Columbus – Toronto 6:5 (po pr.) | Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Florida – NY Rangers 4:3 (kon.)
Ottawa – NJ Devils 2:6 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:1 (kon.) | Dallas – Chicago 5:4 (po pr.)
St. Louis – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 0:2 (kon.) | Seattle – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Minnesota 4:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
5:4 (2:1, 0:2, 2:1 - 1:0)
Nashville Predators
cz Sobota 30.12.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Lucas RAYMOND - 5:4
     
    62:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Little Caesars Aréně se slaví! LUCAS RAYMOND vystřelil z mezikruží přes hráče a napálil puk přesně k tyčce. Saros nestihl zareagovat. Asistence: Alex DeBrincat a Jake Walman.
    52:24 Gustav NYQUIST - 4:4
     
    52:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators ale téměř okamžitě odpovídají a je počtvrté v tomto zápase vyrovnáno. Lyon střelu od modré čáry vyrazil pouze před sebe, kde se k dorážce nakonec dostal GUSTAV NYQUIST a uklidil puk do branky. I on se v tomto duelu trefil podruhé. Asistence: Filip Forsberg a Luke Schenn.
    51:13 Jake WALMAN - 4:3
     
    51:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings svého tlaku využívají a otáčí vývoj zápasu. Po parádní přihrávce DeBrincata vystřelil ze spodku levého kruhu JAKE WALMAN a z těžkého úhlu překonal Sarose. Obránce Detroitu se prosazuje v tomto zápase podruhé. Asistence: Alex DeBrincat a Patrick Kane.
    49:29 Alex DEBRINCAT - 3:3
     
    49:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je znovu vyrovnáno! Red Wings se dostali do přečíslení dvou na jednoho a dokázali toho využít. Compher naservíroval puk na hůl ALEXE DEBRINCATA a ten ránou z první prostřelil Sarose. Asistence: J.T. Compher a Patrick Kane.
    33:49 Filip FORSBERG - 2:3
     
    33:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville otáčí vývoj utkání a dostává se do vedení. Novak vybojoval puk za brankou, před ní našel FILIPA FORSBERGA a ten podruhé v zápase překonal Lyona. Asistence: Thomas Novak.
    31:40 Gustav NYQUIST - 2:2
     
    31:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Během oslabení se v tomto zápase prosazuje i Nashville. Compher špatně přihrával na modrou čáru, puku se zmocnil GUSTAV NYQUIST, jenž si při úniku poradil a po kličce do forhendu poslal puk do branky. Bez asistence.
    19:38 Jake WALMAN - 2:1
     
    19:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají své aktivity a před koncem první části se vrací do vedení. Rasmussen šikovným pasem našel na levém kruhu JAKEA WALMANA, který se prosadil střelou k bližší tyčce. Asistence: Michael Rasmussen a Robby Fabbri.
    10:43 Filip FORSBERG - 1:1
     
    10:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se radují z vyrovnání. Nyquist našel zpoza branky na spodku levého kruhu FILIPA FORSBERGA, který pohotovým zakončením překonal Lyona. Asistence: Gustav Nyquist.
    04:02 Dylan LARKIN - 1:0
     
    04:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se při vlastním oslabení dostávají do vedení. DYLAN LARKIN ve středním pásmu vybojoval puk a okamžitě se rozjel do útočného pásma, odkud posléze z pravé strany překonal Sarose. Bez asistence.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 5. Larkin, 20. Walman (Rasmussen, Fabbri), 50. DeBrincat (Compher, P. Kane), 52. Walman (DeBrincat, P. Kane), 63. Raymond (DeBrincat, Walman) – 11. F. Forsberg (Nyquist), 32. Nyquist, 34. F. Forsberg (Novak), 53. Nyquist (F. Forsberg, L. Schenn)


    Detroit Red Wings: Lyon (Reimer) – Seider, Walman, Petry, Chiarot (A), Gostisbehere, Määttä – P. Kane, Larkin (C), DeBrincat – Raymond, Compher, Perron – Fabbri, Copp (A), Rasmussen – Sprong, Czarnik, Berggren.
    Tréner: Derek Lalonde

    Nashville Predators: Saros (Askarov) – Josi (C), McDonagh (A), A. Carrier, Lauzon, Fabbro, L. Schenn – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Novak, Trenin – Sissons, Glass, Pärssinen – Tomasino, McCarron, Co. Smith.
    Tréner: Andrew Brunette

    Rozhodca: Furlatt, Sandlak – Barton, Hughes

    Diváci: 19 515