Zlín – Kolín 4:3 (2:0 po s.n.) | Přerov – Vsetín 0:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (po pr.)
Znojmo – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Pardubice B – Slavia 4:6 (kon.) | Sokolov – Třebíč 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Streda 27.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance Liga (CZ) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:58 Šimon JELÍNEK - 3:2
     
    62:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla v prodloužení dotáhla obrat do konce a z dnešního zápasu bere bod navíc. ŠIMON JELÍNEK jel sám na Štipčáka, před brankou si zpomalil, položil si kličkou brankáře na led a po ledě už jen poslal puk do odkryté části branky. Bez asistence.
    38:20 Tomáš HAVRÁNEK - 2:2
     
    38:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se podruhé trefuje v oslabení a je vyrovnáno! TOMÁŠ HAVRÁNEK vybojoval puk na modré a zamířil sám na Štipčáka. Toho po lehké kličce překonal zakončením z bekhendu. Bez asistence.
    31:10 Vlastimil BILČÍK - 1:2
     
    31:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těsně po konci přesilovky 4 na 3 domácí snižují na rozdíl jediné branky! Kuprijanov přihrál na kruh na VLASTIMILA BILČÍKA, který střelou z první trefil volný prostor u pravé tyčky. Asistence: Ilarion Kuprijanov, Tomáš Havránek.
    04:58 Jakub ILLÉŠ - 0:2
     
    04:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov krátce po začátku přesilové hry přidává už druhou branku. JAKUB ILLÉŠ sebral puk na kruhu a zkusil vystřelit po ledě. Brankář Beran zřejmě neviděl dobře na puk a poměrně pomalá střela mu projela mezi betony během přesunu. Asistence: Jan Veselý, Zdeněk Doležal.
    04:08 Aleš POLEDNA - 0:1
     
    04:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá hned první větší šanci a otevírá skóre zápasu. Od mantinelu dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy ALEŠ POLEDNA, zde měl spoustu volného místa a zakončil střelou nízko nad ledem k pravé tyči. Asistence: Jan Veselý, Tomáš Jáchym.

    Daniel Lhotský

    Góly a asistencie: 32. Bilčík (Kuprijanov, T. Havránek), 39. T. Havránek, 63. Jelínek – 5. Poledna (J. Veselý, Jáchym), 5. Illéš (J. Veselý, Z. Doležal)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Kočí, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Šik – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – V. Brož, Pořízek, Jelínek.
    Tréner: Viktor Ujčík

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Drtil, Forman, Krejčí, Kubeš – Z. Doležal, Hašek, Illéš – Jiránek (A), Jáchym, J. Veselý – Fronk, Račuk, Slanina (A) – V. Burian, Venkrbec (C), Ostřížek – Maruna.
    Tréner: Martin Janeček

    Rozhodca: Barek, Čáp – Dědek, Maňák

    Diváci: 1023