NY Rangers – Colorado 2:1 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 2:3 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
New York Islanders
cz Utorok 06.02.2024, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    tak nakonec ne, domácí John Tavares obdržel dvě minuty za hrubost a hostující Cal Clutterbuck zase dvě minuty za krosček.
     
    58:40
    Přerušená hra, domácí si vybírají oddechový čas.
     
    58:10
    Samsonov je na střídačce, je tu power-play Toronta.
    57:58 Pierre ENGVALL - 2:3
     
    57:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ledová sprcha pro Toronto! Domácí ztratili ve vlastním pásmu puk, následovaly hned dvě střely, které Samsonov ještě stihl pokrýt, jenže před brankovištěm se objevil PIERRE ENGVALL a bekhendem poslal puk mezi betony brankáře do sítě – 2:3. Asistence: Brock Nelson, Kyle Palmieri.
    55:12 John TAVARES - 2:2
     
    55:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a je srovnáno! Po vyhraném buly v pásmu předvedlo Toronto krátkou kombinaci, od modré čáry pak nahodil Rielly a JOHN TAVARES skvěle sklepl puk k ledu. Sorokin na tohle zareagovat nezvládl a máme tak stav 2:2. Asistence: Morgan Rielly, William Nylander.
     
    54:20
    A pozor, je tu přesilovka pro Toronto! Ve středním pásmu fauloval Oliver Wahlstrom a odjel si odsedět dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    40:46 Matthews svou střelou trefil všechny tyčky Sorokinovy branky
     
    40:46
    Domácí hráči i diváci se už radovali z gólu, který měl na holi Matthews, jenže puk pouze trefil všechny tři tyčky Sorokinovy branky a nepřekročil brankovou čáru!
    38:22 Závar Toronta před Sorokinem
     
    38:22
    Chyba lávky! Po rychlém přenesení hry bylo najednou před Sorokinem velmi živo a gólman NY Islanders musel zasahovat proti Bertuzzimu a hlavně proti střele Nylandera z mezikruží!
    22:50 Kyle MACLEAN - 1:2
     
    22:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté opět vedou! Toronto propadlo ve středním pásmu, do sóla se dostal KYLE MACLEAN, který právě naskočil na led z trestné lavice, kde odpykával za Horvata dvouminutový trest, před Samsonovem předvedl dokonalý bekhendový blafák a po ledě zasunul za brankovou čáru – 1:2. Asistence: Cal Clutterbuck.
    20:50 Mitchell MARNER - 1:1
     
    20:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hned po buly se domácím povedlo rozjet akci, kdy Tavares bekhendem našel na pravé straně MITCHELLA MARNERA, ten si dobře počkal na nejlepší okamžik a pověsil puk pod Sorokinovu horní tyčku – 1:1. Asistence: John Tavares, Auston Matthews.
     
    20:43
    Domácí Simon Benoit obdržel pět minut za bitku, hostující Bo horvat ke stejnému trestu vyfasoval ještě dvě minuty za nesportovní chování.
     
    18:55
    Toronto jde zase do čtyř. Na levé straně se nedovoleného bránění dopustil Tyler Bertuzzi a už sedí na trestné lavici.
     
    16:17
    Je tu první vyloučení, přesilovku si zahraje hostující tým. Dvě minuty za vražení na hrazení obdržel Ryan Reaves.
    10:31 Mathew BARZAL - 0:1
     
    10:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí tlačili a hosté otevřeli skóre! Hráči v bílém přečkali další sklepnutí u branky, sami se dostali do protiakce, ve které z pravého kruhu trefil Reilly tyčku, puk se odrazil na hůl MATHEWA BARZALA a ten už hravě sklepnul do odkryté části branky – 0:1. Asistence: Mike Reilly, Anders Lee.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 21. Marner (Tavares, Matthews), 56. Tavares (Rielly, W. Nylander) – 11. Barzal (Reilly, Lee), 23. MacLean (Clutterbuck), 58. Engvall (Nelson, Palmieri)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Mar. Jones) – Brodie, Rielly (A), McCabe, Benoit, Liljegren, Giordano – Marner, Matthews (A), Knies – W. Nylander, Tavares (C), Bertuzzi – Gregor, Domi, N. Robertson – Reaves, Holmberg, McMann.
    Tréner: Sheldon Keefe

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Romanov, Pulock, Pelech, Mayfield, Reilly – Barzal, Horvat, Lee (C) – Palmieri, Nelson (A), Engvall – Wahlstrom, Pageau, Holmström – Clutterbuck (A), MacLean, M. Martin.
    Tréner: Patrick Roy

    Rozhodca: Blandina, Rank – Shewchyk, Baker

    Diváci: 18 365