Colorado – Florida 4:8 (kon.) | San Jose – Toronto 1:4 (kon.) | Boston – Tampa Bay 7:3 (kon.)
Columbus – Minnesota 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 4:3 (1:0 po s.n.) | NJ Devils – Vancouver 4:6 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Dallas – Nashville 3:4 (kon.)
Vegas – NY Islanders 5:2 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:1 (kon.) | Chicago – Calgary 4:3 (kon.)
Washington – LA Kings 4:3 (kon.)
koniec
Dallas Stars
3:4 (0:1, 2:1, 1:2)
Nashville Predators
cz Nedeľa 07.01.2024, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Oddechový si berou domácí.
     
    58:03
    Dallas odvolává brankáře a zkouší to s prázdnou brankou.
    50:21 Jason ROBERTSON - 3:4
     
    50:21
    JASON ROBERTSON předvádí své umění, sám se vypracoval do velké šance a pomocí lehkého přizvednutí překonává Lankinena. Asistence: Joel Hanley a Thomas Harley.
    47:30 Filip FORSBERG - 2:4
     
    47:30
    Nešťastný moment pro Scotta Wedgewooda. FILIPU FORSBERGOVI se podařilo objet branku a zakončit mezi nohy kanadského brankáře. Asistence: Ryan O'Reilly.
    42:42 Filip FORSBERG - 2:3
     
    42:42
    První útočné trojice Predátorů ukazuje svůj přehled! Ryan O'Reilly posunul puk na Gustava Nyquista, jenž krásnou přihrávkou našel na druhé straně zcela volného FILIPA FORSBERGA, jež si vychutnal domácího brankáře Scotta Wedgewooda. Asistence: Gustav Nyquist a Ryan O'Reilly.
    39:15 Jamie BENN - 2:2
     
    39:15
    JAMIE BENN bleskurychle využívá přesilovou hru, podařilo se mu tečovat střelu Thomase Harleyho a Texasané tak 45 sekund před koncem druhé části vyrovnávají. Asistence: Thomas Harley a Jason Robertson.
     
    39:10
    Vyloučení v týmu Nashville Predators:
    Juuso Pärssinen – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:47
    Dadonov přihrával před branku, kde kotouč našel Roope Hintz, ale s jeho bekhendovým zakončením neuspěl.
     
    34:01
    Paráda od Tylera Seguina, ten sváděl osobní souboj s hostujícím obráncem, ale pomocí nádherné kličky se dostal až před Lankinena, toho už však nepřekonal.
    29:29 Tyler SEGUIN - 1:2
     
    29:29
    Dallas se prosazuje! TYLER SEGUIN sehrál se svými spoluhráči hezkou akci, v jejímž závěru stála přihrávka do mezikruží, odkud se už nemýlil. Asistence: Matt Duchene.
     
    28:20
    Opět Sam Steel, jenž se vyskytl u tyče Lankinenovy branky, ale k zakončení se nedostal.
    27:22 Luke EVANGELISTA - 0:2
     
    27:22
    Nashvillu se rychle podařilo otočit hru, LUKE EVANGELISTA se dostal se svým spoluhráčem Thomasem Novakem do přečíslení dva na jednoho, které sám zakončil přesnou střelou. Asistence: Thomas Novak.
     
    26:35
    Samu Steelovi se sice podařilo vstřelit velmi pohlednou branku, ale po přezkoumání rozhodčím bylo zjištěno, že celé situaci předcházel ofsajd, branka tak nemohla být uznána.
     
    22:28
    Mason Marchment se dostal do samostatného úniku, ale ve vstřelení branky mu zabránil faulem jeden z obránců Nashvillu, pojede tak samostatné střílení.
     
    21:01
    Úžasný zákrok Lankinena! Před Jasonem Robertsonem byla prázdná branka, ale Lankinen se výborně přesunul a zabránil Robertsonovi ve vstřelení branky.
     
    19:03
    Vyloučení v týmu Nashville Predators:
    Alexandre Carrier – 2 min., podrážení.
     
    16:26
    Ryan O'Reilly dostal přihrávku k pravému kruhu, chvilku to vypadalo, že z této přihrávky nebude žádná výraznější šance, avšak O'Reilly ukázal svoji chytrost a vytočil se až před Wedgewooda, který předvedl famózní zákrok.
     
    13:57
    Nedáš, dostaneš, taková mohla být situace Nashvillu! K vidění bylo nyní divokých pár sekund během nichž se hráči Predátorů dostali během přesilovky do velké šance, tu však překombinovali. O pár sekund na to naskočil z trestné lavice do hry Esa Lindell a ocitl se po přihrávce Roopea Hintze v samostatném úniku, v němž nebyl úspěšný.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Esa Lindell – 2 min., nedovolené bránění.
    11:26 Gustav NYQUIST - 0:1
     
    11:26
    GUSTAV NYQUIST trestá chybu, která nastala před brankou! Pavelskimu utekl puk, toho se před brankou zmocnil právě Nyquist a nedal pohotovou střelou brankáři Wedgewoodovi šanci reagovat.
     
    07:38
    První branku na holi měl Gustav Nyquist, na něhož po přihrávce zívala prázdná branka, ale jeden z domácích obránců mu skvěle zabránil v přesném zakončení.
     
    05:13
    Veliká příležitost pro Dallas! Jason Robertson předvedl svoji šikovnost, zbavil se soupeře a snažil se obtočit kolem branky, Lankinen byl na svém místě předvedl důležitý zákrok.

    Vojtěch Červený

    Góly a asistencie: 30. Seguin (Duchene, Marchment), 40. Benn (Harley, J. Robertson), 51. J. Robertson (Hanley, Harley) – 12. Nyquist, 28. Evangelista (Novak, Co. Smith), 43. F. Forsberg (Nyquist, O'Reilly), 48. F. Forsberg (O'Reilly, L. Schenn)


    Dallas Stars: Wedgewood (M. Murray II) – R. Suter, Harley, Hakanpää, Lindell (A), Lundkvist, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Seguin (A), Duchene, Marchment – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Cr. Smith, Faksa, Steel.
    Tréner: Peter DeBoer

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Lauzon, McDonagh (A), L. Schenn – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Sissons, Pärssinen – Sherwood, Novak, Co. Smith – McCarron, Trenin, Tomasino – Gurianov.
    Tréner: Andrew Brunette

    Rozhodca: Markovic, MacDougall – Tobias, McNamara