Buffalo – Seattle 2:5 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 3:2 (po pr.) | Toronto – San Jose 7:1 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:5 (kon.) | St. Louis – Florida 1:5 (kon.)
Winnipeg – Columbus 5:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (kon.) | Arizona – Boston 4:3 (po pr.)
Calgary – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
6:3 (1:2, 1:1, 4:0)
Ottawa Senators
cz Streda 10.01.2024, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Blake COLEMAN - 6:3
     
    57:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Senators odvolali brankáře, ale dlouho si v šesti nezahráli. Calgary ukořistilo puk, vyrazilo do útoku a přidává šestý gól. Původně sice Ottawa získala puk, ale Backlund zabojoval a v pravém kruhu jej znovu získal pod kontrolu. Do prázdné klece následně vystřelil BLAKE COLEMAN. Asistence: Mikael Backlund.
    55:45 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:3
     
    55:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Úder, který pravděpodobně rozhoduje o vítězi zápasu! Flames založili protiútok z vlastního pásma a rozehráli rychlou kombinaci, na jejímž konci JEGOR ŠARANGOVIČ vstřelil gól z pravé strany brankoviště. Asistence: Noah Hanifin, Nazem Kadri.
    48:57 Blake COLEMAN - 4:3
     
    48:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hanifin chtěl střílet zpoza levého kruhu, zlomil však hokejku. Puk přesto šťastně odklouzal před brankoviště, kde operoval BLAKE COLEMAN. Ten se ho zmocnil, udělal dlouhý pohyb do strany a obstřelil Korpisala z levé strany. Asistence: Noah Hanifin, Nazem Kadri.
    40:47 Noah HANIFIN - 3:3
     
    40:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Kospisalo přes clonícího protihráče vůbec nic neviděl a NOAH HANIFIN měl při své bekhendové střele z levé strany na vzdálenější tyč významně ulehčenou pozici. Asistence: Martin Pospíšil, Connor Zary.
    32:39 Brady TKACHUK - 2:3
     
    32:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BRADY TKACHUK využívá přesilovku střelou k pravé tyči z mezikruží! Využil trochu šťastné přihrávky Girouxe z levé strany brankoviště. Asistence: Claude Giroux, Drake Batherson.
    23:49 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:2
     
    23:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JEGOR ŠARANGOVIČ si sjel mezi kruhy, dostal přihrávku od Huberdeaua, který nebyl v pozici pro střelbu, a dokonale toho využil! Vypálil k tyči a Korpisalo nestihl zareagovat. Asistence: Jonathan Huberdeau, Elias Lindholm.
    19:57 Dominik KUBALÍK - 1:2
     
    19:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostům se nápor vyplácí! Nakonec se jim povedlo procpat puk do branky Calgary, přestože Markström ležel v brankovišti zalehnut protihráčem a nemohl chytat. Jenže rozhodčí branku uznávají a nikdo neprotestuje! Autorem gólu je DOMINIK KUBALÍK! Asistence: Ridly Greig, Jakob Chychrun.
    04:53 Connor ZARY - 1:1
     
    04:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí velmi rychle vyrovnávají! CONNOR ZARY využil chyby hostů, kteří ve vlastním pásmu ztratili puk a po přejetí do levého kruhu vypálil do pravého horního rohu. Bez asistence.
    04:09 Jacob BERNARD-DOCKER - 0:1
     
    04:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! JACOB BERNARD-DOCKER vypálil zpoza pravého kruhu, puk se od betonu Markstroma odrazil vedle brankoviště a do nohy nešťastného Kuzněcova, jenž si ho srazil do vlastní branky. Asistence: Vladimir Tarasenko, Ridly Greig.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 5. Zary, 24. Šarangovič (Huberdeau, E. Lindholm), 41. Hanifin (Pospíšil, Zary), 49. Coleman (Hanifin, Kadri), 56. Šarangovič (Hanifin, Kadri), 58. Coleman (Backlund) – 5. Bernard-Docker (Tarasenko, Greig), 20. Kubalík (Greig, Chychrun), 33. B. Tkachuk (Giroux, Batherson)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, C. Tanev (A), Weegar, R. Andersson, DeSimone, Kuzněcov – Huberdeau, E. Lindholm (A), Šarangovič – Zary, Kadri, Pospíšil – Mangiapane, Backlund (C), Coleman – Greer, Ružička, Duehr.
    Tréner: Ryan Huska

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Chychrun, Chabot (A), Hamonic, Brännström, Bernard-Docker – B. Tkachuk (C), Norris, M. Joseph – Giroux (A), Stützle, Batherson – Kubalík, Greig, Tarasenko – Kelly, Kastelic, MacEwen.
    Tréner: Jacques Martin

    Rozhodca: Schlenker, MacPhee – Apperson, Daisy

    Diváci: 17219