Trebišov – SR 18 6:2 (kon.) | Topoľčany – Rimavská Sobota 4:2 (kon.)
koniec
HK STEEL TEAM Trebišov
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Utorok 16.01.2024, 11:00 • Zimný štadión Trebišov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 59. kolo
Partner:
     
    Osemnástka bola v hre až do konca duelu, ale porekadlo risk je zisk sa nevyplatilo trénerovi Martinovi Dendisovi, ktorý sa rozhodol posledné minúty odohrať bez brankára, keď tam bola šanca uspieť v presilovej hre. Trebišov mal však na ľade strelcov, ktorí nemali problém poľahky získať do štatistík presné zásahy. Slováci pokračujú v mizérii bez získaného bodu od začiatku ročníka. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (13:08:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Trebišov dal gól! Slováci dohrávajú zápas s prázdnou svätyňou. Gólový pozdrav do nej poslal aj ADAM VARGA. Asistencia: Martin Bdžoch.
     
    58:01
    Trebišov dal gól! Je po všetkých nádejach slovenskej osemnástky. Pri strele LUKÁŠA HAMRÁČKA na prázdnu bránku sa ešte hádzal do zakončenia Kupec, ale neodvrátil piaty inkasovaný gól. Asistencia: Dominik Šimčák.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:19
    Trebišov hrá s piatimi hráčmi.
     
    56:13
    Jurčák si strážil ľavú konštrukciu bránky. Z pravého kruhu mu to tam chcel poslať Tobias Tomík, ale bezvýsledne.
     
    55:40
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá power-play!
     
    55:19
    Vylúčenie v tíme HK STEEL TEAM Trebišov:
    hráčska lavica Trebišov – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    54:13
    Trebišov hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:56
    Straka prenechal puk Tomíkovi a bol zvedavý, čo ukáže. Slovenský mladík obkorčuľoval klietku Jurčáka a spoza ľavej žŕdky sa snažil o gólové zakončenie. Puk bol zlikvidovaný betónom.
     
    52:13
    Vylúčenie v tíme HK STEEL TEAM Trebišov:
    Vrábeľ – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    50:37
    Babeliak pretlačil Beluška. Otvoril sa mu priestor na pravej strane a pred príchodom do rohu pozeral okolo seba, s kým by mohol kombinovať. Zemplínčania ho ale nechali v štichu.
     
    50:00
    Trebišov – SR 18 4:2. Zápas vstúpil do svojej poslednej desaťminútovky.
     
    49:09
    Slovensko U18 dalo gól! O desať sekúnd prichádza odpoveď slovenskej partie. Skvelo zvládnutý prechod do tretiny. PAVOL PROKOPOVIČ pekne skóroval na ľavú tyčku. Jurčák iba bezmocne mihol lapačkou. Asistencia: Andreas Straka.
     
    48:59
    Trebišov dal gól! Učebnicová nahrávka Mateja Jacka krížom cez šírku útočného pásma. Slováci nemali pokrytý stred ľadovej plochy. Zľava nechytateľne zavesil MARTIN BDŽOCH. Asistencie: Filip Vrábeľ a Matej Jacko.
     
    48:16
    Krchňavý vyhral vhadzovanie nad Matisom. Z tohto faktu ale hostia nevyťažili nejakú príležitosť.
     
    46:48
    Groch vypustil strelecký pokus, ale bolo to súbežne s odpískaním čiarového rozhodcu, ktorý videl ofsajd. Domáci obranca to trochu vyčítal arbitrovi, prečo neskoršie prerušil hru.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK STEEL TEAM Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Vrábeľ (Hamráček), 20. Romanov (Groch, Vrábeľ), 36. I. Novák, 49. Bdžoch (Vrábeľ, Jacko), 59. Hamráček (Šimčák), 60. A. Varga (Bdžoch) – 40. Straka (Tomík), 50. Prokopovič (Straka)


    HK STEEL TEAM Trebišov: Jurčák – Šisterov, Groch, Bdžoch, Jacko, Marián Štec, Valečko, Šepeľák – A. Varga, Romanov, S. Nagy – Matej Komloš, Vrábeľ, Matis – I. Novák, Šimčák, Hamráček – Babeliak, Barna, Farkaš – Komorovský.
    Tréner: Dušan Kobeľa.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Kupec, Ličko, Beluško, Šimon, Šlank, Fabuš – Tomík, Prokopovič, Straka – Liščinský, Semančík, Šilhár – Lašš, Krchňavý, Liška – Hazala.
    Tréner: Martin Dendis.

    Rozhodca: Kocúr, Smrek – Tomáš, Janiga.

    Diváci: 1915.