Vítkovice – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Motor ČB – Třinec 5:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Pardubice – K. Vary 6:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:5 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Hradec Králové 4:1 (kon.)
koniec
HC Olomouc
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 27.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga (ČR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři dávají Olomouci bůra. Hosté potvrzují své vítězství ranou do prázdné branky, MICHAL BULÍŘ je autorem 5. branky hostů.
     
    52:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vedou o dvě branky a bleskově využívají přesilovku. Hattrick si připisuje JAKUB RYCHLOVSKÝ, jeho pokus nakonec skákavě doputoval za Konráda. Asistence: T.J. Melancon a Adam Najman.
     
    42:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sudí si prohlédli video a uznali gól Liberce, který otáčí vývoj utkání. JAKUB RYCHLOVSKÝ se podruhé zapisuje do střelecké listiny, když tvrdou ranou prostřelil Konráda. Autor branky stál před olomouckým gólmanem. Asistence: Adam Najman a Oscar Flynn.
     
    38:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši srovnávají a jsou zpátky v utkání. Kombinací v pásmu se kotouč dostal až k JAROSLAVU VLACHOVI a ranou z nápřahu srovnává na 2:2 a v Olomouci tak začínáme od znova. Asistence: Marek Zachar a Tomáš Galvas.
     
    30:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Od mantinelu se kotouč odrazil do prostoru, kde byl JAKUB RYCHLOVSKÝ a druhý nejproduktivnější hráč Severočechů prostřelil dnes poprvé Konráda – 2:1. Asistence: Oscar Flynn.
     
    21:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o 2 branky. Za brankou se kotouč dostal před Hrenáka a ve složité skrumáži se nejlépe zorientoval JAKUB ORSAVA a pod několik ležících hráčů šťastně propasíroval puk mezi tři tyče. 2:0. Asistence: Pavel Musil.
     
    16:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB ORSAVA, který dostal kotouč po kombinaci doprostřed pásma a po krátkém zpracování jej dopravil za záda Hrenáka do levého rohu branky a Olomouc slaví vedení. 1:0. Asistence: Lukáš Klimek a Alex Rašner.

    Petr Martínek

    Góly a asistencie: 17. Orsava (Klimek, Rašner), 22. Orsava (P. Musil) – 31. Rychlovský (Flynn), 39. Vlach (Zachar, Galvas), 43. Rychlovský (A. Najman, Flynn), 53. Rychlovský (Melancon, A. Najman), 57. Bulíř


    HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek (C), Řezníček, Sirota, Rutar, Rašner, Škůrek, Mareš – Kunc, Nahodil (A), Navrátil – Káňa, Anděl, Bambula – Klimek, P. Musil, Orsava – Chmielewski, Knotek (A), Kucsera.
    Tréner: Jan Tomajko

    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Derner, Budík, Galvas – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Flynn, A. Najman, Kel. Klíma – Birner (C), Bulíř (A), Hawryluk – Vlach, Šír, Zachar.
    Tréner: Filip Pešán

    Rozhodca: Kika, Vrba – Hlavatý, Rožánek