Bohemians – Pardubice 12:5 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
12:5 (7:2, 4:2, 1:1)
Sokoli Pardubice
cz Sobota 06.01.2024, 19:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga (CZ) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
    58:42 Karel PETRÁK - 12:5
     
    58:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka rychle odpovídá! Jan Malič dostal velmi rychle míček na KARLA PETRÁKA, který se z první opřel do balónku a zamířil do branky Martina Haleše. Asistence: Jan Malič.
    58:22 Radek DRBA - 11:5
     
    58:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice střílejí pátou branku! Maxmilián Škoda skvěle přihrál na RADKA DRBU, který vystřelil z první a už se zdálo, že Kovařík zasáhl, jenže míček vyplul za ním a druhý jmenovaný ho doklepl do branky! Asistence: Maxmilián Škoda.
    39:17 Tomáš KVASNICA - 11:4
     
    39:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka střílí další branku a to už jedenáctou! Velmi rychlý ťukes, na jejímž konci byl TOMÁŠ KVASNICA, který zamířil přesně k bližší tyči a využívá přesilovou hru! Asistence: Jan Malič.
    37:22 Karel PETRÁK - 10:4
     
    37:22
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Desátá branka Bohemky! Samuel Virga nahrál na KARLA PETRÁKA, který si velmi drze dovolil nadhodit míček a poté ho bekhendem dostat ke vzdálenější tyči branky Denemarka! Asistence: Samuel Virga.
    34:50 Petr KŘINKA - 9:4
     
    34:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Branka padla i na druhé straně! Maxmilíán Škoda skvěle svým lobem nahrál na prchajícího PETRA KŘINKU, který dokázal míček dostat pod nohou Kovaříka do branky Behemians! Asistence: Maxmilián Škoda.
    34:32 Patrik ŠEBEK - 9:3
     
    34:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka sice nevyužila přesilovou hru, ale to jí nejspíše nevadí! Tomáš Kvasnica nahrál na středu hřiště na volného PATRIKA ŠEBKA, který zamířil přesně do branky Matěje Denemarka! Asistence: Tomáš Kvasnica.
    32:56 David ŽÁČEK - 8:3
     
    32:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice oplácejí domácím gól ve vlastním oslabení! DAVID ŽÁČEK se skvěle dostal k odraženému balńku, pelášil s ním podél mantinelu a i přes hůl Patrika Šebka zamířil přesně do vzdálenějšího rohu branky! Asistence: Petr Křinka.
    30:59 Samuel VIRGA - 8:2
     
    30:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí střílí gól ve vlastním oslabení! Jan Dobisík skvěle dostal přihrávku na levý mantinel odkud přihrál na nabíhajícího SAMUELA VIRGU, který nastavil už pouze svou hůl a zamířil míček do branky soupeře! Asistence: Jan Dobisík.
    19:21 Ondřej KAWULOK - 7:2
     
    19:21
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Sedmý gól na straně Bohemky! Karel Petrák v přečíslení skvěle našel volného ONDŘEJE KAWULOKA, který si potáhl míček do středu hřiště a zamířil přesně do levého horního rohu! Asistence: Karel Petrák.
    19:04 Jan ŘEHOŘ - 6:2
     
    19:04
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka dává šestý gól v zápase! Jaroslav Petrák velmi rychle objel branku Matěje Denamarka, předložil míček JANU ŘEHOŘOVI, který zamířil přesně do pravé části branky! Asistence: Jaroslav Petrák.
    12:44 Tomáš KVASNICA - 5:2
     
    12:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pátá! Jan Řehoř skvěle projel pardubickou obranu a ještě v pádu stihl nahrát na TOMÁŠE KVASNICU, který zamířil přesně do branky a završuje tak hattrick v první třetině! Asistence: Jan Řehoř.
    11:09 Tomáš TRNKA - 4:2
     
    11:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další branka Bohemky! Přemek Pakosta nejdříve ztratil balónek na polovině hřiště, Samuel Virga si všiml nabíhajícího TOMÁŠE TRNKY, který velmi jednoduše dostal míček do branky Pardubic! Asistence: Samuel Virga.
    10:37 Tomáš KVASNICA - 3:2
     
    10:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka si bere vedení rychle zpět! Ondřej Kawulok běžel podél mantinelu, následně nahrál na střed hřiště kde byl TOMÁŠ KVASNICA, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči a překonal Matěje Denemarka! Asistence: Ondřej Kawulok.
    10:00 David ŽÁČEK - 2:2
     
    10:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice srovnávají na 2:2! Michal Puchner skvěle z první poslal míček na nabíhajícího DAVIDA ŽÁČKA, který se dokázal prosadit do pravého horního rohu! Asistence: Michal Puchner.
    5:47 Tomáš KVASNICA - 2:1
     
    5:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! TOMÁŠ KVASNICA se dostal k balónku na polovině hřiště, prosmýkl se do středu hřiště, odkud vypálil přesně do levého dolního rohu! Bez asistence.
    1:31 Jaroslav PETRÁK - 1:1
     
    1:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Matěj Denemark udělal velkou chybu, když si nechal míček projít mezi rukama a JAROSLAV PETRÁK už pouze velmi jednoduše doklepl míček do hostující branky! Bez asistence.
    1:22 Petr KŘINKA - 0:1
     
    1:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice jsou do vedení! Maxmilián Škoda narýsoval skvělou přihrávku na PETRA KŘINKU, který dokázal upláchnout obraně a zamířit přesně do pravého horního rohu! Asistence: Maxmilián Škoda.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 2. J. Petrák, 6. Kvasnica, 11. Kvasnica (Kawulok), 12. T. Trnka (Virga), 13. Kvasnica (Řehoř), 20. Řehoř (J. Petrák), 20. Kawulok (K. Petrák), 31. Virga (Dobisík), 35. P. Šebek (Kvasnica), 38. K. Petrák (Virga), 40. Kvasnica (Malič), 59. K. Petrák (Malič) – 2. Křinka (Škoda), 10. Žáček (Puchner), 33. Žáček (Křinka), 35. Křinka (Škoda), 59. Drba (Škoda)


    Využitie: 2:0. Zásahy brankárov: 16:26.
    FbŠ Bohemians: Kovařík (Mück) – Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), K. Petrák, Buršík, Řehoř, Bílek, Gajdoš, J. Petrák, T. Trnka, Virga, Kvasnica, Batkovič.
    Tréner: Michal Jedlička

    Sokoli Pardubice: Haleš (Denemark) – Kaluža, Šimák, Nezval, Viterna, Prix (C), Škoda, Ďopan – Polis, Hurt, Pakosta, Žáček, M. Bína, Drahný, Král, Křinka, Drba, Puchner.
    Tréner: Martin Zozulák

    Rozhodca: Stephan Schuler a Colin Sprecher (SUI)

    Diváci: 305