Getafe – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Sociedad – Alavés 1:1 (kon.) | Valencia – Villarreal 3:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:2 (0:1)
Rayo Vallecano
cz Utorok 02.01.2024, 17:00 • Estadio Coliseum (Getafe) • Španielska LaLiga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:16. (18:55:39)
     
    Je konec! Vallecano poráží Getafe 2:0. Po aktivním vstupu Getafe do utkání si první možnost vypracovali hosté, jenže Péreze vychytal Soria. Domácí si duel zkomplikovali sami, neboť Latasa byl pět minut před přestávkou po druhé žluté kartě vyloučen. Hosté přesilovku využili ještě před přestávkou, když se trefil Sergio Camello. Krátce po změně stran navíc přidal druhý zásah hostujícího celku opět Sergio Camello. Jakoukoliv snahu Getafe o zvrat pak o chvíli později zhatil Mason Greenwood, který dostal červenou kartu za nesportovní chování. Zbytek duelu už si hosté pohlídali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Randy Nteka se hnal za přihrávkou na pravou stranu, nicméně obránce v modrém před ním čistým skluzem odehrál míč do autu.
     
    90+2
    Vallecano se usadilo na polovině soupeře, kde s přehledem kombinuje s míčem na kopačkách. Domácí už nemají sílu na protiútoky.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    90
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Ismaila Ciss).
     
    90
    Iván Balliu chtěl dohnat přihrávku na pravou stranu, nicméně skákavý míč se před ním svezl po mokrém trávníku do zámezí.
     
    89
    Aridane Hernández rozehrál na statického Cisse. Druhý jmenovaný si nechtěl komplikovat situaci a znovu si pomohl přihrávkou do zadních řad.
     
    88
    Falcao uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště a výborně míč odehrál mimo nebezpečné území. Getafe se brání v bloku.
     
    87
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Bebé.
     
    85
    Domácí celek se usadil na polovině soupeře, jenže ani další nákop neoslovil nikoho v modrém dresu. Skvělou práci odvedl Aridane Hernández.
     
    84
    Ciss zbytečně dohrál souboj na polovině hřiště a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Rozehrávat bude domácí Getafe.
     
    83
    Žlutá karta pro tým Getafe CF (Omar Alderete).
     
    82
    Ciss znovu rozehrál na levou stranu, nicméně Vallecano se na míči dlouho neohřálo. Výborný pohyb oslabeného Getafe soupeři komplikuje hru.
     
    81
    Carmona se uvolnil na pravé straně, jenže neměl dostatečnou podporu spoluhráčů v modrých dresech. Duel se dohrává.
     
    80
    Nteka rozehrál na levou stranu, odkud následně odcentroval Josep Chavarría, nicméně jeho pobídku ukryl domácí brankář do rukavic.
     
    79
    Mayoral poslal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud následně zakončil Enes Ünal, jenže ze záklonu napálil míč vysoko nad břevno.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 45+1. Camello, 48. Camello (Nteka)

    Karty:   20. Dakonam (GET), 23. Greenwood (GET), 56. Mata (GET), 69. D. Suárez (GET), 83. Alderete (GET) – 5. Espino (VLL), 40. K. Pérez (VLL), 90. Ciss (VLL)   41. Latasa (GET)   51. Greenwood (GET)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:16.
    Getafe CF: Soria – D. Suárez (70. Alderete), Dakonam (78. Mitrović), G. Álvarez (70. Aleñá), Rico – Milla (70. Ünal), Maksimović, Greenwood – Mayoral, Latasa, Mata (58. Carmona).
    Náhradníci: Fuzato – Angileri, D. Duarte, J. Iglesias, J. Martín, Lozano.

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, A. Hernández, Lejeune, Espino (46. Chavarría) – Palazón, U. López (58. Ciss), Valentín, De Frutos (87. Bebé) – K. Pérez (46. Nteka), Camello (75. Falcao).
    Náhradníci: Cárdenas – de Tomás, Mumin, D. Méndez, M. Pascual, J. Pozo, Rațiu.