Kolín nad Rýnom – Brémy 0:1 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
0:1 (0:0)
Werder Brémy
cz Piatok 16.02.2024, 20:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Úvodní zápas dvaadvacátého kola Bundesligy končí vítězstvím Brém! Těm se povedla jedna akce, kterou zakončil do prázdné brány Justin Njinmah. Jinak jsme ale sledovali zápas, který moc krásy nepobral, i když druhý poločas byl tím lepším, co nabídl. Werder zapisuje do tabulky tři body, naopak Kolín nad Rýnem je znovu poražený.

    S konstatováním, že střídající Justin Njinmah je jediným střelcem zápasu, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:30:21)
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Zpoza vápna se ke střele odhodlal Justin Diehl, jenž svůj pokus otřel o soupeře, čímž vybojoval rohový kop. Pro centr si šel Michael Zetterer, ale balon podskočil. Zakončení pak rukou zblízka zastavil Justin Njinmah.
     
    90+8
    Jan Thielmann se snažil odcentrovat, ale jeho snažení zablokoval Olivier Deman. Kolín nad Rýnem pouze vhazoval, ale dál se drží na útočné polovině.
     
    90+6
    Hostující hráči si dali míč přihrávkou na krátko. Následně chtěl centrovat Olivier Deman, ale trefil pouze prvního bránícího hráče.
     
    90+5
    Justin Njinmah měl na pravé straně dost prostoru, a tak si míč natáhl na osu hrací plochy. Před vápnem ho ale sestřelil Timo Hübers (Kolín nad Rýnem), jenž bude také hrát se žlutým napomenutím.
     
    90+4
    Střídání v týmu Werder Brémy:
    ze hřiště odchází Senne Lynen, přichází Skelly Alvero.
     
    90+2
    Felix Agu nejprve vrazil do soupeře, ale rozhodčí faul neviděl. A tak hostující hráč pokračoval za míče a skluzem ho nešetrně sestřelil Denis Huseinbašić (Kolín nad Rýnem).
     
    90+2
    Z pravé strany odcentroval Jan Thielmann, jehož snažení bylo obranou odvrácené. Na útočné polovině pak balon chvíli podržel Justin Njinmah.
     
    90+1
    K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude prodlužovat minimálně o osm minut.
     
    90
    Na hranici vápna se pohyboval Justin Diehl, který zvedl hru domácího celku. Ovšem v tomto okamžiku nechal balon za sebou.
     
    88
    Pronikající Jan Thielmann nabíral velké tempo, a tak jej nedovoleně zastavil Julián Malatini (W. Brémy), jenž uviděl žlutou kartu.
     
    87
    Zakončení z přímého kopu šlo jen do zdi. Míč se odrazil do vzduchu, kde se střetli Luca Kilian a brankář Michael Zetterer. Domácí celek si žádá pokutový kop.
     
    86
    Před pokutovým územím byl faulovaný Sargis Adamjan, a tak Kolín nad Rýnem bude rozehrávat zajímavou standardní situaci.
     
    85
    Střídající Steffen Tigges prodloužil míč do prostoru, kam si nabíhal Justin Diehl. Ovšem z branky vystartoval Michael Zetterer, jenž situaci zachránil.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Benno Schmitz, přichází Florian Dietz,
    ze hřiště odchází Dejan Ljubičić, přichází Steffen Tigges.
     
    83
    Střídání v týmu Werder Brémy:
    ze hřiště odchází Marvin Ducksch, přichází Leonardo Bittencourt,
    ze hřiště odchází Romano Schmid, přichází Rafael Borré,
    ze hřiště odchází Mitchell Weiser, přichází Olivier Deman.
     
    82
    Mitchell Weiser měl na levé straně dostatek prostoru, a tak si navedl míč na střed. Jenomže jeho přihrávka byla nepřesná, proto se Kolín nad Rýnem ubránil.
     
    80
    Hostům střídání trvalo dlouho, a tak ho hlavní rozhodčí zarazil. Dolů měl jít Marvin Ducksch, který zůstal na hrací ploše a dostal se do velké šance. Ovšem jeho pokus z levé strany vápna vyrazil Marvin Schwäbe.

    Michal Luxa

    Góly: 70. Njinmah (Weiser)

    Karty:   26. Kainz (KLN), 77. Thielmann (KLN), 90+2. Huseinbašić (KLN), 90+5. Hübers (KLN) – 26. Schmid (BRM), 77. Weiser (BRM), 88. Malatini (BRM)


    1. FC Kolín nad Rýnom: Schwäbe – Schmitz (84. Dietz), Kilian, Hübers, Finkgräfe – Martel (74. Christensen), Huseinbašić – Maina (74. Adamjan), Kainz (C) (68. Diehl), Ljubičić (84. Tigges) – Thielmann.
    Náhradníci: Pentke – Carstensen, Heintz, Paqarada.

    Tréner: Schultz

    Werder Brémy: Zetterer – Malatini, Friedl (C), Jung – Weiser (83. Deman), Schmid (83. Borré), Lynen (90+4. Alvero), Stage, Agu – Ducksch (83. Bittencourt), Woltemade (66. Njinmah).
    Náhradníci: Dudu – Groß, Hansen-Aarøen, Kownacki.

    Tréner: Werner

    Rozhodca: Siebert – Seidel, Foltyn