Česká Lípa – BUTCHIS 12:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 19:2 (kon.)
koniec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
12:7 (3:2, 4:3, 5:2)
BUTCHIS
cz Sobota 20.01.2024, 19:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    59:20 Štěpán NOVÁK - 12:7
     
    59:20
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    BUTCHIS ve hře bez brankáře ještě snižují! Jakub Černý předal míček na ŠTĚPÁNA NOVÁKA, který dokázal dostat míček do branky Jana Dvořáka! Asistence: Jakub Černý.
    58:21 Václav VAVRUŠKA - 12:6
     
    58:21
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává další gól! Nejdříve se přes celé hřiště domácí netrefili, ale poté dokázal VÁCLAV VAVRUŠKA vyjet před odkrytou klec a míček dostat do branky! Bez asistence.
    57:07 Štěpán SLANÝ - 11:6
     
    57:07
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Další branka do dokryté klece a opět v oslabení! ŠTĚPÁN SLANÝ dokázal získat míček na své polovině a přes celé hřiště zamířit do odkryté branky BUTCHISU! Bez asistence.
    55:41 Radek KRAJCIGR - 10:6
     
    55:41
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí dávají gól v oslabení do prázdné branky! RADEK KRAJCIGR u levého mantinelu vybojoval míček a vzápětí mu už nic nebránilo v tom, aby dokázal míček dostat do prázdné branky! Bez asistence.
    53:13 Václav VAVRUŠKA - 9:6
     
    53:13
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa vede opět o tři branky! Daniel Štěrba si udělal z hráčů hostí kuželky, projel nimi, vzápětí přihrál na VÁCLAVA VAVRUŠKU krosovou přihrávkou a ten zamířil přesně do branky Jana Hlináka! Asistence: Daniel Štěrba.
    45:36 Ondřej KOPIČ - 8:6
     
    45:36
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí dávají velmi důležitou branku! Ladislav Pekárek dostal míček na polovinu hřiště, kde se ho zmocnil ONDŘEJ KOPIČ, který se opřel do střely a zamířil přesně pod horní tyč Hlinákovy branky! Asistence: Ladislav Pekárek.
    40:48 Štěpán NOVÁK - 7:6
     
    40:48
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Matyáš Kalina se dostal k rozehrávce hostí, předal míček na ŠTĚPÁNA NOVÁKA, který z velkého úhlu dokázal míček poslat ke vzdálenější tyči! Asistence: Matyáš Kalina.
    39:00 Jan NOVOTNÝ - 7:5
     
    39:00
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    Už to máme pouze o dvě branky! Štěpán Novák ve velmi nepřehledné situaci dokázal přihrát na JANA NOVOTNÉHO, který zamířil přesně do levého horního rohu branky Jana Dvořáka! Asistence: Štěpán Novák.
    37:33 Jakub ČERNÝ - 7:4
     
    37:33
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    BUTCHIS se ještě ve druhé třetině dostávají zpět do hry o body! Antonín Šubrt přihrál z levé strany na střed hřiště, kde byl sám JAKUB ČERNÝ a jakožto kanonýr týmů nemohl minout branku Jana Dvořáka a zamířil přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Antonín Šubrt.
    34:26 Michael PETRÁŇ - 7:3
     
    34:26
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    BUTCHIS využívají přesilovou hru 4 na 3! Matyáš Kalina přihrál přesně na MICHAELA PETRÁŇE, který zamířil přesně do pravé části Dvořákovy branky, který se nestihl přesunout! Asistence: Matyáš Kalina.
    31:45 Daniel ŠTĚRBA - 7:2
     
    31:45
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Radim Křenek přihrál na DANIELA ŠTĚRBU, který ze středu hřiště dokázal propálit všechny bránící hráče BUTCHISU i samotného brankáře! Asistence: Radim Křenek.
    27:45 Štěpán SLANÝ - 6:2
     
    27:45
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Už to máme o čtyři branky! Daniel Štěrba přihrál na polovinu hřiště kde stál ŠTĚPÁN SLANÝ, který jako obvykle propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Daniel Štěrba.
    26:44 Radek KRAJCIGR - 5:2
     
    26:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do tříbrankového vedení! Ladislav Pekárek si v plném běhu za sebou všiml RADKA KRAJCIGRA, kterému předal míček a ten zamířil přesně mezi nohy Eduarda Vladaře! Asistence: Ladislav Pekárek.
    26:10 Václav VAVRUŠKA - 4:2
     
    26:10
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Daniel Štěrba se dostal k míčku na polovině hřiště, následně přihrál na pravý mantinel, kde si vzal míček VÁCLAV VAVRUŠKA, dostal se do středu hřiště a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Daniel Štěrba.
    18:03 Václav VAVRUŠKA - 3:2
     
    18:03
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Vladimír Trčka dostal přihrávku k levému mantinelu a hned z prví našel krosovou přihrávkou VÁCLAVA VAVRUŠKU, který dokázal dostat míček velmi jednoduše do branky BUTCHISU! Asistence: Vladimír Trčka.
    15:12 Tomáš PŠENIČKA - 2:2
     
    15:12
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme velmi rychle srovnáno! Vladimír Trčka se dostal podél matinelu až do rohu za brankou hostů, poté se skvěle uvolnil přihrál na střed hřiště, kde byl dobře postavený TOMÁŠ PŠENIČKA, který zamířil přesně do levého horního rohu branky Vladaře! Asistence: Vladimír Trčka.
    14:31 Jan NOVOTNÝ - 1:2
     
    14:31
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají zpět do vedení! Štěpán Čejka nahrál v protiútoku přesně na JANA NOVOTNÉHO, který ze středu hřiště zamířil přesně k pravé tyči Dvořákovy branky! Asistence: Štěpán Čejka.
    6:17 Ondřej KOPIČ - 1:1
     
    6:17
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Branka je uznána! Radek Krajcigr přihrál zpoza branky přesně na stojícího ONDŘEJE KOPIČE, který se štěstím ale přeci dokázal dostat míček do branky a vyrovnává skóre utkání! Asistence: Radek Krajcigr.
    3:12 David VELEBA - 0:1
     
    3:12
    Tým BUTCHIS právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Jan Waldhauser se dostal až do středu hřiště, následně našel skvěle krosovou přihrávkou DAVIDA VELEBU, který zamířil přesně k pravé tyči domácí branky! Asistence: Jan Waldhauser.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 7. Kopič (Krajcigr), 16. Pšenička (Trčka), 19. Vavruška (Trčka), 27. Vavruška (Štěrba), 27. Krajcigr (Pekárek), 28. Slaný (Štěrba), 32. Štěrba (Křenek), 46. Kopič (Pekárek), 54. Vavruška (Štěrba), 56. Krajcigr, 58. Slaný, 59. Vavruška – 4. Veleba (Waldhauser), 15. J. Novotný (Čejka), 35. M. Petráň (Kalina), 38. J. Černý (Šubrt), 39. J. Novotný (Novák), 41. Novák (Kalina), 60. Novák (J. Černý)


    Využitie: 1:1. Zásahy brankárov: 14:16.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Seibert, Mlejnek, D. Kellermann, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Kouba, Pšenička, Kopič, Jirsa, Krajcigr (C), Štěrba.
    Tréner: Vladimír Trčka

    BUTCHIS: Hlinák (Vladař) – Drastich, Regner, Štrobach, Šubrt, Václavík, Wald – M. Petráň, J. Novotný, Vondruška (C), Veleba, Čejka, Kalina, P. Novotný, Maňour, Waldhauser, Papež, J. Černý, Novák.
    Tréner: Jan Zahalka

    Rozhodca: Přemysl Bališ a Peter Varga

    Diváci: 357