:32
    Máme zde poslední třetinu dnešního zápasu, doufejme, že nám nabídne pěknou podívanou.
     
    40:55
    Bohemka drží míček na své polovině, je jasné, že pokud budou vyhrávat budou držet míček dlouho na své polovině a šetřit čas.
     
    41:16
    Tomáš Kvasnica se pokusil vystřelit z levé strany, ale zasáhl jen prvního blokujícího hráče domácího celku.
     
    41:41
    Bohemka nyní tlačí svého soupeře, Gajdoš bekhendem těsně minul branku Lukáše Součka! Velká škoda pro Bohemku.
     
    42:21
    Další velká šance pro Bohemku, ale ta nebyla využita, na druhé straně pálil Palčinský, který trefil horní tyč Mückovy branky!
     
    43:00
    Domácí jsou stále pod obrovským tlakem, vzápětí dokázali vybojovat míček a mohou se soustředit na útok, což je jejich hlavní cíl.
     
    43:40
    Stále je to pouze o jednu branku, domácí mají času dost a naopak Bohemka co to půjde bude šetřit čas, pokud by přidala druhou branku bude to pro ní o to jednodušší.
     
    44:24
    Řehoř dostal naloženo za brankou Lukáše Součka, rozhodčí pouštějí hru a rozhodně si vedou dobře v dnešním zápase.
     
    45:02
    Začíná se nám přiostřovat, rozhodčí Vašíček už vše uklidňuje a nechce, aby se mu s jeho kolegou začalo toto utkání sypat.
     
    45:36
    Třetí třetina zatím nabídla pouze břevno Adama Palčinského, jinak se stále hraje většinu času na polovině Bohemky, která zkušeně drží balónek.
     
    46:01
    Rozhodčí se zapojil do hry, okamžitě píská a rozehrávat se bude v rohu za brankou Lukáše Součka.
     
    46:35
    Dobrá střela ze středu hřiště, ale ne natolik, aby velmi zkušeného brankáře Vítkovic dokázala zaskočit.
     
    47:04
    Klokani hrozí každým dalším útokem a chtějí rozhodně dnes vyhrát a hru v prodloužení nechtějí riskovat.
     
    47:25
    Michal Jedlička je dnes více než klidný na lavičce Bohemians, možná je to způsobeno play-off, které dnes začalo.
     
    47:57
    Marek Matejčík aktivně napadal rozehrávku soupeře, ale nic z toho nebylo, musí se vracet zpět na svou polovinu a to velmi rychle.
     
    48:32
    Stále čekáme na první branku v této třetině a celkově už 27 minut nepadl gól, na florbal je to velmi neobvyklé.
     
    49:15
    Hosté šli do přečíslení 3 na 1, ale Tomáš Trnka v nejdůležitější okamžik nedokázal dostat míček do před brankového prostoru.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:29
    Vítkovice stále prohrávají pouze o jeden gól, ale riskovat vše na konci bez gólmana by nechtěli a chtěli by spíše srovnat na 2:2 co nejrychleji, ale to se jim nedaří.
     
    51:06
    Michal Jedlička nechává rozcvičovat náhradníky, možná uvidíme nějaký překvapivý tah do zbývajících minut.
     
    51:31
    Vojtěch Bílek se opět šikovně dostal až do středu hřiště, ale nedokázal přesně zakončit na gólmana Lukáše Součka!
     
    51:56
    Hosté jsou stále na balónku, stále čekáme na to, jestli se jim podaří vymyslet něco kvalitního dopředu.
     
    52:32
    Pomalu se nám blíží konec třetí třetiny, Bohemka je stále na balónku a rozhodně s ním nikam spěchat nebude.
     
    53:05
    Martin Gattnar zatím nijak výrazně nenapadá soupeřovu rozehrávku, vzápětí rozhodčí pouštějí hru, což je rozhodně dobře.
     
    53:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Velmi důležitý gól pro Bohemku! Matúš Gajdoš skvěle přihrál na neobsazeného JAROSLAVA PETRÁKA, který z levé strany dokázal svou pověstnou střelou zamířit přesně do branky Lukáše Součka! Asistence: Matúš Gajdoš.
    53:37 Jaroslav PETRÁK - 1:3
     
    54:21
    Vítkovice jsou více aktivnější, ví, že musí co nejrychleji reagovat a vstřelit branku, Bohemka si závěry zápasů většinou pohlídá, je otázkou času jak to dopadne dnes.
     
    54:59
    Domácí celek kombinuje u poloviny hřiště, kde jim sice nic nehrozí, ale musí se co nejdříve posunout před branku Daniela Mücka!
     
    55:32
    Kawulok držel míček za brankou Lukáše Součka, vzápětí jsme byli svědky tvrdého úderu na Štěpána Kaletu, ale vypadá to, že bude hráč Vítkovic v pořádku.
     
    56:00
    Dnešní utkání sleduje 315 diváků.
     
    56:31
    Vítkovicím se krátí čas na skórování, vzápětí Ondřej Vašíček píská zdržování hry a domácí budou rozehrávat za brankou Daniela Mücka.
     
    57:06
    V posledních vteřinách nevidíme moc střel na branku, ani jeden z brankářů nemusí předvádět nic extra složitého.
     
    57:20
    Oddechový čas pro tým 1. SC TEMPISH Vítkovice. Vítkovice už musí reagovat a nejspíše to po oddechovém času zkusí v šesti!
     
    57:27
    Je to tak! Vítkovice hrají v šesti, Lukáš Souček je na střídačce domácího celku.
     
    57:52
    Bohemka je hluboko v bloku a zatím se jí daří bránit všechny střely ze strany Vítkovic, vzápětí domácí přestřelili branku.
     
    58:18
    Vysoké napadání od Vítkovic, který vlastně nic jiného nezbývá, na druhé straně hřiště se píská nedovolené vrážení.
     
    58:49
    Velmi neurovnaný florbal z obou stran, ani jeden z týmů nechce pustit soupeře k balónku.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:42
    Tohle už s Vítkovice vypadá velmi špatně, řekl bych, že si první bod v sérii připíše hostující celek!
     
    Konec zápasu.
     
    1. SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians 1:3
    Branky a nahrávky: 1. Sidunov (R. Gattnar) – 2. Bílek (Brynda), 21. Kawulok (Buršík), 54. J. Petrák (Gajdoš). Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. Diváci: 315. Zásahy brankářů: 13:14. Po třetinách: 1:1, 0:1, 0:1.
     
    Je konec! Bohemka dokázala zaskočit svého soupeře a bere první bod v sérii, který je na psychiku velmi důležitý. Vítkovice se ještě budou muset dost snažit, aby dokázaly celou sérii otočit. Zítra je na programu druhý zápas z této sérii opět v 17:30.
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (19:16:17)

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 1. Sidunov (R. Gattnar) – 2. Bílek (Brynda), 21. Kawulok (Buršík), 54. J. Petrák (Gajdoš)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 13:14.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Pažák, Hatala, Jankovský, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, A. Šmíd, Šindler, L. Hájek, Palčinský, Zubek, Galia, Matejčík.
    Tréner: Daniel Fojta

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), Krebner, K. Petrák, Bílek, Buršík, Řehoř, Grézl, Gajdoš, Kyselka, Brynda, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica.
    Tréner: Michal Jedlička

    Rozhodca: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček

    Diváci: 315
    Vítkovice 4 2 Bohemians
    #1 Utorok 12.03.2024 • 17:30
    Vítkovice - Bohemians 1:3
    #2 Streda 13.03.2024 • 17:30
    Vítkovice - Bohemians 6:1
    #3 Sobota 16.03.2024 • 19:00
    Bohemians - Vítkovice 5:6
    #4 Nedeľa 17.03.2024 • 14:00
    Bohemians - Vítkovice 9:4
    #5 Utorok 19.03.2024 • 16:15
    Vítkovice - Bohemians 6:5
    #6 Štvrtok 21.03.2024 • 17:30
    Bohemians - Vítkovice 3:6