Vlci Žilina – SR 18 7:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 5:2 (kon.)
koniec
DOXXbet Vlci Žilina
7:0 (1:0, 2:0, 4:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Utorok 09.01.2024, 11:00 • Niké Aréna Žilina • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 57. kolo
Partner:
     
    Avizovaný debakel pre osemnástku je na svete. Tretia tretina bola viac o bojoch, ako hokeji a od nejakej 50. minúty sa to už iba dohrávalo. Vlci si teda pochutnali v čase obeda na reprezentantoch, ktorí pokračujú v nahustenom programe vonku už tento štvrtok. Predstavia sa v Topoľčanoch. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (13:13:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:16
    Andrej Fabuš nezmazal nulu žilinskému brankárovi, ktorý videl na jeho zakončenie a betónmi zneškodnil strelecký pokus po ľade.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:54
    Adámik obhájil čisté konto vďaka skvelej reakcii. Reprezentantov treba vyzdvihnúť za šikovnú robotu, ale Šilhár nenamieril presnejšie.
     
    54:33
    Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
    Paukovček – 2 min., krosček.

    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Beluško – 2 min., krosček.
     
    54:00
    Vlci Žilina dali gól! SEBASTIÁN ŠMÍDA zabil siedmy klinec do rakvy Slovákov. A to bol v blízkosti obrancu, ktorému stačilo vysunúť hokejku a zmariť koncovku. To však nespravil. Asistencie: Jakub Pišoja a Matúš Holenda.
     
    53:46
    Vlci Žilina dali gól! ĽUBOMÍR MALINA si komfortne potiahol puk z pravej strany od mantinelu dovnútra kruhu a nechytateľne vymietol ľavú pavučinku. Asistencia: Michal Juščák a Denis Bakala.
     
    52:46
    Juraj Bezúch dostal skvelú príležitosť od Vargu na skórovanie. Haronik mu nechal otvorenú väčšiu časť klietky, do ktorej sa však netrafil.
     
    Dnešný zápas sleduje 925 divákov.
     
    50:48
    Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
    Palaj – 5 min. + DKZ, hrubosť,
    Benko – 5 min. + DKZ, hrubosť.

    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Plančár – 5 min. + DKZ, hrubosť.
     
    50:48
    Nečakaná bitka dvoch mladíkov! Rukavice nešli dole a vzduchom lietali celkom slušné rany! Na červenej čiare si to rozdali Palaj a Plančár!
     
    50:00
    Slováci vstúpia do Nového roka ďalšou prehrou v druhej najvyššej súťaži. Na kolená ich definitívne zrazili dva inkasované góly vo vlastnej početnej výhode. Momentálne prehrávajú pod Dubňom už 0:5.
     
    49:49
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    49:08
    Vlci Žilina dali gól! Moje predchádzajúce slová potvrdil útočník PATRIK KOYŠ. Vlkom vyšla pekná kombinácia so zakončením do odkrytej bránky Slovákov. Asistencie: Róbert Varga a Ľubomír Malina.
     
    48:41
    Osemnástka je už ale asi fyzicky vyšťavená. Jej presilovka stopercentne patrí Žilinčanom.
     
    47:25
    Žilina hrá so štyrmi hráčmi. JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    47:25
    Iskričku nádeje chcel vykresať individuálnym spôsobom Prokopovič. Sľubne vypálil spoza Pobežala. Adámik naďalej stráži svoju bránu bez gólovej ujmy. Straka si ešte niečo potreboval vybaviť s Pišojom. Oboch kohútov oddelili arbitri.
     
    46:38
    Vlci Žilina dali gól! ŠIMON BETÁK nepohrdol samostatným únikom. Haronik už nemohol nič spraviť, aby zabránil štvrtému gólu hostiteľov, ktorý prichádza pri domácom oslabení. Asistencia: Sebastián Šmída.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 5. Malina (Safaralejev, Jakubík), 30. R. Varga (Bezúch, Jakubík), 39. Michalík (Koyš), 47. Beták (Šmída), 50. Koyš (R. Varga, Malina), 54. Malina (Juščák, Bakala), 54. Šmída (J. Pišoja, Holenda)


    DOXXbet Vlci Žilina: Adámik – J. Pobežal, Pacalaj, Holenda, Jakubík, Malina, J. Pišoja, Bakala, Palaj – Bezúch, Paukovček, R. Varga – Koyš, M. Halama, Safaralejev – Beták, Šmída, Michalík – Benko, Juščák, Dubravík.
    Tréner: Ernest Bokroš.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Beluško, Kupec, Dravecký, Fabuš, Húževka, Varga, Šimon, Štrbáň – Lašš, Prokopovič, Šilhár – Tomík, Straka, Plančár – Liščinský, Semančík, Liška – Frankovič, Hazala, Krchňavý.
    Tréner: Martin Dendis.

    Rozhodca: Moller, Čahoj – Ševčík, Hanko.

    Diváci: 925.