NHL
Minnesota – Boston 3:2 (kon.) | Columbus – Toronto 1:4 (kon.) | NJ Devils – Detroit 3:2 (kon.)
Ottawa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Washington – Tampa Bay 1:2 (1:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 4:3 (po pr.) | Anaheim – Seattle 2:3 (kon.) | St. Louis – Chicago 7:5 (kon.)
Colorado – Arizona 4:1 (kon.) | LA Kings – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 7:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
4:5 (1:3, 1:1, 2:1)
New York Islanders
cz Nedeľa 24.12.2023, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:17 Stefan NOESEN - 4:5
     
    49:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak je přesilovka nakonec využitá a domácí opět snižují! Po kombinaci našel Nečas STEFANA NOESENA, tomu sice zadovka nevyšla, ale puk se k němu vrátil a on jej dokázal pověsit pod horní tyčku Sorokinovy branky – 4:5. Asistence: Martin Nečas, Brady Skjei.
    43:44 Anders LEE - 3:5
     
    43:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    No to jsou věci, hosté zase vedou o dva... Barzal potáhl akci do útočného pásma, rozjel tak útočnou kombinaci, kterou střelou z pravého kruhu zakončil ANDERS LEE. Nebyla to nejprudší rána, ale Kočetkovovi prošla pod betonem do sítě – 3:5. Asistence: Noah Dobson, Bo Horvat.
    41:56 Jaccob SLAVIN - 3:4
     
    41:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Domácí podnikli rychlý výpad do útočného pásma, Nečas po objetí branky přihrál do druhé vlny na JACCOBA SLAVINA a ten svou bombou trefil prostor pod horní tyčkou – 3:4! Asistence: Martin Nečas, Andrej Svečnikov.
    34:12 Mike REILLY - 2:4
     
    34:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jdou zase v dvoubrankovém náskoku. Burns ztratil na modré čáře puk, vznikl kontr, ve kterém Barzal posunul na modrou, tam se do puku opřel MIKE REILLY a jeho pumelice z první skončila za Kočetkovem – 2:4! Asistence: Mathew Barzal, Anders Lee.
    20:59 Sebastian AHO - 2:3
     
    20:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskově využitá. Po vyhraném buly přišla povedená kombinace s příhrou do mezikruží, odkud sice ještě střela nepřišla, ale do akce se ještě přimotal SEBASTIAN AHO a ten zamířil přesně. Sorokin se nestihl přemístit a je to 2:3. Asistence: Michael Bunting, Andrej Svečnikov.
    18:25 Bo HORVAT - 1:3
     
    18:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté utíkají do dvoubrankového náskoku. Po zisku puku přišla rychlá kombinace, zleva přihrál skrz pásmo Barzal na BO HORVATA, ten střílel z první a Kočetkovovi prošel puk podél vyrážečky do sítě – 1:3! Asistence: Mathew Barzal, Anders Lee.
    14:43 Brock NELSON - 1:2
     
    14:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po dalším buly už ale hosté uspěli a zase vedou! Puk se dostal na modrou čáru, po nahození se odrazil na hůl BROCKA NELSONA a ten ranou z otočky našel mezírku, kudy puk prošel za Kočetkova do sítě – 1:2. Asistence: Mike Reilly, Kyle Palmieri.
    12:22 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    12:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Domácí rozjeli kombinaci v útočném pásmu, na branku vystřelil Orlov, jeho spoluhráči předvedli tlak na brankovišti, nejvíce důrazu ukázal TEUVO TERÄVÄINEN a i přes snahu hostů o obranný zákrok dotlačil puk za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Seth Jarvis, Dmitrij Orlov.
    11:19 Sebastian AHO - 0:1
     
    11:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se dostali do protiútoku a ten skončil gólem! Kočetkov sice vyřešil ptvotní výpad, puk se ale odrazil k modré čáře, kde napřáhl SEBASTIAN AHO a trefil branku, ve které pro atak hostujících hráčů nebyl gólman ideálně připraven – 0:1! Asistence: Kyle Palmieri, Brock Nelson.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 13. Teräväinen (Jarvis, Orlov), 21. S. Aho II (Bunting, Svečnikov), 42. Slavin (Nečas, Svečnikov), 50. Noesen (Nečas, Skjei) – 12. S. Aho I (Palmieri, Nelson), 15. Nelson (Reilly, Palmieri), 19. Horvat (Barzal, Lee), 35. Reilly (Barzal, Lee), 44. Lee (Dobson, Horvat)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Perets) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, Orlov – Jarvis, S. Aho II (A), Teräväinen – Nečas, Kotkaniemi, Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook – Noesen, Drury, Bunting.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Romanov, Bortuzzo, Bolduc, S. Aho I, Reilly – Barzal, Horvat, Lee (C) – Palmieri, Nelson (A), Engvall – Gauthier, Pageau, Holmström – Clutterbuck (A), Cizikas, Fasching.
    Tréner: Lane Lambert

    Rozhodca: L'Ecuyer, Hebert – Fournier, McNamara

    Diváci: 18 921