Florida – Washington 3:2 (po pr.) | Vancouver – Boston 3:2 (po pr.) | Colorado – Toronto 3:4 (kon.)
Ottawa – Vegas 4:3 (1:0 po s.n.) | Carolina – Dallas 1:2 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:5 (kon.)
San Jose – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – Calgary 3:6 (kon.) | LA Kings – Anaheim 3:2 (2:1 po s.n.)
NJ Devils – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 7:6 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
cz Nedeľa 25.02.2024, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Nikita KUČEROV - 1:4
     
    58:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí ovšem nedokázali plnohodnotně dostat puk pod kontrolu a vyrazit do útoku. Po dlouhém souboji ve středním pásmu se NIKITA KUČEROV trefuje do prázdné klece. Asistence: Brandon Hagel.
    49:38 Brandon HAGEL - 1:3
     
    49:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté dělají důležitý krok za vítězstvím v tomto utkání! Ačkoliv Marino před brankovištěm zasáhnul přihrávku soupeře, tak nedokázal puk odehrát. Dostal se k němu BRANDON HAGEL, jenž prostřelil přesouvajícího se Schmida. Asistence: Brayden Point, Nikita Kučerov.
    26:01 Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    26:01
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! TYLER TOFFOLI je autorem branky, kterou hodně odpracoval Jack Hughes. Ten sjel s pukem za branku, pokusil se přihrávat mezi kruhy, ale kotouč se odrazil od jednoho z hráčů Tampy k Toffolimu, který prostřelil Johanssona. Asistence: Jack Hughes, Luke Hughes.
    24:15 Brayden POINT - 0:2
     
    24:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Akira Schmid se roztáhl v brankovišti a vypadalo to, že vytěsnil soupeře až za branku, ale zakončení BRAYDENA POINTA bylo dokonale vymyšleno. Z nulového úhlu přiťuknul puk do brankoviště a ležící Schmid si ho srazil bruslí do sítě. Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
    21:27 Victor HEDMAN - 0:1
     
    21:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Kučerov dostal až příliš mnoho prostoru a skrz mezikruží se blížil k brance Devils. Místo střely ale nahrál do levé strany VICTOROVI HEDMANOVI, jenž využil zčásti odkryté klece a otevírá skóre zápasu. Asistence: Nikita Kučerov, Brandon Hagel.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 27. Toffoli (J. Hughes, L. Hughes) – 22. Hedman (Kučerov, Hagel), 25. Point (Kučerov, Hedman), 50. Hagel (Point, Kučerov), 59. Kučerov (Hagel)


    New Jersey Devils: Schmid (Daws) – Siegenthaler, Marino, Bahl, Nemec, L. Hughes, C. Miller – Meier, Hischier (C), Bratt – Toffoli, J. Hughes (A), Mercer – Palát (A), Haula, Lazar – Holtz, Nosek, Halonen.
    Tréner: Lindy Ruff

    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Vasilevskij) – Hedman (A), D. Raddysh, de Haan, Černák, Lilleberg, Perbix, Crozier – Hagel, Point, Kučerov (A) – Eyssimont, Cirelli, Chaffee – Stamkos (C), Paul, Sheary – Glendening, Motte.
    Tréner: Jon Cooper

    Rozhodca: McIsaac, Charron – Tobias, Kovachik

    Diváci: 16514