Poprad – Zvolen 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Nové Zámky 5:3 (kon.) | B. Bystrica – Spišská N. Ves 7:3 (kon.)
Humenné – Trenčín 0:4 (kon.) | Košice – Nitra 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:4 (kon.)
koniec
HC SLOVAN Bratislava
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
HC MIKRON Nové Zámky
Nedeľa 21.01.2024, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Šille sa zmocnil odrazeného puku, netriafal z diaľky prázdnu bránu, počkal si na pohyb SAMUELA TAKÁČA, ktorý bol sám, prešiel do útočného pásma a na istou spomedzi kruhov strieľal bekhendom piaty gól Slovana.
    Asistencia: Timotej Šille
     
    54:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Desať sekúnd pred návratom Mahboda z trestnej lavice využívajú N. Zámky aj tretiu presilovú hru. Po prihrávke Roya rozvlnil sieť za Godlom TROY LOGGINS. Už je to iba o gól.
    Asistencia: Marc-Olivier Roy
     
    45:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Druhá využitá presilovka Novozámčanov. Michnáč prihral z bránkovej čiary medzi kruhy voľnému RADKOVI PROKEŠOVI a ten z prvej prestrelil Godlu, ktorý nemal veľmi nárok zasiahnuť. N. Zámky znižujú na 2:4.
    Asistencie: Albert Michnáč, Richard Ondrušek
     
    27:29
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan strieľa zaslúžený ďalší gól a momentálne vedie o tri. Pecararo prihral vzduchom od mantinelu pred bránu, puk sa dostal k voľnému BRENDANOVI RANFORDOVI, ktorý sa mohol Kantora spýtať, kam to chce. Zavesil pod hornú žŕdku.
    Asistencie: Liam Pecararo, Emile Poirier
     
    22:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí odskakujú na rozdiel dvoch gólov. SAMSON MAHBOD sa elegantne zbavil brániaceho hráča, dostal sa do ostrého uhla, no skúsil zakončiť bekhendom a našiel miesto pri bližšej žrdi. Kantor sa musí červenať.
    Asistencie: Patrick Holway, Timotej Šille
     
    16:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan si vedenie berie späť, Šille posunul puk dozadu bekhendom medzi kruhy, tam bol JONAS AHNELÖV, ktorý nádherne zavesil ponad Kantorovu lapačku.
    Asistencie: Timotej Šille, Samson Mahbod
     
    13:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania potvrdili, že presilovky hrať vedia. Túto využili už po 22 sekundách. Strela ROBERTSA MAMČICSA od modrej prešla za Godlov chrbát, ten však cez výborne cloniaceho hráča hostí nič nevidel.
    Asistencia: Albert Michnáč
     
    07:29
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan otvára skóre v ôsmej minúte! EMILE POIRIER sa krásne zbavil brániaceho hráča, potiahol si puk na os medzi kruhy, odkiaľ vystrelil, Kantor puk vyrazil, no Poirier ho dostal do bránky z dorážky.
    Asistencie: Tomáš Török, Adam Lukošik

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 8. Poirier (Török, Lukošik), 17. Ahnelöv (Šille, Mahbod), 23. Mahbod (Holway, Šille), 28. Ranford (Pecararo, Poirier), 60. Takáč (Šille) – 14. Mamčics (Michnáč), 46. Prokeš (Michnáč, Ondrušek), 55. Loggins (Roy)


    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Andrisík) – Korenčík, Ahnelöv, Kubka, Beňo, Holway, Sersen, Maier – Pecararo, Poirier, Ranford – Šille, Mahbod, Takáč – Török, Preisinger, Lukošik – Fominykh, S. Petráš, Dudáš – Masnica
    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Hatala, Lee, Ligas, Mamčics, Novajovský, Kozák, Ružek – Loggins, Roy, Johnson – Michnáč, Prokeš, Mikúš – Števuliak, Ondrušek, Stupka – Fafrák, Barto, Šišovský

    Rozhodca: Žák, Hronský – D. Konc ml., Frimmel

    Diváci: 3 808