Královské Vinohrady – Liberec 5:4 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:4 (1:3, 2:0, 2:1) Stav série: 1:1
FBC Liberec
cz Štvrtok 07.03.2024, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    56:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec snižuje na rozdíl jedné branky! Patrik Rozkovec dokázal najít na středu hřiště JAKUBA KÁRNÍKA, který se ocitl ve volném prostoru a dokázal z první zavěsit míček do branky Mikuláše Futschika! Asistence: Patrik Rozkovec.
     
    52:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak nakonec Vinohrady střílejí důležitou branku! Daniel Gärtner dokázal poslat míček na TOMÁŠE GÄRTNERA, který udělal menší vytočení do středu hřiště a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Daniel Gärtner.
     
    41:16
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se dostávají do vedení! Daniel Gärtner dokázal dostat míček na Klavse Arakse, který přízemní střelou dokázal míček zamířit přesně do levého horního rohu! Asistence: Daniel Gätner.
     
    38:02
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno! Jan Procházka dokázal dostat míček na KLAVSE ARAKSE, který natáhl ke střele a vymetl místečko pod horní tyčí Chladovy branky, který nic neviděl! Asistence: Jan Procházka.
     
    28:13
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Pavel Hájek dokázal dostat míček na nabíhajícího ŠTĚPÁNA ŠVEJDU, který hned ve svém prvním střídání v tomto zápase dokázal dostat míček do branky Petra Chlada! Asistence: Pavel Hájek.
     
    14:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje do dvoubrankového vedení! Filip Smutný se dostal do středu hřiště, vzápětí předal na JAKUBA KOPECKÉHO, který sice nedostal ideální přihrávku, ale dokázal nakonec dostat míček do branky Mikuláše Futschika! Asistence: Filip Smutný.
     
    12:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde opět do vedení! Skvělá průniková přihrávka na střed hřiště, kde si odskočil VOJTĚCH JANEČEK a ten dokázal z velmi nebezpečného prostoru dostat míček ke vzdálenější tyči! Asistence: Patrik Rozkovec.
     
    9:49
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak nakonec Vinohrady využívají přesilovou hru! Zbyněk Stuchlík skvěle našel odskočeného IVANA PERGLERA na středu hřiště a ten dokázal z první dostat míček za záda Petra Chlada! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    3:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dostává do vedení! Prokop Ferdan dokázal skvělou přihrávkou zpoza branky najít na zadní tyči VOJTĚCHA WIENERA, který už neměl problém s tím dostat míček do odkryté klece Vinohrad! Asistence: Prokop Ferdan.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 10. Pergler (Z. Stuchlík), 29. Švejda (P. Hájek), 39. Araks (Ja. Procházka), 42. Araks (D. Gärtner), 53. T. Gärtner (D. Gärtner) – 4. Wiener (Ferdan), 13. Janeček (Rozkovec), 15. Jak. Kopecký (Smutný), 57. Kárník (Rozkovec)


    Využitie: 2:0. Zásahy brankárov: 18:14.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Čuda, Trojáček, Araks, Ja. Procházka (C) – Keller, Plíhal, Žiška, Pužman, P. Hájek, M. Horák, Švejda, T. Gärtner, Pražák, D. Gärtner, Mervart, Pergler, Z. Stuchlík.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    FBC Liberec: V. Dufek (Chlad) – Bitman, Kárník, Fišera, Ferdan, Šoltys, Dolejš, Janeček, Pařízek – Jak. Kopecký, Mádlo, Korych, Rozkovec, Stýblo, B. Smolka, Smutný, Wiener (C), F. Kučera, Faksa.
    Tréner: Petr Kološ

    Rozhodca: Jiří Šedivý a Radek Štengl

    Diváci: 210
    Královské Vinohrady 1 2 Liberec
    #1 Utorok 05.03.2024 • 18:00
    Liberec - Královské Vinohrady 5:2
    #2 Štvrtok 07.03.2024 • 18:00
    Královské Vinohrady - Liberec 5:4
    #3 Sobota 09.03.2024 • 18:00
    Liberec - Královské Vinohrady 7:3