Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:7 (kon.)
Arizona – Toronto 3:6 (kon.) | Edmonton – Boston 5:6 (po pr.)
koniec
Arizona Coyotes
3:6 (0:3, 3:1, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 22.02.2024, 04:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:20
    V obranném pásmu Arizony se dopustil útočník Toronta Holmberg nedovoleného zákroku. Je vyloučen za podražení Seana Durziho.
     
    35:53
    Po střele byl Nylander (TOR) dohrán Seanem Durzim (ARI), z čehož rezultovala následná potyčka. Rozhodčí je oba vyloučili na 2 minuty za hrubost.
     
    28:00
    Durzi (ARI) a Domi (TOR) dostávají za předcházející šarvátku trest za hrubost. Hra tak bude pokračovat ve 4 na obou stranách.
     
    22:10
    Už poněkolikáté dnes je poslán hráč na trestnou lavici za hru vysokou holí. Tentokrát je tam poslán John Tavares (TOR) a Arizona si zahraje svojí první přesilovku.
     
    18:12
    Další vyloučení na straně domácích. Tentokrát to byl Kesselring (ARI), kdo poslal Domiho na zem nedovoleným způsobem. Za faul vysokou holí si půjde na 2 minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    14:00
    Vysoká hůl od Matta Dumby (ARI) poskytuje hostům přesilovku 5 na 3. Navíc se jedná o krvavé zranění, a tak Dumba dostává trest na 2+2 minuty.
     
    13:58
    Nepochopitelná chyba lavičky Arizony, která teď hrála jasně v 6. Nemůže následovat nic jiného než trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    03:09
    První přesilovka pro Toronto po faulu od Carconeho (ARI), který se provinil sekáním vůči Marnerovi.

    Petr Levý

    Góly a asistencie: 25. Maccelli (Bjugstad), 26. Hayton (Kerfoot, J. Brown), 40. Guenther (Keller, Durzi) – 2. McMann (Brodie, Liljegren), 6. Matthews (Liljegren, Marner), 16. W. Nylander (Marner, Tavares), 37. Matthews (Marner), 42. W. Nylander (Brodie), 49. Tavares (N. Robertson, McMann)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Villalta) – Moser, Dumba, Durzi, Kesselring, Välimäki, J. Brown – Keller (A), L. Cooley, Guenther – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Kerfoot, Hayton, Schmaltz (A) – Carcone, McBain, Zucker.
    Tréner: André Tourigny

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Mar. Jones) – Brodie, Liljegren, Benoit, McCabe, Rifai, Lajoie – Knies, Matthews (A), Marner (A) – Bertuzzi, Domi, W. Nylander – McMann, Tavares (C), N. Robertson – Holmberg, Kämpf, Gregor.
    Tréner: Sheldon Keefe

    Rozhodca: Schrader, Brenk – MacPherson, Gawryletz

    Diváci: 4 600