Fínsko – Česko 3:2 (kon.) | Švédsko – Švajčiarsko 6:1 (kon.) | Kanada – Nemecko 11:0 (kon.)
koniec
Kanada
11:0 (3:0, 6:0, 2:0)
Nemecko
cz Sobota 06.01.2024, 20:10 • Bossard Arena, Zug (SUI) • Majstrovstvá sveta žien U18 • Skupina A
Partner:
     
    57:40
    Vyloučení v družstvu Německa:
    Anna Roseová – 2 min., vražení na hrazení.
    48:47 Caitlin KRAEMEROVÁ - 11:0
     
    48:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po rychlém výpadu a přesné přihrávce Alexanderové zvyšuje z levého kruhu švihem úplně volná CAITLIN KRAEMEROVÁ. Asistence: Mackenzie Alexanderová a Emma Venusiová.
     
    48:05
    Střela jedné z kanadských obránkyň od modré čáry se odráží od pravé tyče.
    45:47 Morgan JACKSONOVÁ - 10:0
     
    45:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Venusiová si vyměnila kotouč s Primeranovou, její střelu Siebertová vyrazila, ale kotouč vydolovala Pellerinová a MORGAN JACKSONOVÁ zpoza brány v pádu dokázala šikovnou stahovačkou ekvilibristicky dovršit dvouciferný příděl. Asistence: Jessica Pellerinová a Emma Venusiová.
     
    41:59
    Vyloučení v družstvu Německa:
    Anna Kindlová – 2 min., držení.
     
    39:47
    Neuznaný gól Kanady těsně před sirénou. Blafák Bretonové německá brankářka vyrazila a střelkyně jí pak přepadla setrvačností na záda, takže nemohla zabránit dorážce do prázdné klece.
     
    39:14
    Desítka mohla padnout ještě před sirénou, ze zdrcujícího tlaku Kanady pálí Grahamová za záda německé brankářky, kterou zachránil odraz od tyče.
    37:19 Chloe PRIMERANOVÁ - 9:0
     
    37:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Venusiová si na modré čáře kličkou obhodila soupeřku, střela po ledě jí sice nesedla, ale CHLOE PRIMERANOVÁ byla připravena a doráží klouzající kotouč z úhlu do prázdné brány. Asistence: Emma Venusiová a Reese Loganová.
    34:21 Caitlin KRAEMEROVÁ - 8:0
     
    34:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Německá obránkyně zastavila rychlý útok javorových listů, jenže pouze přiťukla kotouč do jízdy CAITLIN KRAEMEROVÉ, která samostatný nájezd s přehledem proměňuje. Bez asistence.
    32:21 Morgan JACKSONOVÁ - 7:0
     
    32:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    V oslabení vybojovala kotouč u mantinelu MORGAN JACKSONOVÁ a pěkné sólo kolem několika soupeřek završila švihem do šibenice. Bez asistence.
     
    30:48
    Vyloučení v družstvu Kanady:
    Makayla Watsonová – 2 min., podrážení.
     
    30:17
    Střídání v bráně Německa:
    z ledu odchází Loistová, přichází Siebertová. Určitě nešlo o střídání kvůli výkonu, ale spíše o domluvenou záležitost v polovině zápasu. Hannah Loistová byla jasně nejlepší hráčkou Německa.
    30:17 Claire MURDOCHOVÁ - 6:0
     
    30:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další elegantní tanec německým pásmem předvedla Loganová, její ránu do šibenice tečovala na hranici brankoviště přejíždějící CLAIRE MURDOCHOVÁ rukavicí, po dlouhém zkoumání videozáznamu ale rozhodčí usoudily, že nešlo o úmyslný zásah. Asistence: Reese Loganová a Chloe Primeranová.
     
    25:09
    Vyloučení v družstvu Kanady:
    Avery Pickeringová – 2 min., sekání.
    21:46 Sienna D´ALESSANDROVÁ - 5:0
     
    21:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němky jen sledovaly, jak obkroužila útočné pásmo Mannessová a na její střílenou přihrávku si počíhala na zadní tyči SIENNA D´ALESSANDROVÁ, která snadno do prázdné klece dovršila hattrick. Asistence: Sara Mannessová a Abby Stonehouseová.
    20:10 Chloe PRIMERANOVÁ - 4:0
     
    20:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přestávkou rozdělenou přesilovku stihla využít CHLOE PRIMERANOVÁ. Protáhla se po vyhraném buly po levém křídle a napnula síť švihem k zadní tyči. Asistence: Gracie Grahamová.
     
    18:30
    Vyloučení v družstvu Německa:
    Hanna Hoppeová – 2 min., hákování.
    16:53 Sienna D´ALESSANDROVÁ - 3:0
     
    16:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další úžasnou teč ze vzduchu provedla při tvrdém golfáku Pickeringové SIENNA D´ALESSANDROVÁ a bezmocné Loistové nezbylo, než se podívat za brankovou čáru, co tam spadlo za předmět. Asistence: Avery Pickeringová a Abby Stonehouseová.
    14:47 Charlotte PIECKENHAGENOVÁ - 2:0
     
    14:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy se rychle vracejí do pásma a chytrou zadovku Primeranové využívá střelou nad lapačku německé brankářky CHARLOTTE PIECKENHAGENOVÁ. Asistence: Chloe Primeranová a Jessica MacKinnonová.
     
    11:43
    Vyloučení v družstvu Kanady:
    Reese Loganová – 2 min., napadení.
    2:03 Sienna D´ALESSANDROVÁ - 1:0
     
    2:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita za 10 vteřin. Střelu Primeranové od modré čáry fantasticky sklepla ze vzduchu tečovanou žabkou o led za záda německé brankářky SIENNA D´ALESSANDROVÁ. Asistence: Chloe Primeranová.
     
    1:53
    Vyloučení v družstvu Německa:
    Emmi-Lee Hanacková – 2 min., podrážení.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 3. D´Alessandrová (Primeranová), 15. Pieckenhagenová (Primeranová, MacKinnonová), 17. D´Alessandrová (Pickeringová, Stonehouseová), 21. Primeranová (Grahamová), 22. D´Alessandrová (Mannessová, Stonehouseová), 31. Murdochová (Loganová, Primeranová), 33. Jacksonová, 35. Kraemerová, 38. Primeranová (Venusiová, Loganová), 46. Jacksonová (Pellerinová, Venusiová), 49. Kraemerová (Alexanderová, Venusiová)


    Kanada: Clarková (Stewartová) – Grahamová, Primeranová, Venusiová, Pickeringová, Bretonová, Watsonová, Cheungová – Zablocká, Kraemerová, Alexanderová – D´Alessandrová, Mannessová, Stonehouseová – Murdochová, Loganová, Jacksonová – Cimoroniová, MacKinnonová, Pieckenhagenová – Pellerinová
    Tréner: Watchornová

    Nemecko: Loistová (31. Siebertová) – Hoppeová, Schricková, Kindlová, Birková, Mannsová, Pietschmannová, Georgiová – Roseová, Grußová, Weichenhainová – Poindlová, Heineová, Klareová – del Monteová, Zielinská, Hanacková – Seyrerová, Bergmannová, Plaumannová – Rosenstocková.
    Tréner: MacLeod

    Rozhodca: Daleová (SUI), Haacková (GER) – Dinantová (BEL), Gottlibetová (HUN)

    Diváci: 473