Sparta Praha – K. Vary 1:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 0:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.)
Plzeň – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Mountfield HK
cz Nedeľa 21.01.2024, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Divoký závěr utkání, nakonec MAREK ZACHAR rozhoduje. Prodral se až před Hlavaje, kterého v pádu trefil, ale sudí i nadvakrát u videa gól uznávají. Bez asistence.
     
    56:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zamkli i po přesilové hře Mountfield v jeho pásmu a nakonec zavěsil MICHAL HOUDEK z mezikruží. Asistence: Miroslav Indrák a Kryštof Hrabík.
     
    24:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale Východočeši rychle odpovídají. Nastěhovali se ihned do útočného pásma a nakonec nadvakrát uspěl dorážkou na brankovišti ALEX TAMÁŠI. Asistence: Oliver Okuliar a Jordann Perret.
     
    23:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté při vyvážení kotouče do bezpečí o černý nesmysl přišli a to zprava parádní trefou o tyč potrestal JAKUB LEV. Asistence: Aleksi Rekonen a Jakub Pour.
     
    01:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ajajaj! DAVID ŠŤASTNÝ vlétl do pásma a vypálil z krkolomné pozice na levém kruhu přes obránce, Hlavaj situaci silně podcenil a puk skončil u vzdálenější tyče. Asistence: Aleš Jergl.

    Vojtěch Honzík

    Góly a asistencie: 24. Lev (Rekonen, Pour), 57. Houdek (Indrák, Hrabík) – 2. Šťastný (Jergl), 25. Tamáši (Okuliar, Perret), 65. Zachar


    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Malák, Zámorský, Houdek, Piskáček (A), Skok, Kvasnička – Pour, Lev (A), Rekonen – Söderlund, Indrák, Matýs – Schleiss (C), Mertl, Šiler – Jansa, Hrabík.
    Tréner: Petr Kořínek

    Mountfield HK: Lukáš (Laurikainen) – Kalina, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Jank, Freibergs, Marcel – Perret, Tamáši, Okuliar – R. Pavlík, Miškář, Jergl (A) – Šťastný, Estephan, Eberle (C) – A. Novotný, Zachar, Jasper.
    Tréner: Tomáš Martinec

    Rozhodca: Šindel, Veselý – Brejcha, Ondráček

    Diváci: 4016