Zlín – Prostějov 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Znojmo – Kolín 1:0 (kon.)
Pardubice B – Litoměřice 1:5 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 31.01.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance Liga (CZ) • 44. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla tlak v poslední desetiminutovce nedokázala přetavit v branku, Třebíč v samotném závěru využila hned dvě šance a z dnešního zápasu bere tři body. To je z dnešního utkání vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního večera. (19:45:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hosté puk drží v rohu hřiště, více už se v tomto utkání zřejmě nestane.
     
    59:21
    Kočí a následně i Strejček trefili jen první bránící hráče, Jihlavě už zbývá skutečně málo času na vyrovnání.
     
    58:45
    Třebíč ze středního pásma pouze vyhodila puk na zakázané uvolnění. Jihlava tak má ještě 75 vteřin na to něco v útočném pásmu vymyslet.
     
    58:10
    Maláč míří na střídačku, Jihlava zkusí hru v šesti.
    57:55 Martin DOČEKAL - 1:3
     
    57:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. MARTIN DOČEKAL svou první střelou z malého úhlu Maláče nepřekonal, puk se k němu však odrazil zpět a tentokrát už se nejproduktivnější hráč Třebíče dokázal prosadit. Asistence: Radim Ferda, David Michálek.
    57:28 Petr VODIČKA - 1:2
     
    57:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč střílí branku v samotném závěru a výrazně se tak přiblížila tříbodovému zisku. Bittner přihrával od modré na kruh na volného PETRA VODIČKU, ten se dokázal zbavit bránícího Strejčka a poslal puk až za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Bittner, Ladislav Vodný
     
    56:55
    Strejček se zamotal s pukem na útočné modré, čímž hodně zavařil vlastní obraně, která musela čelit přečíslení. Hosté však místo přečíslení pouze vyvezli puk do rohu hřiště.
     
    56:15
    Dukla si v závěru třetiny dokázala vybojovat opravdu velký tlak, rána Koštovala trefila jen výstroj Mičána a následný pokus z malého úhlu už brankář Třebíče dokázal zachytit do lapačky.
     
    55:43
    Koštoval zkusil střelu od modré, i tu však Mičán dobře viděl a včas dokázal zasáhnout vyrážečkou.
     
    55:11
    Pořízek z kruhu trefil jen prvního bránícího hráče, Dukla pokračuje v útočném pásmu.
     
    54:14
    Dukla musela pro puk až do svého obranného pásma, u hry se již projevuje určitá opatrnost, ani jeden z týmů nechce udělat velkou chybu.
     
    53:12
    Dočekal ve středním pásmu tečoval vyhození puku až mezi vlastní fanoušky, vhazuje se u trestných lavic.
     
    52:38
    Bilčík v souboji obdržel signalizovaný trest, rozhodčí ho i ve vypjaté atmosféře nakonec odvolali. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    51:48
    O puk se teď dlouho bojovalo za brankou hostů, Dukla sice vybojovala puk, záhy ho však v útočném pásmu ztratila. Na druhé straně pálila Horácká Slavia k bližší tyči, Maláč se znovu včas přesunul.
     
    50:47
    Harkabus čekal na přihrávku na levém kruhu, tu mu však sebral hostující obránce a rychle vyslal puk na druhou stranu hřiště.
     
    Dnešní utkání sleduje 1497 diváků.
     
    50:27
    Třebíč znovu pálila z nebezpečné pozice, jeden z Třebíčských obránců pálil ke vzdálenější tyči, Maláč ale na střelu dobře viděl a bez větších potíží zasáhl svou lapačkou.
     
    49:28
    Bittner nikým nehlídaný z prostoru mezi kruhy pálil vysoko nad, následná dorážka z minimálního úhlu už letěla jen za branku.
     
    49:03
    Koštoval měl plné ruce práce se zpracováním puku kousek od brankoviště, toho využil Psota a rychle vypálil na Maláče z minimální vzdálenosti, ten však stihl včas zasáhnou svou lapačkou.
     
    48:30
    Hosté v plném počtu.
     
    48:03
    Nyní se domácí po nepřesné přihrávce museli vracet až před vlastní branku, bekhendová střela z malé vzdálenosti však Maláče nijak nezaskočila.
     
    47:06
    Nyní se Třebíči poprvé podařilo vyhodit puk na druhou stranu, vzápětí vyhazuje podruhé. Dukle zbývá lehce přes minutu přesilovky
     
    46:49
    Kočí dostal od Strejčka pomalejší přihrávku na vrchol kruhu a okamžitě vypálil, Mičán se však stihl včas přesunout a pokryl puk svou výstrojí.
     
    46:30
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Miha Štebih – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    46:15
    Třebíč po vyhraném buly ihned vypálila na Maláče, případný gól by však stejně neplatil, protože zároveň se střelou rozhodčí pískal ofsajd.
     
    46:07
    Psota vyslal od mantinelu prudkou ránu na Maláče, ten si však místo dobře pohlídal a včas zasáhl u tyčky svou lapačkou.
     
    45:11
    Přihrávka Kočího na Koštovala nebyla úplně přesná, obránce Dukly ji však dokázal zpracovat. Kočí se následně dostal do skvělé šance, jenže v pádu nedokázal puk dorazit do volného prostoru k tyči.
     
    44:15
    Vhazování u Mičána se bude opakovat, hosté dostávají první varování.
     
    44:09
    Čachotský se snažil s pukem protlačit přes dva obránce do zakončení, to se mu však nepovedlo a v sevření končí až v Mičánově brance.
     
    43:19
    Bilčík pálil přes obránce, jeho střele ovšem chyběla větší přesnost. Domácí pak ještě jednou vystřelili od modré, to už musel Mičán zasáhnout svými betony.
     
    42:09
    Třebíči se nepovedla rozehrávka na modré a Strejček rychle poslal puk do vlastního útočného pásma. Hosté se však velmi rychle dokázali vrátit do útočného pásma.
     
    40:55
    Michálkovo nahození z velké dálky Maláče nijak výrazně neohrozilo, na střelu totiž dobře viděl. Na druhé straně způsobilo rozruch zakončení Strejčka, puk totiž vylétl nad Mičána, jenže nakonec skončil až za brankou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. I tentokrát mohli fanoušci sledovat vyrovnanou hru, v závěru třetiny si však Dukla dokázala vypracovat silný tlak. Došlo i na vyrovnání, obránce Chvátal se prosadil nenápadnou střelou od modré, podobně jako Štebih při první brance. Po dvou třetinách je tak stav vyrovnaný.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Hosté v plném počtu.
     
    39:09
    Teď se ovšem domácím nepovedla rozehrávka u modré a sami sebe vyhnali až do středního pásma.
     
    38:40
    Mičán nedokázal zcela zachytit puk a domácí se snažili ze všech sil vydolovat puk, to se jim však nepodařilo. Začínající šarvátku po přerušení rozhodčí rychle rozprášili.
     
    38:15
    Harkabusova střela z kruhu letní zcela mimo až do rohu hřiště, Dukla může pokračovat v útoku.
     
    37:51
    Štebih hned v úvodu oslabení vyhodil puk do středního pásma, ten však ve středním pásmu po teči letí mimo kluziště, čeká nás tak vhazování u trestné lavice.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    David Michálek – 2 min., sekání.
     
    37:19
    Štefančíkovo nahození do útočného pásma tečují hosté mezi střídačky, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    36:17
    Hosté po delší době dokázali vyvézt puk až k Maláčovi. Zde ho v rohu hřiště dokázal sebrat Cachnín a přes celé kluziště ho dovezl až na kruh, jeho střelu Mičán prodloužil hokejkou do ochranné sítě.
     
    35:43
    Dundáček dostal puk do prostoru mezi kruhy, v klíčový moment mu však zablokoval hokejku jeden z hostů a obránce Dukly tak nemohl pálit. Třebíč následně jen vyhodila na zakázané uvolnění, Dukla si tak prodlouží pobyt v útočném pásmu.
     
    34:45
    Jungwirth si připravil střelu na kruhu a zkusil mířit ke vzdálenější tyči, Mičán však zvládl vykopnout puk mimo ohrožení. Dukla si aktuálně vypracovala velký tlak a několik dobrých šancí.
     
    34:09
    Harkabus od mantinelu neměl komu rozehrávat a tak pouze vyhodil puk do volného prostoru, Jihlava míří rychle střídat.
     
    33:19
    Domácí v plném počtu.
     
    33:12
    Domácí znovu vyvezli puk až k Mičánovi, Čachotský místo zbrklé střely chytře zavezl puk za branku a domácí tak i tuto přesilovku zvládnou bez obdržené branky.
     
    32:06
    Hosté pálí na Maláče ze všech možných pozic, velká šance z kruhu však trefila Maláče pouze do výstroje. Domácí následně vyhazují puk až na druhou stranu a dokonce zde mohou rozehrát.
     
    31:34
    Domácí hned v úvodu znovu vyhazují puk až k Mičánovi, Třebíč se snaží o rychlý návrat zpět.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., krosček.
    30:58 Marek CHVÁTAL - 1:1
     
    30:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    V polovině zápasu domácí vyrovnávají stav utkání! Znovu za to mohla nenápadná střela od modré, MAREK CHVÁTAL zkusil v signalizované výhodě střelu od modré a puk uklidil přesně do horního rohu branky. Asistence: Radek Pořízek, Fabien Kočí.
     
    30:05
    Dukla hned dvakrát po sobě nedokázala udržet útočné pásmo a musela před vlastní branku. Ve skrumáži u branky totiž Maláč nedokázal zachytit puk, domácí se ovšem dostali ke kotouči na brankovišti jako první a nedovolili žádné drama.
     
    29:30
    Cachnín dostal poměrně dost prostoru na kruhu a mířil do vzdálenějšího rohu, brankář Mičán však skvěle dokázal natáhnout svou lapačkou a vychytal tak zatím největší šanci domácích.
     
    29:17
    Třebíč se pokoušela vyhodit puk podél mantinelu, ten však po teči končí mimo hrací plochu. Vhazovat se tak bude znovu u Mičána.
     
    29:09
    Zakázané uvolnění posouvá hru před Mičána.
     
    28:22
    Domácí se teď nepohodli při rozehrávce a hosté tak mohli vyvézt puk na druhou stranu hřiště. Ke střele se však nedostali.
     
    27:26
    Harkabus posunul puk za sebe na volného Havránka a ten zkoušel pálit přes bránícího hráče, jeho pokus však skončil jen na brusli soupeře.
     
    26:50
    Domácí v plném počtu.
     
    26:43
    Baláž nedokázal na modré zkrotit kotouč a domácí tak tuto přesilovku přežijí bez úhony.
     
    25:36
    Dobrá přihrávka hostů z kruhu na kruh střelou nekončí, v klíčový moment dokázal vypíchnout puk jeden z domácích obránců a zabránil tak dorážce do odkryté části branky.
     
    25:03
    Dukla dokázala po buly vyslat puk až na druhou stranu hřiště, hosté se však velmi rychle vrací do útočného pásma.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., vysoká hůl.
     
    24:32
    Dočekal se s Ferdou dostal do přečíslení 2 na 1, první jmenovaný neměl moc prostoru přes obránce na přihrávku a tak zkusil rychle vystřelit, Maláč jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    24:00
    Balážova rychlá střela z kruhu končí po teči v ochranné síti, hra se tak přerušuje.
     
    23:01
    Domácí po nepřesné přihrávce ztratili puk ve středním pásmu, Třebíč však za brankou nespěchá s rozehrávkou a nechává oba týmy vystřídat.
     
    22:16
    Junwirthova přihrávka ve středním pásmu byla na Báťu příliš rychlá a rozhodčí tak domácím píská zakázané uvolnění.
     
    21:10
    Havránek pálil z kruhu a Mičán pouze vyrazil puk před sebe, Dukla se následně snažila o dorážku, jenže to už hostující obránci dokázali vytečovat puk do bezpečí.
     
    20:40
    Čachotský se vydal napadat za hostující branku, puk se mu však nepodařilo vybojovat. Ani hosté se teď ke střele nedostanou, rozhodčí jim totiž odpískal ofsajd.
     
    20:05
    Po buly se dlouho bojovalo o puk, nakonec ho dokázala vybojovat Horácká Slavia.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Týmy se už pomalu vrací na ledovou plochu, utkání bude za okamžik pokračovat.
     
    První třetina je za námi. Nabídla nejen skvělou atmosféru, ale také poměrně vyrovnanou hru, na počet velkých šancí z tlaku by však přeci jen o chlup vedli hosté. Ti také otevřeli skóre dnešního zápasu, když hned v první přesilové hře Miha Štebih po ledě propálil vše, co mu stálo v cestě. Po první třetině tak Horácká Slavia odchází do kabin s jednobrankovým vedením.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Třebíč v závěru třetiny vyhazuje kotouč na Maláče, více se už v této třetině nestane.
     
    19:28
    Domácí se snažili dostat do útočného pásma podél střídaček, nahození za branku už si ale hostující hráči pohlídali a nedovolili v závěru výrazné drama.
     
    18:25
    Dukla se dostala do tlaku a v útočném pásmu zahrála vysokou holí. Krátce poté se dva hráči hostů dlouho nechtěli dotknout kotouče, čímž ušetřili několik vteřin z první třetiny.
     
    17:58
    Domácí v plném počtu.
     
    17:38
    Po sérii přihrávek zkusil Ondráček podobnou střelu jako při prvním gólu Třebíče, tentokrát si však prostor u ledu Maláč pohlídal a střelu vyřešil svou lapačkou.
     
    16:50
    Hostům se znovu nepovedla rozehrávka na modré, Čachotský zachytil na lajně puk a rychle ho vrátil na druhou stranu hřiště.
     
    16:08
    Menšík dokázal zachytit za brankou přihrávku Třebíče a rychle vyhodil puk až před Mičána. Domácí navíc ušetří další cenné vteřiny z oslabení, protože hosté se při přechodu zpět do útoku dopustili ofsajdu.
     
    15:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jan Strejček – 2 min., nesportovní chování.
     
    15:58
    Hosté po tlaku pouze vyhodili puk za branku Maláče, rozhodčí tak píská zakázané uvolnění.
     
    15:07
    Dočekal u tyčky pověřil Maláče, ten dokázal vykopnout puk před sebe. Hostům se nabízel i prostor pro dorážku, ale v tu chvíli zde nikdo v červeném nebyl.
     
    14:03
    Pořízek téměř ihned po vyhraném buly vyvezl puk podél mantinelu do útočného pásma, jeho střelu z úhlu si však Mičán pohlídal a nenechal u tyčky žádné volné místo.
     
    13:57
    Hosté dokázali v tvrdém osobním souboji vybojovat puk a snažili se podél mantinelu protáhnout do útočného pásma, tentokrát se však i hosté snažili dostat do útoku nepovoleným způsobem.
     
    13:32
    Dukla se nestihla včas vrátit z útočného pásma, rozhodčí tak domácímu týmu píská ofsajd.
     
    12:24
    Jelínek se šťastně přimotal mezi dva hráče Třebíče a zpoza branky hledal někoho na dorážku, v tu chvíli však domácím chyběl přímo na brankovišti někdo na dorážku a hosté rychle vyhodili do středního pásma.
     
    11:45
    Nahození Ozolse přes celé kluziště dle rozhodčích jako první tečoval hostující hráč, hra se tak po zakázaném uvolnění vrátí k Maláčovi.
     
    11:16
    Střelu z vrcholu kruhu domácí dokázali vytečovat do ochranné sítě, hra se tak přerušuje. Vhazovat se bude po pravici Maláče.
     
    10:32
    Matyáš Svoboda pálil od modré a jeho pokus vyskočil Maláčovi z lapačky, hosté sice nedokázali dorazit, ale stále mohou pokračovat v tlaku na domácí branku.
     
    09:45
    Bilčík pálil ihned po vhazování, jeho pokus Mičán rychle vyrazil na druhou stranu kluziště. Dukla následně po ofsajdu musí vyklidit útočné pásmo.
     
    09:35
    Ozols vyslal dlouhé nahození, téměř přes celé hřiště. Na modré sice nikdo na přihrávku nečekal, domácí si alespoň vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    09:08
    Třebíč po tlaku domácích vybojovala puk a mířila s ním do útočného pásma, hostům se však nepovedl přechod do útočného pásma a museli tak v útočném pásmu přenechat puk domácím.
     
    08:01
    Tentokrát si Maláč střelu po ledě z mezikruží pohlídal, Cachnín pak alespoň vyhodil puk do útočného pásma a dovolil tak svému týmu vystřídat.
     
    07:05
    Střela Matyáše Svobody končí po teči v rohu hřiště, hosté pokračují v kombinaci.
     
    05:50
    Kočí upaloval za volným pukem v útočném pásmu domácích, k tomu se však jako první dostal hostující Kříž a o puk oba hráči bojovali v rohu hřiště. Dukla nakonec dokázala puk získat, střelu z úhlu však Mičán dobře viděl a neměl s ní větší problémy
     
    05:29
    Zakázané uvolnění vrací hru před Maláče.
    04:32 Miha ŠTEBIH - 0:1
     
    04:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč hned při první možnosti využila přesilovou hru a otevírá tak skóre dnešního zápasu. Po zemi pálil od modré MIHA ŠTEBIH a propálil Maláče mezi betony, domácí brankář měl v tu chvíli zhoršený výhled na střelu. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Jelínek – 2 min., vysoká hůl.
     
    04:18
    Tentokrát Maláč ani nemusel zasahovat, střela Horácké Slavie letěla vysoko nad a skončila až v ochranné síti.
     
    03:30
    Ferda už příliš dlouho váhal s rozehrávkou a o puk se dlouho bojovalo za brankou Maláče, z tohoto souboje vyšli lépe domácí a kotouč rychle posílají na druhou stranu hřiště.
     
    02:54
    Tentokrát rozehrávku hostí přerušil poměrně těsný ofsajd, Třebíč tak znovu místo zakončení musí na buly daleko od Maláče.
     
    02:32
    Třebíči se nepovedla rozehrávka ve středním pásmu, po zakázaném uvolnění se vhazuje před Mičánem.
     
    01:50
    Po nepřesné přihrávce Jihlava musela pro puk až za vlastní branku. Domácí teď nikam nespěchali a zvolili střídání na jistotu.
     
    01:09
    Za hosty jako první pálil Michálek, také od modré, jeho střelu však dokázala domácí obrana vytečovat do ochranné sítě a přerušila tak hru.
     
    00:41
    Domácí dlouho museli bojovat o puk v útočném pásmu. To se jim nakonec podařilo, Dukla vybojovala puk za brankou a Dundáček mohl pálit z modré, jeho střelu však Mičán dobře viděl a vyřešil ji svou lapačkou.
     
    00:15
    Hosté krátce po buly vyvezli puk do útočného pásma a pokoušeli se o kombinaci. Ke střele se však zatím nedostali, po teči totiž končí puk na domácí střídačce.
     
    00:01
    Úvodní vhazování pro Třebíč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou dobrý večer z Pelhřimova. Týmy už pomalu nastupují na led, za chvíli začínáme!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jelínek – Báťa, Menšík, Jungwirth – Kočí, Pořízek, Štefančík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Štebih, Vodička, Baláž, Furch, Poizl, Kříž – Vodný, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Michalčuk – Frömel.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Hucl, Jaroš – Beneš, Kotlík.
     
    Dobrý večer všem fanouškům hokeje. Dnešní 44. kolo je zajímavými zápasy skutečně nabyté, ani tento není výjimkou. Domácí Dukla Jihlava v derby vyzve Horáckou Slavii Třebíč. Souboj o Vysočinu začíná v 17:30.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla má za sebou poměrně rozkolísané výkony. Od začátku roku 2024 pravidelně střídala výhry a porážky, na dvě výhry v řadě hned navázaly dvě porážky. Kvůli nepravidelným bodovým ziskům se tak Jihlava propadla až na deváté místo, Dukla však měla štěstí, protože vyjma Přerova v posledních kolech také ostatní týmy na hranici přímého postupu do play-off nezapsaly vysoký bodový zisk. Dukla má navíc oproti většině ostatních týmů utkání k dobru. Výhra v dnešním utkání může Duklu při souhře okolností posunout až do nejlepší šestky, případná prohra by však mohla znamenat pro domácí velké komplikace v boji o nejlepší šestku.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Ani v Třebíči nemohou být s vývojem od nového roku spokojeni. Horácká Slavia pouze čtyřikrát během ledna zvítězila, z toho jednou až po prodloužení. Poslední dvě utkání Třebíč vyhrála, předtím však čtyřikrát v řadě padla. Solidně rozjetou sezonu tak Třebíč bude muset ještě uhájit v samotném závěru. Jedna porážka by čtvrté místo Třebíče bezprostředně neohrozila, hned čtyři týmy pod ní by však při souhře ostatních výsledků najednou ztrácely na Horáckou Slavii 1 nebo 2 body. Třebíč se však nemusí ohlížet jen za sebe, výhra v dnešním utkání ji může v případě zaváhání Prostějova posunout na třetí místo.
     
    Vzájemné zápasy

    Moc často se nestává, aby ve vzájemných zápasech vyhrávaly týmy jen na hřištích soupeřů, přesně takovou však mají dosavadní bilanci souboje Jihlavy a Třebíče. První vzájemný zápas v Třebíči vyhrála Jihlava 2:1, Třebíč pak při prvním utkání v Pelhřimově zvítězila 2:0, ve druhém vzájemném zápase v Třebíči ale znovu byla šťastnější Jihlava, která si odvezla dva body za výhru 3:2 po samostatných nájezdech.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Daniel Lhotský

    Góly a asistencie: 31. Chvátal (Pořízek, Kočí) – 5. Štebih (Bittner), 58. Vodička (Bittner), 58. Dočekal (Ferda, Michálek)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jelínek – Báťa, Menšík, Jungwirth – Kočí, Pořízek, Štefančík.
    Tréner: Viktor Ujčík

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Štebih, Vodička, Baláž, Furch, Poizl, Kříž – Vodný, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Michalčuk – Frömel.
    Tréner: Kamil Pokorný

    Rozhodca: Hucl, Jaroš – Beneš, Kotlík

    Diváci: 1497