Poruba 2011 – Zlín 2:1 (po pr.) | Jihlava – Znojmo 6:3 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 2:0 (kon.)
Přerov – Kolín 2:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 1:5 (kon.) | Vsetín – Třebíč 6:2 (kon.)
Pardubice B – Prostějov 1:2 (0:2 po s.n.)
koniec
HC Baník Sokolov
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
cz Sobota 20.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance Liga (CZ) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Tomáš VRACOVSKÝ - 2:0
     
    59:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov potvrzuje své vítězství! Domácí hráči jeli ve dvou na jednoho a Tomeček klidně mohl poslat puk do opuštěné klece, ale nakonec jej nahrál TOMÁŠOVI VRACOVSKÉMU, který už napálil puk do hostující brány. Asistence: Vojtěch Tomeček, Daniel Vrdlovec.
     
    58:53
    Martin Hrnčár (FRM) tedy využívá přerušení a bere si oddechový čas.
     
    58:25
    Mokry míří na svou střídačku!
     
    56:36
    Nyní jsme se dočkali i menší zápasnické vložky, když se do sebe lehce pustili Martin Osmík (SOK) a Jakub Tepter (FRM). Oba tedy dostávají dvě minuty za hrubost, ale hrát se bude i nadále v plném počtu.
     
    55:12
    A ta málem přišla nyní! Cedzo si velmi dobře najel mezi kruhy a se svou svižnou střelou i prostřelil Hamalčíka, jenže domácího brankáře po druhé v utkání zachránila branková konstrukce!
     
    51:20
    Tak nyní měli hosté obrovské štěstí! Tomeček se po pravé straně nacpal před Mokreho, který jeho zakončení vyrazil mezi kruhy, kam dojížděl Šlechta, jenž měl před sebou zcela prázdnou klec, jenže jeho nevýrazné zakončení na brankové čáře zachránil Havránek!
     
    46:05
    Vracovský byl zcela volný ve slotu a ještě mu i na pravé straně najížděl jeden z jeho spoluhráčů, ale Vracovský vzal opět vše na sebe a Mokry předvedl další důležitý zákrok.
     
    38:39
    Konečně zde máme i jiné vyloučení než hákování, protože za dvě minuty za podrážení je na trestnou lavici poslán hostující Adam Cedzo (FRM).
     
    36:54
    A další obrovská příležitost Vracovského, který vedl útok dvou na jednoho a vše vzal na sebe svou střelou, jenže Mokry opět podržel svůj tým.
     
    30:06
    Teper dostal nabito na levou stranu a Hamalčík se jen ohlédl za svá záda, kde ho zachránila branková konstrukce!
     
    28:52
    Kryštof Bulka (SOK) už tedy putuje na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    23:57
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení dvou na jednoho, kde nakonec Cedzo vzal vše na sebe a mířil na vzdálenější tyč, ale o malý kousek bránu Sokolova minul.
     
    21:09
    Jan Niko (SOK) už míří na trestnou lavici, když i domácí obránce pyká za hákování.
     
    17:18
    Vracovský byl zcela osamocen mezi kruhy, kam i obdržel přihrávku a jeho rychlou střelu se Mokremu podařilo vyrazit.
     
    17:10
    Baník bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici znova míří Jan Výtisk (FRM), jenž opět dostává dvě minuty za hákování.
    12:54 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:0
     
    12:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté šli do rychlého přečíslení tří na dva a už to vypadalo, že to možná trochu přehnali se svou kombinací, ale zpětná přihrávka Vrdlovce před bránu na najíždějícího TOMÁŠE VRACOVSKÉHO prošla a domácí útočník už usměrnil touš za ležícího Mokreho. Asistence: Daniel Vrdlovec, Vojtěch Tomeček.
     
    09:31
    Jan Výtisk (FRM) se tedy stává prvním vyloučeným hráčem tohoto zápasu, když si odsedí dvě minuty za hákování. Nicméně tento faul byl z kategorie dobrých, protože zabránil téměř jisté brance.
     
    07:17
    Tak to byla velká šance hostí! Kotouč se odrazil přesně do slotu, kam si najel zcela volný Teper, jenže obránce Frýdku-Místku svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    00:23
    Baník si ihned vypracoval i velkou šanci, když se Tomeček po levé straně prodral až před Mokreho, kterého však z bezprostřední blízkosti ani na dva pokusy nepřekonal.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 13. Vracovský (Vrdlovec, Tomeček), 60. Vracovský (Tomeček, Vrdlovec)


    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – M. Rohan, Niko, Bulka, Weinhold, Mlčák, Tureček, Krajčík – Vracovský, Vrdlovec, Tomeček – Křemen, Osmík, Bernovský – Kysela, M. Adámek, Šlechta – D. Novotný, T. Rohan, Davídek.
    Tréner: Tomáš Mariška

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Urbanec, Haman, Výtisk, Š. Havránek, Homola, Teper, Hrachovský – Hotěk, R. Veselý, Svačina – Doktor, Marosz, Martynek – Cedzo, Macháček, Krajč – Geidl, Matěj, Ramik.
    Tréner: Martin Hrnčár

    Rozhodca: Svoboda, Zubzanda – Pěkný, Teršíp

    Diváci: 517