Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Carolina – Montreal 4:1 (kon.) | Columbus – Edmonton 4:2 (kon.)
Florida – Philadelphia 1:2 (kon.) | NJ Devils – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 0:6 (kon.)
Tampa Bay – Calgary 3:6 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:2 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:3 (kon.) | LA Kings – Ottawa 4:3 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:7 (kon.)
koniec po predl.
Los Angeles Kings
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Ottawa Senators
cz Piatok 08.03.2024, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:00 Kevin FIALA - 4:3
     
    62:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KEVIN FIALA dokázal využít své síly, procpat se před brankoviště, kde se po menším zápolení dostal k opuštěnému puku a bekhendem z otočky jej poslal za záda Korpisala. Asistence: Matt Roy.
    55:37 Drake BATHERSON - 3:3
     
    55:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    DRAKE BATHERSON vyrovnává na 3:3! Naděje Ottawy na přerušení pětizápasové proherní série přiživil Batherson z levého kruhu, odkud přetavil křižný pas Zuba ve střelu z první na bližší tyč. Asistence: Arťom Zub, Shane Pinto.
    51:46 Jacob MOVERARE - 3:2
     
    51:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v utkání derou do vedení! JACOB MOVERARE se snažil střílenou přihrávkou najít některého ze spoluhráčů pro teč. Teč skutečně přišla, ale od bránícího Stutzleho, jenž usměrnil puk do protipohybu Korpisala, který byl bez šance. První gól v NHL pro obránce Kings. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
    50:24 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    50:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A tuto výhodu dokázali domácí po trpělivé kombinaci v útočném pásmu nakonec přetavit ve vyrovnávací gól! Kopitarovu prudkou přihrávku před brankoviště protečoval za záda Korpisala PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: Anže Kopitar, Matt Roy.
    33:39 Brady TKACHUK - 1:2
     
    33:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže radost domácích nemá dlouhého trvání. Po icingu Kings se vhazovalo před brankou domácích a BRADY TKACHUK skóruje! Objel branku, dostal se do levého kruhu a přestože byl držen soupeřem, tak v pádu dokázal vystřelit. Talbot jeho nečekanou střelu nezastavil. Asistence: Shane Pinto, Drake Batherson.
    33:24 Quinton BYFIELD - 1:1
     
    33:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Neprůstřelnost Korpisala je u konce. Po vhazování ve vlastním pásmu dokázali Kings vyrazit do protiútoku. QUINTON BYFIELD se s menšími problémy dostal za obranu soupeře a povedlo se mu překonat brankáře Ottawy, byť byl zezadu obtěžován protihráčem. Asistence: Blake Lizotte, Vladislav Gavrikov.
    07:33 Dominik KUBALÍK - 0:1
     
    07:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! DOMINIK KUBALÍK protečoval střelu Sandersona od modré čáry a puk proskákal za záda Talbota, jenž nedokázal zareagovat. Asistence: Jake Sanderson, Tim Stützle.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 34. Byfield (Lizotte, Gavrikov), 51. Dubois (Kopitar, M. Roy), 52. Moverare (Doughty, Kopitar), 62. Fiala (M. Roy) – 8. Kubalík (Sanderson, Stützle), 34. B. Tkachuk (Pinto, Batherson), 56. Batherson (Zub, Pinto)


    Los Angeles Kings: Talbot (Rittich) – Moverare, Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Englund, Spence, B. Clarke – Turcotte, Kopitar (C), Byfield – Moore, Danault (A), Fiala – Laferriere, Dubois, Lewis – Kaliyev, Lizotte.
    Tréner: Jim Hiller

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Zub, Chychrun, Guenette, Brännström, Bernard-Docker – B. Tkachuk (C), Pinto, Batherson – M. Joseph, Stützle (A), Giroux (A) – Greig, Chartier, Kelly – Smejkal, Kastelic, Kubalík.
    Tréner: Jacques Martin

    Rozhodca: Schlenker, Rehman – Mills, Flemington

    Diváci: 16855