Florida – Detroit 2:3 (po pr.) | NJ Devils – Montreal 2:3 (kon.)
koniec po predl.
Florida Panthers
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
cz Štvrtok 18.01.2024, 01:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:09 Dylan LARKIN - 2:3
     
    61:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté radují. DYLAN LARKIN dostal přihrávku do pravého kruhu, s pukem sjel k jeho levé hranici a prudkou ranou švihem prostřelil muže v masce mezi betony.
    Asistence: Shayne Gostisbehere a David Perron.
    46:15 Robby FABBRI - 2:2
     
    46:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté z první větší útočné akce třetí části skórují. ROBBY FABBRI si najel na přihrávku do levého kruhu a střelou bez přípravy prostřelil ruského brankáře ve službách Floridy.
    Asistence: Michael Rasmussen a Olli Määttä.
    31:56 Gustav FORSLING - 2:1
     
    31:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Z vyrovnání se ale Rudá křídla neradovala dlouho. Střelu GUSTAVA FORSLINGA Lyon neudržel v lapačce, spoluhráčům se nepovedlo kotouč vyhodit, k tomu se dostal zmíněný hráč Panterů a po ledě jej adresoval kolem pravého betonu gólmana do jeho svatyně.
    Asistence: Sam Bennett.
    31:40 Michael RASMUSSEN - 1:1
     
    31:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Olli Määttä nahodil puk na bránu a těsně před ní šikovně tečoval kotouč MICHAEL RASMUSSEN a to do vzdálenějšího horního rohu. Sergej Bobrovskij neměl šanci na změnu dráhy už reagovat.
    Asistence: Olli Määttä a Andrew Copp.
    25:38 Sam REINHART - 1:0
     
    25:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou ve vlastním oslabení do vedení. Vše začalo hostující ztrátou puku na útočné modré, soupeř vyrazil dopředu, SAM REINHART si zpracoval přihrávku a ocitl se prakticky sám před gólmanem, kterého překonal parádně ranou přesně pod břevno.
    Asistence: Anton Lundell a Dmitrij Kulikov.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 26. Reinhart (Lundell, Kulikov), 32. Forsling (Bennett) – 32. Rasmussen (Määttä, Copp), 47. Fabbri (Rasmussen, Määttä), 62. Larkin (Gostisbehere, Perron)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekblad (A), Forsling, Montour, Mikkola, Kulikov, Ekman-Larsson – Reinhart, Lundell, Luostarinen – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Lomberg, Stenlund, Rodrigues – Lockwood, Lorentz, Gadjovich.
    Tréner: P. Maurice.

    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Gostisbehere, Petry, Chiarot (A), Holl, Määttä – Raymond, Larkin (C), Perron – DeBrincat, Compher, Fabbri – Fischer, Copp (A), Rasmussen – Kostin, Veleno, Sprong.
    Tréner: D. Lalonde.

    Rozhodca: J. Hebert, J. Brenk – S. Alphonso, J. Deschamps

    Diváci: 17 958