NHL
Detroit – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | NY Rangers – Edmonton 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 5:1 (kon.)
Chicago – Montreal 2:5 (kon.) | Nashville – Dallas 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Dallas Stars
cz Sobota 23.12.2023, 20:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Jani HAKANPÄÄ - 2:3
     
    59:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Po pouhých 9 sekundách se Dallas opět dostal do útoku a střílí vedoucí gól! Vůbec první gól JANIHO HAKANPYY v této sezoně! Jeho rána od modré čáry proletěla skrz všechno, co jí stálo v cestě, a skončila v síti. Bez asistence.
    59:45 Craig SMITH - 2:2
     
    59:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže hosté to dokázali a vyrovnávají 13 sekund před koncem! CRAIG SMITH se dostal k dorážce před brankovištěm a poslal kotouč k pravé tyči. Saros byl po zákroku v rozkleku a nestihl zareagovat. Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.
     
    58:00
    Wedgewood peláší na střídačku, Dallas to zkouší v šesti!
     
    57:40
    Forsberg měl na holi dost možná rozhodující gól, jeho únik za obranu však skončil ránou do tyče Wedgewoodovy klece!
     
    50:37
    Na trestnou lavici míří hostující Benn za držení. Komerční pauza.
    48:22 Jevgenij DADONOV - 2:1
     
    48:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dadonov sice s první střelou z pravé strany neuspěl a byl zblokovaný, ale následná druhá střela z ostrého úhlu brankáře Sarose zaskočila a puk mu propadl za záda! Kontaktní gól! Asistence: Esa Lindell, Roope Hintz.
     
    37:55
    Vyloučení v týmu Nashville Predators:
    Michael McCarron – 2 min., držení.
    26:33 Colton SISSONS - 2:0
     
    26:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka, po pouhých osmi sekundách! Několik rychlých přihrávek, puk se dostal po obvodu až mezi kruhy ke COLTONOVI SISSONSOVI, jenž nadvakrát prostřelil brankáře Wedgewooda. Tomu se povedlo vyrazit první Sissonsovu střelu, na dorážku už betonem nedosáhl. Asistence: Gustav Nyquist, Ryan O'Reilly.
     
    26:25
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Tyler Seguin – 2 min., podrážení.
     
    23:49
    McCarron se snažil bránit útočný výpad Hintze. Ten přesto dokázal vystřelit, Saros ovšem vyrazil jeho pokus mimo brankoviště. Hintz si však vymodlil faul, McCarron se dopustil hákování.
    20:23 Michael MCCARRON - 1:0
     
    20:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ideální začátek druhé třetiny pro Nashville! Střelu McDonagha sice trefil Wedgewood svým ramenem, ale puk se odrazil do MICHAELA MCCARRONA, který padl vedle něho na led a odrazil se od jeho ruky do brankoviště, načež proskákal do sítě. Asistence: Ryan McDonagh, Philip Tomasino.
     
    16:47
    Obrovská šance Dallasu! Saros už byl položen na ledě a neměl situaci pod kontrolou, přestože předvedl dva výtečné zákroky. Za svého brankáře se postavil Josi, který svou rukou srazil puk letící do branky po dorážce Johnstona!
     
    15:36
    Smith se dostal mezi kruhy za obranu Dallasu po výborné přihrávce O'Reillyho! Udělal pár kroků k brankovišti, avšak Wedgewood jeho výpad zlikvidoval a vyráží puk mimo nebezpečný prostor!
     
    08:52
    Forsberg si výborně vyjel zpoza branky do střeleckého úhlu, ale Wedgewooda zachránil bránící Hanley, který zakončení soupeře srazil mimo!

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 21. McCarron (McDonagh, Tomasino), 27. Sissons (Nyquist, O'Reilly) – 49. Dadonov (Lindell, Hintz), 60. Cr. Smith (J. Robertson, Pavelski), 60. Hakanpää


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – McDonagh (A), Josi (C), Lauzon, A. Carrier, Barrie, L. Schenn – F. Forsberg, O'Reilly (A), Nyquist – Pärssinen, Novak, Evangelista – Trenin, Sissons, Sherwood – Co. Smith, McCarron, Tomasino.
    Tréner: Andrew Brunette

    Dallas Stars: Wedgewood (M. Murray II) – R. Suter, Heiskanen (A), Lindell, Hakanpää, Hanley, Harley – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Duchene, Seguin – Benn (C), W. Johnston, Dadonov – Faksa, Steel, Cr. Smith.
    Tréner: Peter DeBoer

    Rozhodca: Charron, MacPhee – Smith, MacPherson

    Diváci: 17159