Buffalo – Seattle 2:5 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 3:2 (po pr.) | Toronto – San Jose 7:1 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:5 (kon.) | St. Louis – Florida 1:5 (kon.)
Winnipeg – Columbus 5:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (kon.) | Arizona – Boston 4:3 (po pr.)
Calgary – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Seattle Kraken
Streda 10.01.2024, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:13 Matthew BENIERS - 2:5
     
    36:13
    Seattle právě vstřelil branku!
    MATTHEW BENIERS zavezl puk do útoku po levém křídle a z levého kruhu prostřelil Leviho, který měl tuto střelu, na kterou po celou dobu dobře viděl, chytit. Už má ale trochu narušené sebevědomí a chybuje. Asistence: Will Borgen.
    31:34 Jaden SCHWARTZ - 2:4
     
    31:34
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé odskakují do vedení o dvě branky! Borgenovu střelu od modré čáry úspěšně protečoval před brankovištěm JADEN SCHWARTZ, kvůli čemuž puk minul připravenou lapačku Leviho a zapadl do branky. Asistence: Brandon Tanev, Will Borgen.
    22:08 Alexander WENNBERG - 2:3
     
    22:08
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté vykombinovali protiútok natolik dobře, že se na středu mezi kruhy zjevil nikým nebráněný ALEX WENNBERG, který svůj nájezd na Leviho úspěšně zakončil bekhendem přes lapačku. Asistence: Jaden Schwartz, Brian Dumoulin.
    20:50 Alex TUCH - 2:2
     
    20:50
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Povedený vstup Buffala do druhé třetiny a rychlý vyrovnávací gól! ALEX TUCH protečoval před brankovištěm puk pod horní tyč za záda Daccorda a srovnává na 2:2. Asistence: Jeff Skinner, Casey Mittelstadt.
    18:50 Vince DUNN - 1:2
     
    18:50
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken využívá přesilovku! Výborná clona před brankovištěm způsobila, že Levi neviděl na střelu VINCE DUNNA, která mu proletěla těsně kolem lapačky. Asistence: Andre Burakovsky, Eeli Tolvanen.
    13:55 Yanni GOURDE - 1:1
     
    13:55
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hostům se daří vyrovnat! Levi sice dvě střely soupeře vyrazil, ale po té druhé, která přišla z levé strany, se k dorážce před brankovištěm dostal YANNI GOURDE, jemuž se povedlo protlačil kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Eeli Tolvanen, Oliver Bjorkstrand.
    04:57 Jeff SKINNER - 1:0
     
    04:57
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Velký nápor Buffala, který pokračoval i po dalším buly, proměnil nakonec z pravého kruhu JEFF SKINNER! Tomu se povedlo podstřelit Daccordův beton a procpat puk do sítě. Asistence: Casey Mittelstadt, Alex Tuch.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 5. J. Skinner (Mittelstadt, Tuch), 21. Tuch (J. Skinner, Mittelstadt) – 14. Gourde (Tolvanen, Bjorkstrand), 19. Dunn (Burakovsky, Tolvanen), 23. Wennberg (Schwartz, Dumoulin), 32. Schwartz (B. Tanev, Borgen), 37. Beniers (Borgen)


    Buffalo Sabres: Levi (Luukkonen) – Dahlin (A), Jokiharju, Power, E. Johnson, Samuelsson, Clifton – J. Skinner, T. Thompson, Tuch (A) – Quinn, Cozens, Peterka – Greenway, Mittelstadt, Benson – Girgensons (A), Krebs, Robinson.
    Tréner: Don Granato

    Seattle Kraken: Daccord (Driedger) – Dunn, Larsson, Oleksiak, Borgen, Dumoulin, Schultz – Tatar, Beniers, Eberle – Schwartz (A), Wennberg, B. Tanev – Tolvanen, Gourde (A), Bjorkstrand – McCann, Kartye, Burakovsky.
    Tréner: Dave Hakstol

    Rozhodca: Sutherland, Markovic – Fournier, Tobias

    Diváci: 14628