BUTCHIS – Karlovy Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Bohemians 5:6 (kon.) | Black Angels – Tatran 7:13 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:6 (1:3, 1:2, 3:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 14.01.2024, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
    54:53 Ondřej SIDUNOV - 5:6
     
    54:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už to máme pouze o jednu branku! Štěpán Kaleta rychle rozehrál na ONDŘEJE SIDUNOVA, který napoprvé napálil Mücka do výstroje, ale z dorážky už dokázal dostat míček do branky! Asistence: Štěpán Kaleta.
    49:43 Jakub HUBÁLEK - 4:6
     
    49:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru! Lukáš Hájek dostal míček na levý mantinel, odkud pouze přiťukl míček na JAKUBA HUBÁLKA, který dokázal dostat míček do levého horního rohu! Asistence: Lukáš Hájek.
    45:31 Matúš GAJDOŠ - 3:6
     
    45:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians velmi rychle odpovídají! Tomáš Kvasnica přihrál na nabízejícího se MATÚŠE GAJDOŠE, který střelou ke vzdálenější tyči dokázal prostřelit Součka! Asistence: Tomáš Kvasnica.
    43:15 Jakub HUBÁLEK - 3:5
     
    43:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice snižují na rozdíl dvou branek, ještě se vše zkoumalo u videa, ale nakonec branka platí! Martin Gattnar přihrál přesně přes brankoviště na JAKUBA HUBÁLKA, který s velkou dávkou štěstí dokázal dostat míček do branky! Asistence: Martin Gattnar.
    34:31 Štěpán KALETA - 2:5
     
    34:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale nakonec domácí snižují! Matyáš Šindler přihrál na levou stranu, kde nabíhal ŠTĚPÁN KALETA, ten se dostal více do středu hřiště a dokázal zamířit přesně pod horní tyč hostující branky! Asistence: Matyáš Šindler.
    32:49 Tomáš KVASNICA - 1:5
     
    32:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians využívají přesilovou hru! Jakub Buršík se dostal k odraženému balónku, nejdříve naznačil, že bude střílet, ale poté přihrál na pravou stranu kde byl TOMÁŠ KVASNICA a ten z první dokázal zamířit do branky Lukáše Součka! Asistence: Jakub Buršík.
    21:19 Patrik ŠEBEK - 1:4
     
    21:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ano, už to máme o tři branky! PATRIK ŠEBEK opět velmi rychle procestoval celým hřiště udělal si na pravé straně prostor a zamířil přesně ke vzdálenější tyči domácí branky! Bez asistence.
    19:24 Jaroslav PETRÁK - 1:3
     
    19:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Jakub Buršík předal na levý mantinel na JAROSLAVA PETRÁKA, který si vyběhl s míčkem do středu hřiště a zamířil svou střelu do pravého horního rohu! Asistence: Jakub Buršík.
    12:03 Štěpán KALETA - 1:2
     
    12:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice velmi rychle snižují! Adam Šmíd zpoza branky našel přesně stojícího ŠTĚPÁNA KALETU, který zamířil přesně k bližší tyči a otevírá tak skóre Vítkovic! Asistence: Adam Šmíd.
    11:14 Šimon BATKOVIČ - 0:2
     
    11:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians jdou do vedení o dvě branky! Tomáš Trnka získal míček na své polovině a předal ho na levý mantinel, kde nabíhal ŠIMON BATKOVIČ, ten si míček zpracoval a přes bránícího hráče zakončil do pravého horního rohu! Asistence: Tomáš Trnka.
    6:35 Patrik ŠEBEK - 0:1
     
    6:35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde do vedení! PATRIK ŠEBEK rychle pronikl kolem levého mantinelu od své poloviny až před Součka, kterého nejdříve trefil do levé nohy a vzápětí dorážkou umístil míček k bližší tyči! Asistence: Jan Řehoř.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 13. Kaleta (A. Šmíd), 35. Kaleta (Šindler), 44. Hubálek (M. Gattnar), 50. Hubálek (L. Hájek), 55. Sidunov (Kaleta) – 7. P. Šebek (Řehoř), 12. Batkovič (T. Trnka), 20. J. Petrák (Buršík), 22. P. Šebek, 33. Kvasnica (Buršík), 46. Gajdoš (Kvasnica)


    Využitie: 1:2. Zásahy brankárov: 6:25.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Jankovský, Pažák, Hatala, Hubálek, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, Šindler, A. Šmíd, L. Hájek, Zubek, Slončík, Palčinský, Galia, Matejčík.
    Tréner: Tomáš Martiník

    FbŠ Bohemians: Mück (Kovařík) – Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), K. Petrák, Buršík, Řehoř, Bílek, Grézl, Kyselka, Gajdoš, Brynda, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič, T. Fryš.
    Tréner: Michal Jedlička

    Rozhodca: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 198