Slavia – SønderjyskE 4:0 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:0 (2:0)
SønderjyskE
cz Utorok 16.01.2024, 17:00 • Estádio Municipal Bela Vista • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    78. Conrad WALLEM - 4:0
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou do čtyřbrankového vedení! CONRAD WALLEM si našel odražený míč v pokutovém území. Následně se rychlou kličkou zbavil obránce a tvrdou střelou překonal dánského gólmana, který si na míč ještě mírně sáhl. – 4:0.
     
    63
    Znovu velká šance pražského mužstva! Po perfektní práci Chytila pálil z hranice vápna zcela osamocený Václav Jurečka. Technická střela z první míjí o pár centimetrů tyč dánské svatyně.
     
    62
    Po krásné akci nakonec obrovská šance! Po prodloužené hlavě Douděry se dostal k zakončení z velké blízkosti Václav Jurečka. Toho skvěle vychytal Flo, k následné dorážce se dostal Diouf, který trestuhodně přestřelil.
    50. Lukáš PROVOD - 3:0
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z kraje druhé půle třetí branka pro Slavii! Po pobídce Chytila se LUKÁŠ PROVOD proháčkoval přes několik obránců. V průniku měl obrovské štěstí a následně na malém vápně přehodil bezradného gólmana – 3:0.
     
    47
    Slavia a SønderjyskE udělali ve druhé půli několik změn ve svých sestavách. V průběhu se budeme snažit doplnit všechny muže.
     
    44
    Simon Maass vidí za své počínání v pokutovém území zcela jasnou žlutou kartu. Mandous bude odkopávat.
     
    43
    Po standardní situaci vznikl závar před brankou Mandouse! Opět zakončoval nebezpečně Peter Christiansen, jenže jeho hlavu zastavuje slávistický brankář skvělým reflexem.
     
    42
    Sešívaní udělali chybu ve své rozehrávce. Tu musel zastavit před pokutovým územím nedovoleným zákrokem Aleš Mandous, za který vidí žlutou kartu.
     
    33
    Natahovat se musel Aleš Mandous! Peter Christiansen dostal obrovský prostor ve vápně, který využil střelou na první tyč. Pozorný gólman vyráží na roh.
    31. Mick van Buren - 2:0
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou vzápětí do dvoubrankového vedení! Michal Tomič odhadl špatnou rozehrávku soupeře a okamžitě míč vyvezl do ofefenzivy. Zde vysunul MICKA VAN BURENA, jenž dokázal pod břevno překonal Floa, který se natahoval marně. – 2:0.
     
    30
    První velká šance SønderjyskE! Peter Christiansen po chybě Bořila mířil téměř sám na Mandouse. Českého gólmana chtěl překonat technicky na bližší tyč, jenže jeho střela nakonec o pár centimetrů míjí branku.
    12. Muhamed TIJANI - 1:0
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní jdou do brzkého vedení! Po kombinaci před vápnem soupeře se nakonec dostal k centru z pravé strany Oscar Dorley. Jeho nabídka našla úplně osamoceného MUHAMEDA TIJANIHO, který okamžitě z první překonal bez reakce chytajícího Floa. – 1:0.
     
    8
    Poprvé musel zasahovat hostující brankář! Z ničeho nic se dostal do samostatného úniku Boluwatife Ogungbayi, jenž mířil šajtlí na bližší tyč. Jenže Nicolai Flo byl připraven zareagovat tělem.

    Matyáš Kotlan

    Góly: 12. Tijani, 31. Buren, 50. Provod, 78. Wallem

    Karty:   42. Mandous (SLA) – 44. Maass (SON)


    SK Slavia Praha: 1.pol: Mandous – Tomič, Vlček, Bořil, Dumitrescu – Hromada, Oscar – van Buren, Tecl, Ogungbayi – Tijani
    2.pol.: Sirotník – Douděra, Holeš, Sinyan, Diouf – Zafeiris, Zmrzlý – Wallem, Provod (79. Lacko), Jurečka – Chytil

    Tréner: Jindřich Trpišovský

    SønderjyskE: Flo – Dal Hende, Emini, Soulas, Thorsen, Gallegos, Nikolov, Christiansen, Barkasson, Hyseni, Maass
    Náhradníci: Rasmussen – Wilkins, Andreasen, Kristensen, Agger, Jorgensen, Bergholdt, Wagner

    Tréner: Thomas Norgaard