Aston Villa – Nottingham 4:2 (kon.) | Brighton – Everton 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Burnley 3:0 (kon.)
Manchester United – Fulham 1:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:1 (kon.) | Arsenal – Newcastle 4:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
4:1 (2:0)
Newcastle United
Sobota 24.02.2024, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Newcastle United dal gól! Hostia udreli ako blesk z jasného neba. Burn poslal výborný center z ľavej strany do pokutového územia a JOE WILLOCK krásnou hlavičkou prekonáva Rayu v domácej bráne.
     
    69
    Arsenal FC dal gól! Domáci pridávajú aj štvrtý gól v zápase! Declan Rice zahrával rohový kop. Lopta sa odrazila od nohy JAKUBA KIWIORA a zapadla až za chrbát Kariusa. Hostia sú zrelí na uterák.
     
    65
    Arsenal FC dal gól! Domáci pridávajú tretí gól v zápase a pravdepodobne ho tým pádom aj rozhodujú. BUKAYO SAKA na pravom krídle roztancoval Livramenta a krásnou strelou k vzdialenejšej tyči prekonáva Kariusa.
     
    24
    Arsenal FC dal gól! Domáci pridávajú druhý gól v zápase! Jorginho poslal parádny pas za obranu, kde si zbehol Martinelli. Brazílsky krídelník poslal spätnú prihrávku, kde bol úplne voľný KAI HAVERTZ a ten už nemal problém dostať loptu do siete.
     
    18
    Arsenal FC dal gól! Domáci idú do vedenia! Bukayo Saka zahrával rohový kop. Gabriel zakončil hlavou. Karius jeho pokus vyrazil, ale len do spoluhráča SVENA BOTMANA od ktorého išla lopta za bránkovú čiaru.

    Lissko

    Góly: 18. Botman (vla.), 24. Havertz, 65. Saka, 69. Kiwior – 84. Willock

    Karty:   7. Ødegaard (ARS)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:6.
    Arsenal FC: Raya – B. White, Saliba, Magalhães, Kiwior – Ødegaard (76. Smith Rowe), Rice, Jorginho (89. Alnaní) – Saka (76. R. Nelson), Havertz (76. Nketiah), Martinelli (64. Trossard).
    Náhradníci: Ramsdale – Soares, Vieira, Jesus.

    Tréner: Mikel Arteta

    Newcastle United: Karius – Trippier (C), Schär, Botman (73. Lascelles), Livramento (73. Burn) – Longstaff, Guimarães (73. Willock), Miley – Almirón (64. J. Murphy), Isak (64. Barnes), A. Gordon.
    Náhradníci: Gillespie – Krafth, Hall, Ritchie.

    Tréner: Eddie Howe

    Rozhodca: Tierney – Davies, Hopton