Boston – Pittsburgh 5:6 (kon.) | Montreal – Buffalo 1:6 (kon.) | NY Rangers – Chicago 4:1 (kon.)
Philadelphia – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Colorado 4:5 (po pr.) | Minnesota – Tampa Bay 1:4 (kon.)
Nashville – Calgary 3:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:1 (kon.) | Arizona – NY Islanders 1:5 (kon.)
Seattle – Ottawa 4:1 (kon.) | Vegas – Florida 1:4 (kon.) | LA Kings – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.)
San Jose – Winnipeg 1:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:6 (2:4, 0:1, 1:1)
Calgary Flames
cz Piatok 05.01.2024, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:30
    Tak Philip Tomasino dostává trest na 5 minut + do konce utkání! Kouč Nashvillu Andrew Brunette nebyl s tímto rozhodnutím sudích vůbec spokojen. Pro domácí je to v podstatě ztráta jakýchkoliv nadějí na zvrat.
     
    32:43
    Hostům se nelíbil zákrok Philipa Tomasina na Adama Růžičku. Domácího útočníka si vzal do parády nejprve Rasmus Andersson a po něm MacKenzie Weegar. Vyloučen za podrážení je ale pouze Tomasino.
     
    23:22
    Michael McCarron obral zákrokem, který hraničil s podražením, o puk Rasmuse Anderssona. Ten pak přidržel útočníkovi Nashvillu hůl a tady se už píská. Síly na ledě se vyrovnávají.
     
    22:10
    Za podrážení je vyloučen Luke Schenn. Přesilová hra pro Calgary.
     
    16:45
    Vyloučení na obou stranách. Noah Hanifin se sice postavil do cesty najíždějícímu Lukeovi Evangelistovi, ale ten podle rozhodčích svému pádu přidal. Na trestnou tak odcházejí oba borci a hrát se bude 4 na 4.
     
    03:12
    Michael McCarron znemožnil háčkem zakončení Dillonovi Dubému, který se před brankou natahoval po přihrávce. Calgary si zahraje první přesilovku.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 7. F. Forsberg (O'Reilly, Nyquist), 16. Sissons (Fabbro, Josi), 43. McCarron (Tomasino, Novak) – 5. Zary (Šarangovič, R. Andersson), 6. Coleman (Backlund), 8. Kadri, 19. R. Andersson (Zary), 40. Hanifin (Mangiapane, Coleman), 55. Šarangovič (E. Lindholm)


    Nashville Predators: Saros (41. Lankinen) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Lauzon, L. Schenn, McDonagh (A) – Nyquist, O'Reilly, F. Forsberg – Evangelista, Novak, Co. Smith – Sherwood, Sissons (A), Pärssinen – Tomasino, McCarron, Trenin.
    Tréner: Andrew Brunette

    Calgary Flames: Vladař (Markström) – C. Tanev, Hanifin, R. Andersson (A), Gilbert, Weegar, DeSimone – Šarangovič, E. Lindholm, Huberdeau (A) – Pospíšil, Kadri, Zary – Coleman, Backlund (C), Mangiapane – Dubé, Ružička, Greer.
    Tréner: Ryan Huska

    Rozhodca: Hebert, L'Ecuyer – O'Quinn, McNamara

    Diváci: 17 203