Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | NJ Devils – Vegas 6:5 (po pr.) | Nashville – Florida 1:4 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Vancouver – Chicago 2:0 (kon.) | LA Kings – San Jose 3:4 (0:2 po s.n.)
koniec
Boston Bruins
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 23.01.2024, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Brad MARCHAND - 4:1
     
    59:05
    Boston právě vstřelil branku!
    Po vhazování ve vlastním pásmu se Bostonu povedlo vyrazit do útoku a nakonec přeci jen BRAD MARCHAND využil prázdné klece Winnipegu. Nechybělo však mnoho a o kotouč před kruhy přišel. Dokázal se ale po něm natáhnout a následně i vystřelit. Asistence: Charlie Coyle, David Pastrňák.
    54:35 Jake DEBRUSK - 3:1
     
    54:35
    Boston právě vstřelil branku!
    Geekieho průnik k brankovišti byl sice odražen, ale kotouč se dostal k JAKEOVI DEBRUSKOVI, který z levého kruhu přesně zamířil přes protihráče ke vzdálenější tyči a Hellebuyck ani nestihl zareagovat. Je z toho gól v oslabení, přestože akce začala při rovnoměrném počtu hráčů na ledě. Asistence: Morgan Geekie.
    18:26 Charlie COYLE - 2:1
     
    18:26
    Boston právě vstřelil branku!
    Další příležitost už CHARLIE COYLE využil! Střelu Hampuse Lindholma od modré čáry dokázal Coyle mezi kruhy protečovat a Hellebuyck neměl šanci na letící puk adekvátně zareagovat. Asistence: Hampus Lindholm, Brandon Carlo.
    04:16 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:1
     
    04:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácím radost příliš dlouho nevydržela! Střelu DeMela od modré čáry dokázal tečovat k pravé tyči VLADISLAV NAMĚSTNIKOV, pro kterého se jedná o šestý gól v této sezoně. Swayman měl na DeMelovu střelu dokonalý výhled, na teč ale nedokázal zareagovat. Asistence: Dylan DeMelo, Nikolaj Ehlers.
    02:20 Jakub LAUKO - 1:0
     
    02:20
    Boston právě vstřelil branku!
    JAKUB LAUKO od chvíle, co byl přesunut do třetí formace, ukazuje své kvality! Český útočník vsítil svůj druhý gól v sezoně (druhý během tří zápasů), když zabojoval o puk před brankovištěm společně s Fredericem, který mu pak naservíroval přihrávku do vyložené pozice na levé straně, kam se Hellebuyck nestihl dostat. Asistence: Trent Frederic, Morgan Geekie.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 3. Lauko (Frederic, Geekie), 19. Coyle (H. Lindholm, Carlo), 55. DeBrusk (Geekie), 60. Marchand (Coyle, Pastrňák) – 5. Namestnikov (DeMelo, Ehlers)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Grzelcyk, McAvoy (A), H. Lindholm, Carlo, Forbort, Wotherspoon – Marchand (C), Coyle, Pastrňák (A) – J. van Riemsdyk, Zacha, DeBrusk – Lauko, Geekie, Frederic – Heinen, J. Boqvist, Poitras.
    Tréner: Jim Montgomery

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, Dillon (A), Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Lowry (C), Iafallo – Perfetti, Namestnikov, Ehlers – Niederreiter, Toninato, Appleton – M. Barron, Kupari, Jonsson Fjällby.
    Tréner: Rick Bowness

    Rozhodca: South, Hebert – Fournier, Tobias

    Diváci: 17850