Královské Vinohrady – Česká Lípa 5:4 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.) | Vítkovice – Tatran 11:6 (kon.)
Karlovy Vary – Pardubice 8:2 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:4 (3:0, 1:0, 1:4)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Nedeľa 18.02.2024, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    55:16 Ladislav PEKÁREK - 5:4
     
    55:16
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Už to máme pouze o jednu branku! Vladimír Trčka dokázal najít vzduchem LADISLAVA PEKÁRKA, který dokázal míček sklepnout do branky Mikuláše Futschika! Asistence: Vladimír Trčka.
    50:28 Radim KŘENEK - 5:3
     
    50:28
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak nyní se to už povedlo! Ondřej Kopič poslal míček na RADIMA KŘENKA, který si celou situaci vytvořil sám a hlavně i sám zakončil do branky Vinohrad! Asistence: Ondřej Kopič.
    42:40 Ivan PERGLER - 5:2
     
    42:40
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Velmi důležitý gól Vinohrad! Václav Bajko přihrál na IVANA PERGLERA, který předvedl skvělou kličku obehrál si Slaného a následně přesně zamířil do branky Jana Dvořáka! Asistence: Václav Bajko.
    41:08 Tomáš PŠENIČKA - 4:2
     
    41:08
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup České Lípy do třetí třetiny! Radim Křenek přes celou šířku hřiště dokázal dostat míček na TOMÁŠE PŠENIČKU, který dokázal z první zamířit do pravého horního rohu! Asistence: Radim Křenek.
    40:04 Radek KRAJCIGR - 4:1
     
    40:04
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    To bylo tedy velmi rychlé! Ihned po vhazováni se dostal RADEK KRAJCIGR přes obranu Vinohrad, míček trochu zaplaval, ale nakonec se dostal do branky Mikuláše Futschika! Bez asistence.
    29:07 Daniel GÄRTNER - 4:0
     
    29:07
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak dnes předvídám velmi dobře! Tomáš Gärtner dokázal poslat míček krosem na svého bratra DANIELA GÄRTNERA, který nachytal Daniela Jukla u přední tyče! Asistence: Tomáš Gärtner.
    11:54 Daniel GÄRTNER - 3:0
     
    11:54
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    A máme tady další gól Vinohrad! Tomáš Gärtner výborně poslal míček na svého bratra DANIELA GÄRTNERA a ten měl dost prostoru na to, aby poslal velmi v klidu do branky Daniela Jukla! Asistence: Tomáš Gärtner.
    11:31 Jan PROCHÁZKA - 2:0
     
    11:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se dostávají do dvoubrankového vedení! Pavel Hájek poslal zadovku na JANA PROCHÁZKU, který vystřelil velmi štiplavou střelu na branku Daniela Jukla, kterému smolně propadl míček a dostal se až za brankovou čáru! Asistence: Pavel Hájek.
    5:13 Daniel GÄRTNER - 1:0
     
    5:13
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak jsem ho velmi rychle přivolal! DANIEL GÄRTNER si postavil míček k pravému mantinelu a jakmile rozhodčí dali pokyn ke hře, dokázal útočník Vinohrad překvapit celou Českou Lípu a zakončit ke vzdálenější tyči! Bez asistence.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 6. D. Gärtner, 12. Ja. Procházka (P. Hájek), 12. D. Gärtner (T. Gärtner), 30. D. Gärtner (T. Gärtner), 43. Pergler (Bajko) – 41. Krajcigr, 42. Pšenička (Křenek), 51. Křenek (Kopič), 56. Pekárek (Trčka)


    Využitie: 0:2. Zásahy brankárov: 22:12.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Křepelka (Futschik) – Ji. Procházka, Čuda, Trojáček, O. Stuchlík, Araks, Ja. Procházka (C) – Bajko, Keller, Žiška, Pužman, P. Hájek, M. Horák, Švejda, T. Gärtner, Urbánek, Pražák, D. Gärtner, Pergler.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Kouba, Pšenička, Jirsa, Kopič, Krajcigr (C), Štěrba.
    Tréner: Vladimír Trčka

    Rozhodca: Filip Drápal a Jakub Pospíšil

    Diváci: 136