Boston – Pittsburgh 5:6 (kon.) | Montreal – Buffalo 1:6 (kon.) | NY Rangers – Chicago 4:1 (kon.)
Philadelphia – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Colorado 4:5 (po pr.) | Minnesota – Tampa Bay 1:4 (kon.)
Nashville – Calgary 3:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:1 (kon.) | Arizona – NY Islanders 1:5 (kon.)
Seattle – Ottawa 4:1 (kon.) | Vegas – Florida 1:4 (kon.) | LA Kings – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.)
San Jose – Winnipeg 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:5 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)
Colorado Avalanche
cz Piatok 05.01.2024, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:40 Nathan MACKINNON - 4:5
     
    63:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté ujeli ve dvou na nikoho, kde NATHAN MACKINNON nakonec vzal vše na sebe a trefil se přesně pod vyrážečku Wedgewooda. Asistence. Devon Toews.
    58:51 Mikko RANTANEN - 4:4
     
    58:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche srovnávají stav tohoto utkání Střelu z modré čáry se O´Connorovi podařilo tečovat a Wedgewood sice kotouč dokázal vyrazit, jenže vůbec nevěděl kam, a ten se příhodně od MIKKA RANTANENA odrazil jen těsně za brankovou čáru. Asistence: Logan O´Connor, Cale Makar.
    49:45 Jonathan DROUIN - 4:3
     
    49:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se však okamžitě vrací zpět do zápasu! Kotouč se dostal na modrou čáru k Johnsonovi, jehož následnou střelu parádně tečoval JONATHAN DROUIN a Wedgewood se následně mohl jen ohlédnout za svá záda. Asistence: Jack Johnson.
    49:07 Tyler SEGUIN - 4:2
     
    49:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Marchment předvedl parádní práci. Ve středním pásmu obral o kotouč Ničuškina a následně si do zamířil do útoku, kde prohodil Johnsona, aby poté přihrál mezi kruhy TYLERU SEGUINOVI, jehož první střelu Georgijev ještě vyrazil, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Mason Marchment.
    39:48 Jonathan DROUIN - 3:2
     
    39:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Toews dostal nabito na modrou čáru a jeho ránu Wedgewood vyrazil jen před sebe, kde se kotouč nějakým způsobem odrazil za jeho záda a následně jej do domácí klece dorazil projíždějící JONATHAN DROUIN. Asistence: Devon Toews, Nathan MacKinnon.
    30:10 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    30:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Heiskanen poslal kotouč do pravého kruhu Duchenovi, jenž poté křižně vyslal svůj pas na JOE PAVELSKÉHO a zakončení amerického veterána prošlo Georgijevovi kolem bližší tyče. Asistence: Matt Duchene, Miro Heiskanen.
    21:28 Tyler SEGUIN - 2:1
     
    21:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se opět dostávají do vedení! Duchene se s pukem natlačil až před Georgijeva, kde mu však odjel z hole přesně na TYLERA SEGUINA, jenž objel ležícího ruského brankáře a následně jej poslal do hostující klece. Asistence: Matt Duchene, Mason Marchment.
    13:44 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    13:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní už je však odpověď Colorada úspěšná. Kotouč se dostal do levého kruhu k NATHANOVI MACKINNONOVI, jenž se poté dostal až k bráně Dallasu, kde chtěl nahrát před prázdnou Ničuškinovi, avšak puk si do vlastní brány srazil obránce Suter. Asistence: Miles Wood, Jack Johnson.
    11:57 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    11:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otevírají skóre tohoto utkání! Po vyhraném souboji za bránou Colorada jej Colton chtěl vyvést pryč, jenž puk mu z hole odjel přímo před Georgijeva, kde byl zrovna JEVGENIJ DADONOV, který překonal bezmocného brankáře Avs. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 12. Dadonov, 22. Seguin (Duchene, Marchment), 31. Pavelski (Duchene, Heiskanen), 50. Seguin (Marchment) – 14. MacKinnon (Wood, J. Johnson), 40. Drouin (Toews, MacKinnon), 50. Drouin (J. Johnson), 59. Rantanen (L. O'Connor, Makar), 64. MacKinnon (Toews)


    Dallas Stars: Wedgewood (M. Murray II) – Heiskanen, R. Suter, Lindell, Hakanpää, Harley, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Seguin, Duchene, Marchment – Benn, W. Johnston, Dadonov – Cr. Smith, Faksa, Steel.
    Tréner: Peter DeBoer

    Colorado Avalanche: Georgijev (Prosvetov) – Toews, Makar, Byram, Manson, Girard, J. Johnson – Drouin, MacKinnon, Rantanen – Wood, R. Johansen, Ničuškin – Cogliano, Colton, L. O'Connor – Kiviranta, F. Olofsson, MacDermid.
    Tréner: Jared Bednar

    Rozhodca: McCauley, Schrader – Flemington, Tobias

    Diváci: 18 532