Kolín – Sokolov 0:4 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Znojmo 4:1 (kon.)
Vsetín – Pardubice B 5:4 (kon.) | Poruba 2011 – Přerov 6:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Slavia – Zlín 4:1 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
cz Piatok 29.12.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance Liga (CZ) • 33. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Nicolas WERBIK - 4:1
     
    57:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec Voleveckého překonávají a dvě minuty před koncem snižují na rozdíl tří gólů. Ránu od modré jako první před brankou sebral NICOLAS WERBIK a dostal puk do sítě. Asistence: Jesse Paukku a Aleksi Salonen.
     
    56:01
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Robin Všetečka – 2 min., podrážení.
     
    53:43
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Stefan Mikael Warg – 2 min., vysoká hůl.
    49:43 Jiří PRŮŽEK - 4:0
     
    49:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    A naopak, sešívaní přidávají čtvrtý gól a výrazně se přibližují vítězství. Po chaosu v brankovišti se nejrychleji zorientoval JIŘÍ PRŮŽEK, a přestože byl na ledě na kolenou, tak dokázal nadvakrát dostat puk do sítě. Asistence: Dušan Žovinec a Karel Křepelka.
     
    47:30
    Dnešní utkání sleduje 1208 diváků.
     
    42:35
    Berani půjdou znovu do čtyř, za hákování jde na trestnou lavici Michal Gago (ZLN).
     
    40:00
    Zlín na konci třetiny dostává dvouminutový faul, za vysokou hůl proti Slavíkovi půjde sedět Zdeněk Čáp (ZLN).
    37:52 Edgars KULDA - 3:0
     
    37:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvě minuty před druhou sirénou přidávají Pražané třetí gól. Guman, který zachytil nepřesnou rozehrávku Beranů, přenesl hru na modrou čáru. Žovinec nahrál na pravou stranu Křepelkovi, jehož ladné nahození přesně a mimo dosah Hufa tečoval EDGARS KULDA. Asistence: Karel Křepelka a Dušan Žovinec.
     
    34:48
    Domácí útočník Beran nebezpečně dorážel před Hufem, až faulem ho zastavil Stefan Mikael Warg (ZLN).
     
    33:36
    David Kajínek (SLA) a Bedřich Köhler (ZLN) se vzájemně osekávali, rozhodčí je poslali se uklidnit na trestnou lavici.
     
    30:27
    Mikuláš Zbořil (ZLN) půjde na trestnou lavici za podrážení Marka Slavíka. Faul to byl poměrně jasný, přestože se Zlín na rozhodčí zlobí.
     
    28:50
    Nápor Zlínu nakonec gólem nekončí. Zejména Novák s Werbikem, který po objetí brány nahrnul puk do brankoviště. se snažili kotouč vyšťourat a dorazit ho za čáru. Volevecký ale i s pomocí obránců pozici uhájil.
     
    27:01
    Doslova za pár vteřin po vhazování v obranném pásmu Berani bleskově přesunuli hru do útoku a Martin Lang ujížděl sám na Voleveckého. Ten jeho střelu vyrazil do rohu!
     
    24:11
    Střelec druhé branky Lukáš Strnad vybojoval první přesilovku pro Slavii. Dvě minuty za podrážení si odpyká obránce Jiří Suhrada (ZLN).
     
    22:50
    Třetí gól slávistů měl na holi Jiří Průžek, v samostatném úniku ale mezeru mezi Hufovými betony nenašel. Důležitý zákrok zlínského gólmana.
    21:46 Lukáš STRNAD - 2:0
     
    21:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní na začátku druhé třetiny odskakují do dvougólového vedení! Celá akce začala nepřesnou střelou Všetečky, která se odrazila na levý mantinel k LUKÁŠI STRNADOVI. Ten na nic nečekal a prudkou ranou zaskočil Hufa. Asistence: Robin Všetečka a Marek Slavík.
    18:10 Matěj BERAN - 1:0
     
    18:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že slávisté půjdou po střídání, ve kterém Zlín několikrát zahrozil, rádi střídat. Berani ale na levé straně ztratili puk a Pražané přečíslení čtyř proti jednomu využívají. Guman předložil puk k levé tyčce MATĚJI BERANOVI, který našel skulinku v postavení Hufa. Asistence: Tomáš Guman a Vladimír Kremláček.
     
    13:32
    Nejblíže prvnímu gólu teď ale byla Slavia, konkrétně mladý útočník Lukáš Strnad, který ujížděl sám na Hufa. Ten vystrčil rameno a jeho ránu směřující do pravého horního růžku chytil.
     
    11:29
    Berani vyhráli i další vhazování a Šlahař nastřelil z levého kruhu horní tyčku!
     
    10:36
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dušan Žovinec – 2 min., krosček.
     
    02:57
    Polák našel před brankou volného Robina Všetečku, který se odpoutal od zlínského obránce a bekhendem se snažil zasunout puk za beton Hufa. Ten mu v tom zabránil, stejně jako poté zasáhl proti dorážce Strnada.

    Šimon Rogner

    Góly a asistencie: 19. Matě. Beran (Guman, Kremláček), 22. Strnad (Všetečka, Slavík), 38. Kulda (Křepelka, Žovinec), 50. Průžek (Žovinec, Křepelka) – 58. Werbik (Paukku, Salonen)


    HC Slavia Praha: Volevecký (R. Málek) – Žovinec (A), Křepelka, Kremláček, Holý (A), Hrdinka, Kajínek, Klikorka – Matě. Beran, Kulda, Guman – Slavíček, Knotek (C), Průžek – Havrda, Slavík, J. Brož – Všetečka, V. Polák II, Strnad.
    Tréner: Aleš Totter

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Zbořil, Salonen, Suhrada, Warg, Hrbas (A), M. Novotný, Čáp – Šlahař, Kindl, Paukku – M. Lang, Süss, Pospíšil – Köhler (C), Gago, P. Sedláček (A) – Novák, Werbik, Salmio.
    Tréner: Jan Srdínko

    Rozhodca: Hucl, Kosnar – Baxa, Belko

    Diváci: 1208