Columbus – Toronto 6:5 (po pr.) | Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Florida – NY Rangers 4:3 (kon.)
Ottawa – NJ Devils 2:6 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:1 (kon.) | Dallas – Chicago 5:4 (po pr.)
St. Louis – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 0:2 (kon.) | Seattle – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Minnesota 4:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 3:2 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
New Jersey Devils
cz Sobota 30.12.2023, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:26 Luke HUGHES - 2:6
     
    57:26
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové pečetí vítězství šestým gólem! Bastian vymanil puk ze souboje s dvěma oponenty pro Tierneyho. Holz pak ze zadního mantinelu přihrál LUKEU HUGHESOVI a ten příklepem poslal puk do mezery u levé tyče. Korpisalo kvůli Kastelicovi nic neviděl. Asistence: Alexander Holtz, Chris Tierney.
    53:23 Jacob BERNARD-DOCKER - 2:5
     
    53:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Brännström odehrál puk přes celou šířku útočného pásma. Po odrazu od pravého mantinelu se do něj opřel JACOB BERNARD-DOCKER a šťastným odrazem od Smithe, jenž zrovna odtlačoval Kubalíka, kosmeticky snížil na 2:5. Asistence: Erik Brännström, Angus Crookshank.
    43:59 Brendan SMITH - 1:5
     
    43:59
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    BRENDAN SMITH naskočil z trestné lavice a díky Hischierovi rovnou ujel do úniku, který vyřešil krásným forhendovým blafákem. To byl opravdu povedený kousek hostujícího obránce, jenž si připsal první zásah v dresu New Jersey. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.
     
    42:10
    Nico Daws si znamenitým výkonem říká o trvalejší pobyt v hlavním týmu Devis! Po tečované rozehrávce Sandersona se na něj řítil Norris a nenechal mu žádný prostor mezi nohama.
     
    41:52
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Brendan Smith – 2 min., podrážení.
     
    39:28
    Korpisalo udělal svůj nejlepší zákrok večera! V důsledku vyražené Siegenthalerovy střely z levého křídla byla jeho branka poloprázdná, ale on ještě dokázal v rozkleku zneškodnit bekhendovou dorážku Hischiera.
     
    35:43
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Erik Haula – 2 min., podrážení.
    34:47 Tyler TOFFOLI - 1:4
     
    34:47
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Překombinovaná rozehrávka Ottawy skončila zbytečným icingem, za který přišel okamžitý trest! Chychrun a Tarasenko podlehli forčekinku Bratta a Jacka Hughese. Švédský útočník přebral volný puk a nasměroval ho mezi kruhy k TYLERU TOFFOLIMU, jehož volej se zastavil až v Korpisalově síti. Asistence: Jesper Bratt, Jack Hughes.
     
    33:12
    Marino špatně vystoupil proti dlouhé přihrávce Sandersona. Kelly najednou byl v přečíslení dvou na jednoho a předal puk Kastelicovi, proti němuž Daws vytáhl další bravurní zákrok!
     
    28:44
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Mark Kastelic – 2 min., vysoká hůl.
    27:17 Dawson MERCER - 1:3
     
    27:17
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Nico Daws si poradil s příklepem Sandersona a v dalších sekundách sledoval třetí gólovou akci svých spoluhráčů! DAWSON MERCER se na úkor Greiga protáhl od pravého mantinelu před brankoviště, stahovačkou si udělal lepší výchozí pozici pro zakončení a zblízka zvedl kotouč do horního rohu Korpisalovy branky. Bez asistence.
     
    25:45
    Brady Tkachuk obdržel od Norrise přihrávku do úniku. Tváří tvář Dawsovi se rozhodl pro střelu z mezikruží, kterou mu gólman New Jersey vyrazil.
     
    21:38
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Dawson Mercer – 2 min., vysoká hůl.
    19:52 Jesper BRATT - 1:2
     
    19:52
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils otáčí stav druhým úderem v přesilové hře! Luke Hughes na modré udržel Greigem vyhazovaný puk v útočném pásmu. Jack Hughes díky němu mohl poslat přihrávku do pravého kruhu a JESPER BRATT z něj krásně zavěsil nad Korpisalovu lapačku. Asistence: Jack Hughes, Luke Hughes.
     
    19:40
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Claude Giroux – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:50
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Jacob Bernard-Docker – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    13:10 Jack HUGHES - 1:1
     
    13:10
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Luke Hughes přijal na modrou přihrávku Bratta a neprodleně vyhledal svého staršího bratra JACKA HUGHESE, jenž nachytal Korpisala střelou z levého bodu pro vhazování. K nepřesvědčivému chování finského brankáře přispělo clonění Hischiera. Asistence: Luke Hughes, Jesper Bratt.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Drake Batherson – 2 min., nedovolené bránění.
    09:46 Drake BATHERSON - 1:0
     
    09:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bez ohledu na podprůměrnou přesilovku se domácím povedlo dát první gól! Brady Tkachuk vystavil stopku nedostatečnému vyhození Brendana Smithe a okamžitě distribuoval puk DRAKEU BATHERSONOVI. Ten si z mezikruží vybruslil více doprava a přízemní střelou umístil puk pod ruku Nica Dawse. Asistence: Brady Tkachuk.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Timo Meier.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 10. Batherson (B. Tkachuk), 54. Bernard-Docker (Brännström, Crookshank) – 14. J. Hughes (L. Hughes, Bratt), 20. Bratt (J. Hughes, L. Hughes), 28. Mercer, 35. Toffoli (Bratt, J. Hughes), 44. B. Smith (Hischier, Bratt), 58. L. Hughes (Holtz, Tierney)


    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Zub, Chychrun, Hamonic, Brännström, Bernard-Docker – B. Tkachuk (C), Norris, Giroux (A) – Tarasenko, Stützle (A), Batherson – Kubalík, Greig, Crookshank – Smejkal, Kastelic, Kelly.
    Tréner: Jacques Martin

    New Jersey Devils: Daws (Vaněček) – Siegenthaler, Nemec, L. Hughes, Marino, Bahl, B. Smith – Toffoli, J. Hughes (A), Bratt – Haula, Hischier (C), Palát (A) – Meier, M. McLeod, Mercer – Holtz, Tierney, Bastian.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Luxmore, Hebert – MacPHerson, Toomey

    Diváci: 20 022