Florida – Ottawa 3:2 (po pr.) | NY Rangers – Dallas 3:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:5 (po pr.)
Washington – NJ Devils 6:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 6:3 (kon.) | Colorado – Vancouver 3:1 (kon.)
Vegas – Nashville 3:5 (kon.) | LA Kings – Columbus 5:1 (kon.)
koniec po predl.
Florida Panthers
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
Ottawa Senators
cz Streda 21.02.2024, 01:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Anton LUNDELL - 3:2
     
    61:21
    Florida právě vstřelila branku!
    ANTON LUNDELL byl mimo střelecký úhel, ze strany to ale přeci jen zkusil a Korpisalo nedokázal svým ramenem jeho střelu pod horní tyč vytěsnit. Lundell dokonale využil skulinky na bližším horním růžku. Asistence: Matthew Tkachuk, Brandon Montour.
    48:46 Tim STÜTZLE - 2:2
     
    48:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Protiútok hostů přináší vyrovnání! TIM STÜTZLE se prokličkoval ze středního pásma obranou soupeře až před Bobrovského, který také nedokázal jeho nájezd zastavit. Parádní sólo akce hostujícího forvarda. Asistence: Claude Giroux, Thomas Chabot.
    45:36 Thomas CHABOT - 2:1
     
    45:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Střela THOMASE CHABOTA z okraje levého kruhu se otřela o Bobrovského rameno a končí v brance Floridy! Hostům se povedlo vstřelit kontaktní gól a jsou odměněni za aktivitu v utkání. Jednalo se už o 22. střelu. Asistence:
    37:01 Brandon MONTOUR - 2:0
     
    37:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Rodriguesovu střelu sice Korpisalo vyrazil, ale jen do prostoru mezi kruhy k BRANDONOVI MONTOUROVI. Jeho první střelu zblokoval Pinto, ale Montour se okamžitě dostal ke druhé střele, kterou přesně zamířil k levé tyči! Bez asistence.
    00:19 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    00:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskový úder domácího týmu už po devatenácti sekundách! AARON EKBLAD si sjel do pravého kruhu, kam dostal přihrávku a trefil se pod horní tyč. Asistence: Carter Verhaeghe, Sam Reinhart.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 1. Ekblad (Verhaeghe, Reinhart), 38. Montour, 62. Lundell (M. Tkachuk, Montour) – 46. Chabot, 49. Stützle (Giroux, Chabot)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Forsling, Ekblad (A), Mikkola, Montour, Ekman-Larsson, Kulikov – Verhaeghe, Barkov (C), Reinhart – Cousins, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, Rodrigues – Gadjovich, Stenlund, Lomberg.
    Tréner: Paul Maurice

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Zub, Chabot (A), Bernard-Docker, Chychrun, Brännström – M. Joseph, Stützle, Giroux (A) – B. Tkachuk (C), Pinto, Tarasenko – Greig, Norris, Batherson – Kubalík, Kastelic, Kelly.
    Tréner: Jacques Martin

    Rozhodca: Syvret, Lee – Gibbons, Apperson

    Diváci: 19000