Spišská N. Ves – Zvolen 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Humenné – Poprad 2:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 0:3 (kon.) | Trenčín – Michalovce 0:0 (odl.) | Nitra – HC Slovan 7:1 (kon.)
koniec po predl.
HK Spišská Nová Ves
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
HKM Zvolen
Piatok 16.02.2024, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Spišská ukončila sériu siedmich prehier po sebe a získava aspoň dva body. Zvolen musí byť spokojný aj s jedným bodom, ktorí uchmatol pred zrakmi hŕstky priaznivcov spod Pustého hradu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:47:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:30
    Spišská Nová Ves dala gól! Obrovská radosť v Spišskej. Zvolenčania boli prví, ktorí mohli skúsiť rozhodnúť zápas, ale všetko pokazila nevydarená prihrávka, ktorú dostal jeden z hostí na päty. Rýchlonohý OLIVIER ARCHAMBAULT išiel sám na Kupskeho a nekompromisne švihom ukončil stretnutie. Bez asistencie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 19:45.
     
    Víťaz nie je známy po základnom hracom čase. Smerujeme do päťminútového predĺženia. Ak ani v ňom sa nerozhodne, pôjdeme do série samostatných nájazdov.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:59
    Burgess sa ocitol v menšej šarvátke s Lukoseviciusom, ktorému prišiel pomôcť Mitch Hults, no bolo to len klasické ťahanie sa za dres.
     
    Reklamná prestávka.
     
    55:26
    Pri domácej bránke vznikol osobný súboj Merežka so Šiškom. Obaja skončil na zadnom mantineli, ale keďže mali Zvolenčania na dostrel Melicherčíka dvoch hráčov, gólman Rysov schoval puk pod lapačku.
     
    53:51
    Ozvala sa píšťalka rozhodcu. Marcel Melicherčík drží v moci zvolenské zakončenie. Hostia ostávajú v pásme. Kerbashian čelí na buly Mitchovi Hultsovi.
     
    53:03
    Martin Bakoš výborne otvoril ľavé krídlo Archambaultovi. Kanaďan ale opäť išiel do svojich kľučiek, ktoré už majú zrejme súperi naštudované a nepresadil sa.
     
    Reklamná prestávka.
     
    52:03
    Adam Žiak pustil prudký strelecký pokus, ktorý poštípal Kupskeho lapačku. Hra pokračovala ďalej a ešte jedna bomba vyšla Valachovi, no neznamenala strelenie štvrtého gólu.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:00
    V Spišskej stále je to vyrovnané. Uvidíme, či sa niekomu podarí strhnúť vedenie na svoju stranu do uplynutia šesťdesiatej minúty.
     
    49:10
    Zvolen dal gól! Hostia vybehli do protiútoku a oslavujú presný zásah obrancu SAMUELA HAINA, ktorý rozvlnil sieť domácej bránky strelou okolo vyrážačky Melicherčíka. Asistencie: Radovan Bondra a Jake Kupsky.
     
    48:09
    Zvolenčania si nerozumeli. Zakázané uvoľnenie posúva Spišiakov pred brankára Kupskeho. Na buly sa postaví Kerbashian proti Fortinovi.

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Majdan (Myklucha, Nellis), 23. Nellis (Archambault, Ališauskas), 46. Rapáč (Bakoš, Archambault), 61. Archambault – 9. Gachulinec (Fortin, Bondra), 27. Fortin (Bondra, Kolenič), 50. Hain (Bondra, Kupsky)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Groch, Merežko, Ališauskas, Žiak, Romaňák, Valach, Vaverčák – Archambault, Nellis, Bakoš – Džugan, Myklucha, Burgess – Majdan, Kerbashian, Rapáč – Drábek, Bortňák, Vandas.
    Tréner: Vlastimil Wojnar.

    HKM Zvolen: Kupsky – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Gachulinec, Andersson, Hain, Sládok – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Šiška, Fortin, Kolenič – Zuzin, Marcinek, Bondra – K. Gábor, A. Mišiak.
    Tréner: Jamie Russell.

    Rozhodca: M. Novák, Snášel – Jurčiak, Bogdaň.