Bohemians – Sparta 3:6 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
ACEMA Sparta Praha
cz Sobota 30.12.2023, 13:00 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
    59:52 Jiří CURNEY - 3:6
     
    59:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se také ještě prosazuje! Mikuláš Krbec zpoza branky nahrál přesně na úplně volného JIŘÍHO CURNEYHO, který zamířil do pravého horního rohu! Asistence: Mikuláš Krbec.
    59:19 Patrik ŠEBEK - 3:5
     
    59:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pozor! Bohemians ještě stále žijí! Jaroslav Petrák našel přesně svou přihrávkou nabíhajícího PATRIKA ŠEBKA, který tak dává svému týmu ještě naději. Asistence: Jaroslav Petrák.
    59:05 Tomáš KVASNICA - 2:5
     
    59:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka kosmeticky upravuje skóre na 2:5! Jaroslav Petrák nahrál na volného TOMÁŠE KVASNICU, který svou střelou dokázal najít místo v pravém horním rohu branky Martina Beneše! Asistence: Jaroslav Petrák.
    50:18 Marek ZOUZAL - 1:5
     
    50:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta zvyšuje své vedení na čtyři branky! Rychle z rozehrávky z rohu hřiště nahrál Mikuláš Krbec na MARKA ZOUZALA, který z první dokázal najít místo u vzdálenější tyče! Asistence: Mikuláš Krbec.
    46:28 Mikuláš KRBEC - 1:4
     
    46:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Důležitý gól Sparty! Martin Pražan přihrál na volného MIKULÁŠE KRBCE, který se z velké dálky opřel do střely, kterou dokázal zamířit přesně ke vzdálenější tyči Hyršlovy branky, který neměl nárok na zákrok! Asistence: Martin Pražan.
    28:32 Jan PEŠKA - 1:3
     
    28:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde zpět do dvoubrankového vedení! Velmi aktivní JAN PEŠKA nejdříve vybojoval balónek na polvoině hřiště a velmi rychle se poté dostal ke střele ze středu hřiště a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Bez asistence.
    27:01 Jakub BURŠÍK - 1:2
     
    27:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl jedné branky! Patrik Šebek nejdříve dorážel před Martinem Benešem sám, ale poté mu na pomoc přiběhl JAKUB BURŠÍK, který na hranici pravidel dokázal míček dostat do branky! Asistence: Patrik Šebek.
    21:05 Mikuláš KRBEC - 0:2
     
    21:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tomu tak! Robert Košir zachytil míček na polovině hřiště, poté od pravého mantinelu nahrál přesně na hůl MIKULÁŠI KRBCOVI, který bez problému doťuknul míček do branky Tomáše Hyršla! Asistence: Robert Košir.
    11:36 Robert KOŠIR - 0:1
     
    11:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení! Martin Pražan skvěle poslal míček z první na ROBERTA KOŠIRA, který dostal prostor a vytočil se do středu hřiště, odkud přesně zamířil pod horní tyč Hyršlovy branky! Asistence: Martin Pražan.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 28. Buršík (P. Šebek), 60. Kvasnica (J. Petrák), 60. P. Šebek (J. Petrák) – 12. Košir (Pražan), 22. Krbec (Košir), 29. Peška, 47. Krbec (Pražan), 51. Zouzal (Krbec), 60. Curney (Krbec)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 9:14.
    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Kawulok, Malič – P. Šebek (C), Dobisík, K. Petrák, Řehoř, Buršík, Bílek, Grézl, Kyselka, Gajdoš, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič, Fryš.
    Tréner: Michal Jedlička

    ACEMA Sparta Praha: Hejna (Mart. Beneš) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Bohuslávek, Kos, Juha, Ujhelyi, Zouzal, Košir, Curney, Fišer, Peška, Mat. Čermák, Šváb, Krbec.
    Tréner: Marek Vojta

    Rozhodca: Tomáš Kostinek a Kamil Sojka

    Diváci: 384