Buffalo – Seattle 2:5 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 3:2 (po pr.) | Toronto – San Jose 7:1 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:5 (kon.) | St. Louis – Florida 1:5 (kon.)
Winnipeg – Columbus 5:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (kon.) | Arizona – Boston 4:3 (po pr.)
Calgary – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:5 (0:3, 0:1, 3:1)
Anaheim Ducks
cz Streda 10.01.2024, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:44
    Cody Glass (NSH) schytal za třetinu druhé vyloučení. Tentokrát se snažil být na puku první, dopomohl si k tomu ale podražením Mintjukova. Dočkají se domácí druhé trefy v oslabení?
     
    48:23
    Anaheimu stačí jenom kontrolovat hru a je si toho moc dobře vědom. Navíc bude mít druhou přesilovku v utkání, Cody Glass (NSH) zatáhl holí za ruku Killorna, za což je mu udělen menší trest.
     
    41:06
    Radko Gudas (ANA) čistil prostor před vlastní brankou až moc důrazně, Forsberga vzal bokem tak, že jej seslal k ledu. Klasifikace podrážení tak znamená přesun na trestnou. A také tam klidně mohl skončit O´Reilly, který již v přerušené hře vletěl nesmyslně do Terryho, drobná rozmíška ale nebyla trestána.
     
    36:39
    Mason McTavish (ANA) po komerčním brejku bude trávit nějaký čas na trestné, ve středním pásmu se dopustil nedovoleného bránění.
     
    17:21
    Filip Forsberg (NSH) přisedne k Schennovi na trestnou, maximálně však na dvě minuty. V souboji u mantinelu hokejkou odtlačil Henriqueho hokejkou drženou obouruč, což rozhodčí vyhodnotili jako krosček.
     
    11:28
    Luke Schenn (NSH) a Ross Johnston (ANA) již v dobrém rozmaru o celé situaci mluví mezi trestnými, oba schytali klasického bůra za bitku.
     
    09:04
    Výborný pohyb vynesl Preds první přesilovku v utkání. Na Josiho zvratnou kličku reagoval Ryan Strome (ANA) podražením klubové ikony.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 50. A. Carrier (Nyquist), 58. Tomasino (McCarron, Josi), 60. Gurianov (McCarron, Pärssinen) – 12. R. Strome (Killorn), 15. Vatrano (LaCombe, Killorn), 18. McTavish (Terry, Mintjukov), 24. Terry (Henrique, Vaakanainen), 44. Gudas (LaCombe)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi, Fabbro, McDonagh, L. Schenn, Lauzon, A. Carrier – F. Forsberg, O'Reilly, Nyquist – Gurianov, Sissons, Pärssinen – Co. Smith, Novak, Evangelista – Tomasino, Glass, McCarron.
    Tréner: Greg Cronin

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Vaakanainen, Fowler, LaCombe, Gudas, Mintjukov, Ljubuškin – Zegras, Henrique, Terry – Vatrano, McTavish, Killorn – Leason, Lundeström, R. Strome – R. Johnston, Carrick, Silfverberg.
    Tréner: Andrew Brunette

    Rozhodca: Sandlak, Skilliter – Murchison, Galloway

    Diváci: 17 159