Vítkovice – Plzeň 1:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 4:5 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:4 (3:4 po s.n.) | Pardubice – Hradec Králové 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Dynamo Pardubice
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Mountfield HK
cz Piatok 23.02.2024, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga (ČR) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Pardubice vítězí! Hyka zavezl puk do útočného pásma a nahrál ho na pravý kruh, kde byl připraven domácí kapitán LUKÁŠ SEDLÁK, který prostřelil Paříka.
     
    56:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vyrovnává!! Neuvěřitelnou akci předvedla dvojice Paulovič s RICHARDEM PÁNIKEM, kdy první jmenovaný nahrával z levé strany ke vzdálenější tyči druhému, a ten vsítil puk do odkryté branky.
     
    46:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde znovu do vedení. Nejdříve střílel Klíma, ale trefil tyčku. Puk se tak odrazil k OLIVERU OKULIAROVI, který zakončoval do odkryté branky, jelikož se Will nestačil přesunout.
     
    40:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je to tady! První gól Dynama. LUKÁŠ SEDLÁK získal kotouč a najel si pře hradeckou branku a krásnou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal tak.
     
    08:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ujímá vedení. Nejdříve Blain vystřelil z levého kruhu, puk se snažil u pravé tyčky dorážet Jergl, ale Will puk vyrazil před sebe, kde ho vzal KEVIN KLÍMA, který zakončoval do odkryté branky.

    Zuzana Miřatská

    Góly a asistencie: 41. Sedlák, 57. Pánik (Paulovič), 62. Sedlák (Hyka, Hájek) – 9. Kev. Klíma (Jergl, Blain), 47. Okuliar


    HC Dynamo Pardubice: Will (Pavlát) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Hájek, Kolář – Pánik, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, A. Musil, Paulovič – Mandát, Poulíček (A), Vondráček.
    Tréner: Marek Zadina

    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Kalina, McCormack – Perret, Tamáši, Šťastný – Okuliar, Kev. Klíma, Jergl (A) – Pilař, Lalancette, Estephan – Jasper, Miškář, Eberle (C) – R. Pavlík.
    Tréner: Tomáš Martinec

    Rozhodca: Jeřábek, Květoň – Šimánek, Zíka

    Diváci: 10194