Sparta – Česká Lípa 5:8 (kon.) | Black Angels – Chodov 4:10 (kon.) | BUTCHIS – Pardubice 8:6 (kon.)
Vítkovice – Karlovy Vary 12:4 (kon.) | Tatran – Ostrava 11:1 (kon.) | Liberec – Bohemians 6:9 (kon.)
Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 15:3 (kon.)
koniec
Black Angels
4:10 (3:2, 0:4, 1:4)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 25.02.2024, 17:00 • MSH Louny • Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
    56:17 Mikuláš KOMÁREK - 4:10
     
    56:17
    Chodov právě vstřelil branku!

    Jenomže desítka pro Chodov byla skutečně natočena! MIKULÁŠ KOMÁREK zachytil kombinaci Blacků a obloučkem trefuje prázdnou klec. Bez asistence.
    55:09 Vilém DOLEŽAL - 4:9
     
    55:09
    Black Angels právě vstřelili branku!

    Tak až teď se VILÉMU DOLEŽALOVI povedlo skórovat! Opět tomu předcházelo zachycení kombinace hostí, tentokrát se ale Chodov pozdě vracel dozadu a Neklan tak mohl v klidu po přihrávce Renčína přistrčit míček Doležalovi a ten z úhlu prostřelil Hodíka. Asistence: Filip Neklan.
    49:33 Ondřej VOŠTA - 3:9
     
    49:33
    Chodov právě vstřelil branku!

    No a pozor, Chodov si jde pro desítku! ONDŘEJ VOŠTA obešel branku, obtočil se kolem levé tyče a zasunul míček tak, že Matiáškovi zůstal míček mezi tyčkou a nohou, nicméně podle sudího přešel míček celým objemem brankovou čáru a nikdo z domácích to nerozporuje. Asistence: Marek Šmíd.
    49:07 Marek MATOUŠEK - 3:8
     
    49:07
    Chodov právě vstřelil branku!

    MAREK MATOUŠEK opět skóruje! Tentokrát to byl zahraný signál po rozherávce v rohu, nejprve šel míček za branku a následně nahoru k Matouškovi na střelu z první. Asistence: Marek Vávra.
    44:29 Marek MATOUŠEK - 3:7
     
    44:29
    Chodov právě vstřelil branku!

    Je to ale Chodov, kdo se jako první prosazuje ve třetím dějství! Po nástřelu z dálky MAREK MATOUŠEK napoprvé trefil jen Matiáška. Míček se ale odrazil k Vávrovi, který mu míček pohotově vrátil a přišla dorážka, kterou gólman nečekal, jelikož upravoval pozici branky. Asistence: Marek Vávra.
    35:44 Marek VÁVRA - 3:6
     
    35:44
    Chodov právě vstřelil branku!

    No a je to 3:6! Chodovští se na půlce skvěle rozmístili a rozjeli kombinaci, kterou zakončil MAREK VÁVRA. Gólman Matiášek k tomu paradoxně pomohl, protože přikopl branku směrem k Vávrovi a ten tak zakončoval do prázdné klece. Asistence: Mikuláš Komárek.
    28:39 Mikuláš KOMÁREK - 3:5
     
    28:39
    Chodov právě vstřelil branku!

    Vypadá to, že Chodov definitivně odskakuje svému soupeři! Rozehrávku Blacků zachytil Matoušek, přesným passem našel na ose Matiáškovo branky MIKULÁŠE KOMÁRKA a ten vymetl pavučinku v levém rohu. Asistence: Marek Matoušek.
    22:15 Daniel EREMIÁŠ - 3:4
     
    22:15
    Chodov právě vstřelil branku!

    A to se také stalo! DANIEL EREMIÁŠ zakončil k levé tyči s takovou razancí, že míček okamžitě vyletěl z prostoru za brankovou čárou a i rozhodčí si zprvu myslel, že to byla tyč. Naštěstí pro Chodov ale na svůj instinkt nedal a šel se ujistit. Bez asistence.
    20:43 Marek VÁVRA - 3:3
     
    20:43
    Chodov právě vstřelil branku!

    A je zase srovnáno! Střela Obuškeviče šla přímo na čepel Komárkovy hole, který okamžitě vystrčil do akce MARKA VÁVRU, ten si obešel gólmana a zakončil k levé tyči. Asistence: Mikuláš Komárek.
    18:10 Daniel LUDVÍK - 3:2
     
    18:10
    Black Angels právě vstřelili branku!

    Jenomže domácí si opět berou vedení zpět! Žabička DANIELA LUDVÍKA z vlastní poloviny proskákala až do sítě Karla Hodíka. Míček mohl ještě tečovat Ondřej Kroužek, ale jeho kroucení hlavou směrem k sudímu znamená, že si body připisuje obrana Blacků. Asistence: Filip Neklan.
    17:22 Marek ŠMÍD - 2:2
     
    17:22
    Chodov právě vstřelil branku!

    A opět je srovnáno! Po střele Bauera z dálky Matiáškovi vypadl míček z rukou a následovala sprška dorážek. První z hokejky Kafky ještě zázračně vykryl snad loktem nebo helmou, druhá od MARKA ŠMÍDA ale šla do víka brány a na to už gólman neměl. Bez asistence.
    16:06 Vilém DOLEŽAL - 2:1
     
    16:06
    Black Angels právě vstřelili branku!

    Tak toto byla ale paráda! VILÉM DOLEŽAL na ose brankoviště dostal přihrávku pod nohy, zamotal se do sebe, upadl, ale v pádu přesto dokázal vypálit k pravé tyči do růžku a skórovat. Asistence: Jakub Renčín.
    05:46 Jakub DUFEK - 1:1
     
    05:46
    Chodov právě vstřelil branku!

    Rychle je ale srovnáno! Nahození Petráněho přizvedl JAKUB DUFEK tak, že obloučkem přeskočil nataženou ruku Matiáška. Asistence: Vojtěch Petráň.
    05:29 Tomáš ČÁSLAVA - 1:0
     
    05:29
    Black Angels právě vstřelili branku!

    Domácí přeci jen využívají přesilovku! Po chybě Chodova u hrazení prostrčil Doležal míček na TOMÁŠE ČÁSLAVU, který bekhendem na brankové čáře posílá míček do sítě. Asistence: Vilém Doležal

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 6. Čáslava (Doležal), 17. Doležal (Renčín), 19. Ludvík (Neklan), 56. Doležal (Neklan) – 6. J. Dufek (V. Petráň), 18. M. Šmíd, 21. Vávra (Komárek), 23. Eremiáš, 29. Komárek (Matoušek), 36. Vávra (Komárek), 45. Matoušek (Vávra), 50. Matoušek (Vávra), 50. Vošta (M. Šmíd), 57. Komárek


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 15:11.
    Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – M. Fryš, Obuškevič, V. Novotný, Kozák, Bauman, Neklan, Štyler – M. Boček, M. Burian, Doležal, Ludvík (C), Kroužek, Čáslava, Hromada, Vinkler, R. Hanák, Renčín.
    Tréner: Tomáš Janeček

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich, Fridrich) – M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek, Skřivánek, Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, J. Dufek, V. Klápa.
    Tréner: David Podhráský

    Rozhodca: Prouza – Rogowski

    Diváci: 346