Švajčiarsko – Nórsko 6:2 (kon.) | Nemecko – Lotyšsko 2:6 (kon.)
koniec
Nemecko
2:6 (0:3, 1:2, 1:1)
Lotyšsko
Sobota 30.12.2023, 19:30 • Scandinavium • Majstrovstvá sveta do 20 rokov • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Nemecko dalo gól!
    Bicker za bránou prenechal puk Sumpfovi, ktorý zodvihol hlavu a poslal ho krížom cez celé pásmo na NORWINA PANOCHU, ktorý nedal šancu strelou k tyči Rolovsovi.
    Asistencie: Sumpf, Bicker
     
    46:34
    Lotyšsko dalo gól!
    Ďalšia chyba Nemcov v obrannom pásme. Hauf poslal puk na slepo za seba, kde bol Ločmelis, ten posunul puk do jazdy SANDISOVI VILMANISOVI, ktorý vymiešal Dietla!
    Asistencia: Ločmelis
     
    37:44
    Lotyšsko dalo gól!
    Lotyši využívajú presilovú hru. Bukarts posunul puk na vrchol, kde pracoval Ločmelis. Ten pripravil pozíciu pre SANDISA VILMANISA, ktorého rana z prvej končí až v sieti!
    Asistencie: Ločmelis, Bukarts
     
    30:46
    Lotyšsko dalo gól!
    Lotyši prečíslili jediné nemeckého obrancu. Ideálny pas od ľavého mantinelu na os poslal Vilmanis a RAINERS DARZINŠ to poslal do siete!
    Asistencia: Ločmelis, Vilmanis
     
    26:30
    Nemecko dalo gól!
    Nešťastný okamih pre Rolovsa. SAMUEL SCHINDLER sa pokúšal prejsť cez modrú čiaru popri mantineli, po prechode modrou čiarou nahodil puk, ktorý Rolovs nechytil do lapačka a Nemci skórujú!
    Asistencia: Nieleck
     
    13:23
    Lotyšsko dalo gól!
    Veľké veci sa dejú v hale Scandinavium. Puk sa dostal spoza brány Nemecka až na modrú čiaru, kde pracoval PETERIS BULANS, ktorého strela nebola tvrdá, ale skončila až v sieti!
     
    09:06
    Lotyšsko dalo gól!
    Opäť podobná akcia ako pred pár minútami. V ľavom kruhu posunul puk Rullers na modrú, kde bol Bulans, ten ho naservíroval RODZERSOVI BUKARTSOVI, ktorý z prvej prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencie: Bulans, Rullers
     
    02:56
    Lotyšsko dalo gól!
    Je to tam! Lotyši sa dočkali prvého presného zásahu na turnaji! ERIKS MATEIKO dostal pas medzi kruhmi, skúsil si puk potiahnúť do strany a vypálil po ľade. Bittner nereagoval včas a inkasuje!
    Asistencie: Uljanskis, Mots
    Góly a asistencie: 27. Schindler (Nieleck), 54. Panocha (Sumpf, Bicker) – 3. Mateiko (Uljanskis, Mots), 10. Bukarts (Bulans, Rullers), 14. Bulans, 31. Darzinš (D. Ločmelis, Vilmanis), 38. Vilmanis (D. Ločmelis, Bukarts), 47. Vilmanis (D. Ločmelis)


    Nemecko: Dietl (47. Bittner) – Schindler, Hübner, J. Weber, Panocha, Sinn (C), Reich, Mayer – Lutz (A), Kechter, Elias – Oswald (A), Hauf, Hördler – Bicker, Rollinger, Sumpf – Schreiner, Assavolyuk, Nieleck – Brandl.
    Tréner: Tobias Abstreiter

    Lotyšsko: Rolovs (Feldbergs) – Fenenko (A), Bērziņš, Kurbaka, Bulans, Urbanovičs, Uljanskis, I. Ločmelis – Veckaktinš, D. Ločmelis (C), Vilmanis (A) – Darzinš, Borozinskis, Bukarts – Rullers, Mateiko, Strādnieks – Mots, Kruminš, Ozollapa – Vutkevičs.
    Tréner: Artis Abols

    Rozhodca: Brander, Young – Nyqvist, Riecken