Jihlava – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Prostějov – Kolín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:5 (kon.)
Znojmo – Slavia 2:3 (kon.) | Pardubice B – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:6 (0:0, 1:4, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
cz Sobota 17.02.2024, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance Liga (CZ) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:52 Vojtěch STŘONDALA - 2:6
     
    55:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba zvyšuje už na 6:2, přesně tak skončil i první vzájemný zápas v Pelhřimově. Klimíček vyslal prudkou ránu od modré, kterou před brankou dokázal ještě tečovat stínící VOJTĚCH STŘONDALA. Asistence: Jiří Klimíček, Tomáš Šoustal
    51:27 Vojtěch STŘONDALA - 2:5
     
    51:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dukla ze zvýšené aktivity nevytěžila nic, zatímco Poruba ze své větší šance vytěžila maximum. VOJTĚCH STŘONDALA si vyvezl puk od mantinelu přímo před Maláče a střelou z malé vzdálenosti prostřelil domácího brankáře pod horní tyč. Asistence: Justin Lemcke.
    48:05 Jonáš JUNGWIRTH - 2:4
     
    48:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šance Jihlavy stále žijí, zhruba dvanáct minut před koncem snižuje na dvoubrankový rozdíl. JONÁŠ JUNGWIRTH dostal od Menšíka přihrávku do prostoru mezi kruhy a střelou nízko nad ledem poslal puk přímo k tyči. Asistence: Matouš Menšík, Marek Chvátal.
    37:28 Vít CHRISTOV - 1:4
     
    37:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Situace pro Duklu začíná být v závěru třetiny kritická. Obrana domácích nechala na kruhu nehlídaného VÍTA CHRISTOVA, ten se zcela sám dostal před domácího gólmana, rychlou kličkou si udělal místo v brance a lehkou dorážkou přidal už čtvrtý gól hostů. Asistence: Vojtěch Střondala, Marek Tvrdoň.
    35:52 Frenks RAZGALS - 1:3
     
    35:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dukle se začínají body vzdalovat, Poruba přidává už třetí branku. Šoustal na kruhu přihrával do jízdy na FRENKSE RAZGALSE a ten překonal z malé vzdálenosti Maláče střelou k bližší tyči. Asistence: Tomáš Šoustal, Antonín Honejsek.
    35:40 Adam SEDLÁK - 1:2
     
    35:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba v závěru druhé třetiny převrací skóre na svou stranu. Marek Tvrdoň vypálil od modré a přímo před Maláčem dokázal tečovat puk k tyčce ADAM SEDLÁK, domácí brankář už nedokázal na situaci nijak reagovat. Asistence: Marek Tvrdoň.
    25:24 Vít CHRISTOV - 1:1
     
    25:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba vyrovnává během přesilové hry. Přímo u tyčky si počkal na přihrávku hostující útočník VÍT CHRISTOV a zakončením z první do horního rohu branky překonal domácího brankáře. Asistence: Marek Tvrdoň, Lukáš Doudera.
    20:45 Tomáš HAVRÁNEK - 1:0
     
    20:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají hned v úvodu třetiny skóre zápasu. TOMÁŠ HAVRÁNEK nejprve pálil na Dolejše z malého úhlu, ten však pouze vyrazil puk před sebe. Havránek se pak dokázal po odraženém puku natáhnout a dorazit ho do odkryté části branky. Bez asistence.

    Daniel Lhotský

    Góly a asistencie: 21. T. Havránek, 49. Jungwirth (Menšík, Chvátal) – 26. Christov (Tvrdoň, Doudera), 36. A. Sedlák (Tvrdoň), 36. Razgals (Šoustal, Honejsek), 38. Christov (Střondala, Tvrdoň), 52. Střondala (Lemcke), 56. Střondala (Klimíček, Šoustal)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Dundáček, Koštoval, Bilčík, Strejček, Chvátal, Ozols – Čachotský (C), Menšík, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jungwirth – Báťa, Štefančík, Jelínek – Kočí, Pořízek, V. Brož.
    Tréner: Viktor Ujčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Gutwald, Voráček, J. Stehlík – Tvrdoň, Střondala (A), Christov – Šoustal, Honejsek, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Berisha – Klímek, Krenželok (C), P. Mrázek.
    Tréner: Jiří Režnar

    Rozhodca: Zubzanda, Hucl – Belko, Malý

    Diváci: 791